7 Mars

Jag ligger i sängen och njuter av att vara ledig. Eller ledig och ledig, vi har eget arbete på alla våra lektioner idag och jag har valt att jobba hemifrån. Tänkte ta chansen sova ut ordentligt, och så vaknade jag klockan 07.00 och kunde inte somna om -.-
 
Så jag låg ett par timmar och stirrade på insidan av mina ögonlock i ett desperat försök att få ett par timmars sömn till, misslyckades dock. Så jag bestämde mig för att smsa Lisa, varpå hon ringde mig. Det var mysigt. Nästa mål denna dag är att gå upp och käka frukost och sedan åka iväg till Hallsberg för att gymma samt hämta böcker som jag behöver för att kunna plugga denna långhelg (är ledig torsdag, fredag, lördag, söndag och måndag). 
 
Ikväll kommer det gäster för att fira mig trots att jag fyllde igår. Jag hade nämligen inte möjlighet att ta emot några gäster igår. Så här såg min födelsedag ut: 
 
Min familj kom in och sjöng för mig på sängen och gav mig paket. ÄNTLIGEN är jag också ägare utav en Iphone! Wihiii, 5an! Fick även ett gymkort eftersom mitt gick ut på min födelsedag. Min familj tycker säkert att jag är tjock... Efter att jag sagt tack typ tusen gånger åkte jag iväg till skolan. 

Klockan 08.30 blev de elever som ville upphämtade av bussar för att åka in till örebros universitet och där gå på en massa föreläsningar. Jag, Matilda och Dina gick på en (socionom). Sedan hade vi (tjejerna utan framtidsplaner) fått nog av att lyssna på sånt som hade med plugg att göra. Så vi åkte in till Örebro centrum för att dränka vår framtidsångest på Mc'Donalds. Lite mättare och lite gladare klev vi sedan in på Brud-specialisten för att undersöka alternativa balklänningar, det var hur kul som helst!! Expediten plockade fram en massa fina i alla olika modeller och färger, jag fastnade för två väldigt stilrena och enkla men såååååå fina, så jag köpte båda två. Näh jag skoja. 
 
När vi provat färdigt gick vi vidare mot affärerna. Jag sa till Matilda att jag ska inte köpa någonting, jag följer bara med som smakråd åt dig. Efter första affären kom jag ut med en vit stickad tröja. Efter nästa affär kom jag ut med ett par jeans. Sedan sa jag till Matilda "stoppa mig om jag är påväg att köpa något mer nu". Inne på Gina hittade jag sedan en jacka och matilda säger "Du skulle faktiskt inte köpa något mer nu.... fast det är ju faktiskt din födelsedag." Så, gissa om jag köpte den. Väl inne på sista affären ber jag Matilda återigen att stoppa mig om jag var påväg att köpa något, då hittar jag en vinröd asfin spetströja och bestämmer mig för att prova den, för prova kostar ju inte? Matilda får se den på och säger "du skulle inte köpa något mer nu!! Men man behöver faktiskt en vinröd spetströja ibland..." SÅ, fyra plagg rikare och många hundralappar fattigare satte jag mig sedan och åkte hem. Tack för stödet Matilda, verkligen. 
 
Som tröst bjöd hon mig på fika. Underbara tjej! 
 
När vi kom hem till mig hade mamma lagat Tacopaj, f ö r j ä v l a g o d v a r d e n ! 
Vi hann inte så mycket mer än att äta, för sedan skulle vi in till EFS Kyrkan och berätta om vårt vita knuten projekt för en tonårsgrupp. Det var jag, Matilda, Tea, Markus och Lasse. Jättekul att få träffa dem igen! 
 
När jag kom hem var klockan halv tio så det fanns inte så mycket kvar utav dagen. THANKS alla som var med och gjorde min 19årsdag till den bästa!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0