USA IMORGON

Vi håller på att packa det sista inför resan. I eftermiddag åker jag, mamma, pappa, gustaf & jessica till stockholm, sover på arlanda hotell och imorgonbitti lyfter vårat plan mot Florida :D härligt ellerhur? vet inte om jag kommer skriva här något mer. Kommer hem om tre veckor iallafall. Ha ett bra nyår, julafton och allt som händer! ♥ puss på er alla och extra mycket pussar till cecilia, fisan, tove och carro! ♥ love u babes

HEJDÅ :D

PRESENTERNA

kolla söta julklapparna jag fick av brudarna igår :)


friends forever fick vi av tove :) alla har varsitt ♥


ett skitsnyggt diadem av cecilia och lovisa :D


ett sånt här armband + en chokladask fick tove och jag varsitt av karin :)


av cecilia och lovisa - en myyyssig, super söt och skön pyamas :)


läppglans av tove och läppsyl av systrarna ♥


snygggggt halsband av tove.

fina saker va? :D är superglad.
ni är det bästa jag vet tjejer :D


UNDERBAR DAG IGÅR

vid tre åkte jag hem till tove, hon fixade sig lite och sedan gick vi bort till systrarna carlsson. vi började med att värma lite glögg och snacka lite som vanligt,sedan gick vi iväg mot ica och klöpte allt som behövdes till vårat julbak. sedan satte vi igång, gjorde allt möjligt gott julgodis. det tog ett par timmar haha :) sen lagade vi hemmagjord pizza som blev supergod. :D efter det satte vi oss i soffan och öppnade julklappar, karin var tomte åt oss, as rolig är hon :D fick massa fina julklappar, ♥ är hur nöjd som hellst. visar ikväll eller imorn. efter det satte Mats oss i arbete, vi skulle slå in 40 paket och för det fick vi 100 kr var, schysst ! :D gustaf kom och hämtade mig vid halv 12 och då blev det sängen på en gång. :)

älskar mina fina bästisar! <3 :)

BILDER FRÅN LÖRDAGEN


klockan 12 gick jag hem till farmor för att klä granen tillsammans med mina kusiner :)
kunde inte låta bli att ta en bild på all sno, lovely


sötaste bebisen. leon :)


emil och anna :)


jag och min busiga kusin ;p


en jul puss :D


sen åkte gustaf & jag hem, mamma hade dukat tills när släkten skulle komma :)


sedan kom mormor och morfar med julklappar :D


fick den här kudden, fast jag hade ju valt den själv ;) och...


det här :D och..


denna coola väska + 500 kr. :) och så fick jag en paradisask av jens + 500 kr :D


sedan blev det käk och umgänge hela kvällen :)


haha min moster!!! när man tar bilder på sig själv i smyg med min
kamera får man skylla sig själv när dom hamnar på min blogg :D haha love u ♥


haha denna bild får avsluta :D nice dag!


JULAFTON IDAG ;)

eftersom jag åker till usa på torsdag när det är julafton så kommer vi inte kunna fira jul tillsammans med min släkt då, så vi har bjudit hit alla idag, mormor morfar och kusinerna :) såååå...god jul haha








JUL AVSLUTNING

Åkte direkt till kyrkan imorse och hade avslutning, fick höra några låtar av elever och så var det lite prisutdelningar och så. sedan tillbaka till skolan, julfika, få betyg och krama alla kompisar hejdå. fast vi ses ju igen 2010 :) kommer sakna dom ändå litegrann.

jag hade bara 15 sekunder kvar på kameran att filma:( så jag filmade Rebecka när hon sjöng en vers i In the getto i kyrkan, alla tjejerna som var med och sjöng var jätte duktiga! och så kommer lite bilder oxå :)




carro :)


Johanna och My :)


Lofisa och Johanna :D


Emma fick pris för sin novell :D


tw fick pris för nattorienteringen :D


tove gustaf och sebbe fikar :D

ALLÈS JULSHOW

igår kväll åkte jag, mamma, pappa, mormor och morfar till hallsberg och kollade på gustafs julshow, eller ja, det var ju alla musikesteter på allé haha. men det var ju iallfall pga honom vi åkte dit! iallafall, jättebra konsert tycker jag. min bror öppnade allt med ett solo. här kommer lite klipp som jag filmade.

Min bror som sjunger Where the streets have no name


En stjärna lyser så klar - norska
hann aldrig filma hela för det blev fullt på kameran. :(


ska lägga in mer filmer så fort jag fått upp dom på youtube! :) bilder nu












TORSDAG - JULDANS, PYSSEL & JULSPEX

igår, torsdag, hade vi chill dag i skolan. vi började med att samlas i klassrum och sedan började vi pyssla med pepparkakor och marsipan, typ doppade i choklad och så, mysigt! :) fast jag brände mig på chokladen så idag har jag en blåsa på ett finger :( sen hade vi juldans med halva skolan, as roligt men varmt haha. till sist var de dags för julspex i aulan, en liten teater som lärarna hade sattit ihop. As roliga var dom, trodde inte lärare kunde vara roliga ;) här kommer iallafall lite bilder som jag snodde från tove.


tove och tw pysslar ;)





robert, amanda och b-hult


juldanser :D




sebbe gustaf tw och gerit hade köttbulletävling hahaha, sebbe vann för han åt 60 st!! omg :D


julspex



Chill dag! :D


ONSDAG

hade inte en ända seriös lektion idag! hann inte i tid till spanskan, sen på so'n kollade vi klart på en film - änglagård, på fysiken kollade på kalle anka haha, och sedan såg vi Schindlers list som var tre timmar lång (men bra) sedan slutade vi. mamma och jag har skrivit klart alla julkort så nu kan vi posta dom.


en bild på mig och lovisa när vi praoa på joinus. ;)


CHILL MÅNDAG

dagen började med sovmorgon, sedan åkte jag till skolan och hade två lektion. riktigt cill. sedan följde jag med hem till tove, vi låg i sängen och snackade och fixade en cool bild. sedan bestämde vi oss för att åka ner till stan och försöka fixa lite julklappar, vi åkte förbi och hämtade lovisa. tyvärr hittade jag bara en julklapp haha. får fixa mer imorn när jag ska till örebro m mormor och kusinerna.

iallafall tog vi en liten fika på lilla caffét, sedan lämnade vi lovisa hemma hos henne och åkte hem till tove. efter en stund kom jonas så då spelade vi kort, och så lärde dom mig några korttrick, haha fast jag var inte så duktig, aja puss



rammey steker i toves brillor!




haha tove fjantar sig ;)


COOOOOL ELLERHUR!  TITANIC


BILDER IFRÅN INNEBANDYNATTEN

Nu kom mamma hem med ny kabel till kameran eftersom den förra var paj, så nu får ni se lite bilder från innebandynatten förra torsdagen, som vi dock förlorade hehe. Kul ändå :D innan matcherna gick vi ju hem till tove och laddade upp med tacos, de kanske jag glömde säga i förra inlägget om i-natten.





brudarna


jessica :)


frida :)


tove :)


linnea :)


och emma :) som inte ville va med på kort

 
tröjorna


laget ! :D


fisan i mörkrosa tekar ;)







vi spelar, marinblåa tröjorna :)


hmm vad tror ni dom gör? ;)






SÖNDAG

hahahha carro och jag kollade ju som sagt på björn gustafssons film igår, ett livsverk, hahah fyfan roligast var ju när han skulle spela in arn...hahah dör.


LÖRDAG

vaknade kl 9, käkade frukost och sedan la jag mig i sängen och stirrade in i väggen i tre timmar, utan att knappt röra mig, haha snacka om att vara uttråkad. som tur var ville carro vara med mig, så nu är jag hos henne. på bordet står en påse med godis och chips, vi har just kollat på björn gustafsson filmen och nu är viktor och chrille iväg och hämtar pizzorna haha som vi ska käka lite senare. tjockis dag men de är alltid nice med lite chill.

Ha de gött!

ONSDAG

vanlig skoldag, förutom att mina ben fortfarande gör skitont :( tove och jag tyckte att vårt klassrum var lite tråkigt så vi fixade till i fönstrena lite, fint ! och sen lärde hon mig ett nyss kortspel men jag förlorade som vanligt haha. på elevensval kollade vi klart på Forrest Gump, haha han e så söt. sen åkte jag hem,. längtar tills bonde söker fru börjar haha roger är ju för rolig ;) tills det ska jag läsa Ljudet av di.... ♥. är helt besatt!


snodde bilden ifrån tove men såhär snyggt gjorde vi ;)



såhär kort är iallafall mitt hår hihi !


LJUDET AV DITT HJÄRTA

nu är mitt långa hår borta, så jävla skönt haha. hatade mitt långa hår. lägger in bilder senare eller imorn. jag har en bok som väntar på mig i sängen, gissa vilken? Twiligt 3.. alltså Ljudet av ditt hjärta. haha jag gillar egentligen inte att läsa men carro tvingade mig att läsa första boken och sedan blev jag typ fast. först ska jag käka och sedan plugga lite till provet imorn, fast kom på att jag glömde allt i skolan, fan.

ps. mina ben kan knappt ta sig ner för trappan efter träningen igår. =( =( så blir det när man inte har tränat på ett halvår. (om man räknar bort förra söndagen.) tjao.

SLUT PÅ HELGEN

min helg har varit bra! idag åkte jag in till cecilia runt ett, vi sjöng singstar och kollade på film men hon somnade haha. sen vid fyra drog vi iväg mot träningen, jobbig som fan, det är andra gången jag tränar i höst sedan sommarn haha. när jag kom hem tände jag iallafall ljus i badrummet och fyllde upp badkaret, gjorde hårinpackning, ansiktsmask, filade naglar och fötter, rakade benen och allt så nu känner jag mig som en ny människa hehe. ;) sen har jag bytt lakan och överkast och allt i sängen så nu är den mysig. ska snart kolla på Playa del sol med mammsen, sedan lite plugg och sova. Ha de gött! :D

FREDAGSMYS

idag var vi lediga, så jag följde med pappa ner till motala. vi käkade på restaurang och sedan gick han på företagsmöte så jag hann gå igenom gallerian och kika i lita affärer. efter en timma var han redan klar så då kom han och mötte mig, sedan åkte vi hem och var hemma någon gång vid fyra. Då blev det chilla i några timmar, :) sen kom tove och då snackade vi en stund, sen idol och lite sånt, väldigt mycket kortspel också haha ;) hon åkte nyss hem igen för hon skulle jobba imorn men ändå suuper lyckad kvälll.  Puss. :)


hahaha.............


jag orkar fan inte en sekund till. fan.


FÖRLORADE INNEBANDY NATTEN

vet ni, varje år har grabbarna i våran klass vunnit innebandy natten och vi tjejer har kommit sist. Så igår tänkte vi tjejer att nu jävlar ska vi vinna, så vi gick in på plan och kämpade på som fan men ändå gjorde vi inget mål, inte ett ända. vi har inte gjort ett ända mål på tre år, kan ni tänka er? men fyfan vad kul vi hade, vi skrattade lixom bara åt hur dåliga vi var, så jävla kul hade vi. och killarna förlorade ju också stort, två av dom bästa i deras lag - sebbe och tw - var sjuka så det blev mega förlust för dom med. ;) men fyfan vad kul vi hade, älskar min klass och vill aldrig sluta nian. ♥ :D tack frida, jessica, linnea, emma och tove :D

min kamera dampar, bilderna går inte att lägga in, suuug!! men så fort jag fixat fram en kabel som funkar så får ni se massa bilder från innebandy natten, till dess får ni nöja er med denna.


DÅLIG UPPDATERING

Ja det är ju lite dålig uppdatering här men jag har faktist inte varken tid eller lust. Men nu kan ju få en snabb uppdatering iallafall, igår var jag i örebro med mamma & pappa, vi fikade och handlade lite. Idag åkte jag till allé skolan med mamma och gustaf och var på öppet hus, verkar riktigt nice. Imorn är det innnebandy natt för sjöängskolan, våran klass (iallafall tjejerna) har förlorat varje år och jag tror inte det blir någon ändrig på det i år, men det är iallafall jävligt kul. Närlunda imorn, Beeeee thhheeeree!

Puss

RSS 2.0