det kommer annat i mellan, och det är bra

CAMPUS 48 TIMMAR. Det har varit en bra helg. Jag har skrattat, pratat oavbrutet, gjort bort mig, skämt ut mig, inte brytt mig för stunden, ätit och sovit som en gud, dansat, sjungt högt, och falskt. spenderat pengar och umgåtts med människr jag tycker om!!! det har varit en bra helg helt enkelt, och det är tack vare detta gäng:



vi alla möttes upp hemma hemma hos victor i kumla, där blandade vi våra drinkar och hoppade omkring i hans rum tills det var dags att gå till bussen. det hade regnat hela dagen men preics när vi skulle traska iväg började solen skina, samtidigt som marken fortfarande var blöt efter regnet. det var så mysigt. lisa var helt övertygad om att det var gud som inte ville att det skulle regna på oss. några få minuter innan det hade hon haft problem med att knyta skorna, så att hon mumlade som hon gjorde är helt förståligt! så söt!



bussresan var kul, likaså resten av kvällen. det var dock kallt, men Maskinens publikhav höll mig varm de första timmarna. Det uppträdandet var sjukt, folk var galna, det var kaoz, trängsel och händer i luften. Jag fokuserade på att hålla Lisa på plats, som stod på staketet och hoppade



Lisas pappa hämtade oss klockan två, mitt i natten, så himla snällt. Hann med två cheesburgare och en cheddardipp på McDonalds innan det. Somnade lagom fint i hennes säng senare.



På morgonen åt vi chips och tittade på Camp Rock, och sjöng med i varenda låt. Sen kom mamma och hämtade mig, jag tog en efterlängtad dusch och borstade mina tänder i duchen, så jääävla gulD.

Christoffer kom hem till mig runt fyra, vi spelade lite på pianot, åt bullar och tittade på pelle svanlös. Sen packade vi in pianot och åkte till Hardemo, där var det bröllop. Fannys syster gifte sig och vi hade blivit tillfrågade att spela lite på efterfesten, under fikat (jag, fanny och christoffer). Det gick jättebra och brudparet var så fina! Har aldrig någonsin varit på ett bröllop förut.



Chrizze skjutsade in mig till örebro sen. Jag drack upp hälften av min dricka på ditvägen och resten där inne. Timbuktu stod på scenen och folk var ännu galnare än kvällen innan. Jag pressade mig längst fram för att rycka i Lisas hår, säga "hej, jag är här nu" och sedan gå tillbaka, det blev lugnast så.



Jag sov hos Lisa även denna kväll, vi åt nattmackor klockan tre med hamburgedressing och drack mjölk direkt ur paketet. Tillbringade sedan hela förmiddagen i solen!



Tackar världen för den där Lisa Bluckert. määäd prickar över U :et. hehehehhäähä. she's great. och de andra grabbarna som var med och förgyllde min helg är också lite great

Gött, fint , bra! Häj!


berättar dagen med bilder


det första vi gjorde i skolan var att repa, jag blev tvingad bakom trumsettet, jag s u g e r bakom trummorna. ni får alla komma och se mig skämma ut mig, 8 Maj i folkets hus, hallsberg!


sen hade alla i klassen panik för att dom inte gjort läxan som skulle in på mattelektionen.



Hela eftermiddagen har jag varit hemma och tagit det lugnt.

Min bror har rest iväg till Paris. Jag passar på att norpa allt han har på sitt rum. Framför allt pianot, det står så fint vid mitt fönster!

Sen var jag (som ni ser) inne och snattade en kexchoklad, åt den medan jag pratade med bästa Albonita i telefonen! Efter det gick min hjärna in i gustafs rum igen och rotade efter mer godis, hittade bara två gamla påskägg. Tjocka tjejer är också söta.

Min tid som [email protected]

Haha, Lisa och jag kom in på hårfärger igår när vi pratade. Hon trodde nämligen att jag är naturligt brunett, och det är jag ju inte. Så jag lovade att lägga upp bild här på bloggen för att visa hur jag såg ut som blondin. Det är dock gamla bilder, då jag blev brunett som 12 åring och har varit det sedan dess.

Rotade igenom gamla bilder och hittade några roliga.. fjortis josse:



År 2006 var det vårväder på julafton..




Jag var gymnast hela min barndom, här hade jag fått min drömdräckt i julklapp och var sååå glad!



Den sista bilden har en rolig liten historia bakom sig. Det var vår sista kväll i Thailand, jag gled omkring med min blåa dress och mammas solbrillor och trodde jag var skitsnygg. Senare på hotellrummet insåg jag att mina för stora, fula, vita trosor vällde ut där bak och då skämdes jag som fan. hahaha

F12



älskar dej mest av allt xD xD <3

I dont stop when I'm tiret, I stop when I'm finish

Den mening fick mig och Lisa att keep going idag på gymmet. Vi köttade som aldrig förr, och innan det hade jag haft idrottslektion. Känner mig jäkligt slut.

Tänkte dra ett litet inlägg innan jag kastar mig över svenskaboken. Börjar med igår, det var en jäkligt ohändelserik dag. Minns bara att jag var jäkligt trött, hade sovit dåligt på natten. Detta ledde till att jag var jäkligt skrattig hela dagen, med elin och matilda, för att sedan somna på bussen hem - somna på eftermiddagen, somna tidigt och sedan sov jag hela natten och hela sovmorgonen. Det var välbehövligt. Hann dock ta lite finiga bilder under dagen:


sweetis_babe97@hot...
marre_kaxigochsöt@hot..
krillecool_bmx_@hot..


skugga, och det betyder sol! ♥



idag hade jag sovmorgon! jag älskade den. hehehheho. skulle ta bilen till bussen men hela jäkla stan var ju fylld med marknadsstånd så jag hann inte dit, det innebar att jag fick brumma hela vägen till hallsberg. sen hade vi prov,det gjorde oss välförtjänta att dra en snabbis till McDonalds.



sen hade vi idrott. vi delade in klassen i två lag och sen gick det ut på att sno ärtpåsar ifrån varandra, är ni med på vilken lek jag snackar om? det blev iallafall kaoz då några i klassen blev galna på varandra. så kult att se oss kämpa och samarbeta! ;)



Här står vi i fängelse hehehe

mogen lek.

HOPPAS FAN NI LÄSTE DETTA INLÄGG. KÄMPADE EN HEL JÄKLA TIMMA MED ATT FÅ UPP DET, MED MITT SEGA INTERNET. ANNARS JÄVLAR! puss

du som är 14 bast

Idag har jag gymmat för första gången på fyra och en halv vecka! känns så jäkla bra! Jag hade sällskap av lisa, så käkmusklerna fick sig också ett litet träningspass kan man säga. Vi ba tjöööta och tjöta. Fast måste erkänna att jag tjuvstartade igår med träninigen, hade min kusin Erik på besök så jag tvingade med honom ut, i mina kläder, han skämdes i dom. Donno why

Tvingade honom även att titta på ett pelle svanslös avsnitt. han tyckte att det sög. FÖRSTÅR INTE! menmen, väl ute i löparskorna sprang han hela tiden och snackade om Volvosar! det lät såhär:

"Vet du hur många hästkrafter det är i den där bilen? (pekar på en bil)... (jag hinner inte svara), 25!!! det är as lite, i en vanlig volvo 740 är det typ 110 hästar. Vet du hur många volvo 240 det tillverkades när dem började tillverkas? 17 miljoner. Hur många volvosorter kan du räkna upp? det finns volvo 240, 740, 940 V70 (osv), när dom är raka där bak heter det kombi och då slutar det på en femma, t.ex 745..."

Ah ni fattar.


tvingade honom även att testa på min spikmatta. jävlar vad jag tvingades. men annars är han en pussy


Allways forget how strange it is just to be alive at all

har säkert delat denna låt förut, för något år sen eller så. men jag vill göra det igen, för jag älskar den och jag tycker det är en av de bästa låtarna någonsin. vet inte varför, den är inte speciellt avancerad. bara det att den förmedlar en känsla, som..... varken är bra eller dålig. går inte att förklara. älskar den bara! den känns som mig.




och denna grymma man, named Patrick Park har gjort ytterligare en låt som jag bara är brutalt förälskad i. Something Pretty 




Hörde den första gången när jag tittade på OC och den låten spelades lite fint i bakgrunden. Denna scen är en bland de finaste scerna i OC!


Hade nyss en konversation med mamma i telefonen

Mamma - Hej, hur mår du idag?
Jag - Bra
Mamma - Okej, har du ätit något? Är du hungrig?
Jag - Nej, jag åt frukost hos Lovisa.
Mamma - Aha.. jag som tänkte köpa med en pizza till dig.
Jag - JO, JAG ÄR HUNGRIG!

Kan ju dela med mig av lite bilder från manskörens konsert igår. Tänkte lägga upp video på Gustafs solonummer men youtube verkar efterblivet idag. Så ni får titta på min facebookprofil, om ni vill seeeee.



Nanne där, ser henne inte så värst på bilden. MEN FYFAN VAD BRA KVINNAN SJUNGER LIVE! Blir alltid förvånad när man hör artister irl, för det låter så jäkla mycket bättre då!

Trodde nästan jag var på Hawaii

Bilderna (och kanske lite bildtext hooeheho) får tala i detta inlägg. Det blev iallafall en väldigt bra kväll!


jag var inte speciellt Hawaiiklädd, för jag har ingen fantasi. Så Denise var snäll och lånade ut sin somriga klänning till mig :) drog på mig jeans för att slippa frysa när vi gick dit, dom fick stanna på hela kvällen sen, orkade hela enkelt inte byta om när vi väl var där. haha




Lovisa, jag och Denise tog sällskap av kumlakillarna. Dom var tvugna att tävla om vem som var snabbast över en hög med stockar.


Sen sov halva bunten människor över hemma hos Carlsson.

allt lyftande av instrument (mm) gav mig träningsverk. INTE OK.

Nu kommer ett lång inlägg, för jag har en hel hög med ointressanta meningar cirkulerandes i mitt huvud. kan börja med att säga att jag just nu sitter i tvsoffan med en handduk lindad runt huvudet, i bara underkläder, och med en blicken flackandes mellan tv- och dataskärmen. Känner mig en aning fulare än Julia Roberts som just nu står för underhållnigen på Canal+ Action, i filmen Oceans Eleven. Jag har ännu inte orkat trycka i mig någon frukost, jag insåg att detta beror på att jag inte orkar resa mig ur soffan för att skärna brödskivor och hyvla ost. Ibland är jag lite för lat. eller bara för bekväm under min filt.

Igår:

Jag hämtade upp Tea, Fanny och Christoffer i skolan och åkte hem till Fanny. Vi hann ungefär bara byta om och spela igenom några låtar. Sen var vi tvugna att brumma vidare till Mc Donalds!





Spelningen igår gick bra men resten av arrangemanget var kaoz. Vi hade stämt träff utanför musiksalarna klockan 18.00, då skulle vi packa in instrument mm i våra bilar och köra bort det till restaurangen som ligger i Hallsbergsgallerian. Men dessa män som skulle låsa upp åt oss var fucking 40 minuter försenade. Vilket innebar att vi hade 50 min på oss att packa in i bilen, transportera, packa ur, rigga upp och soundchecka. Medan vi väntade satt vi våra kalla bilar och var arga.




Vi framförde våra låtar, fick middag och efterätt och sen var det bara att packa in allt och köra det tillbaka till musiksalarna på skolan. Fast näää, så enkelt var det ju inte. För precis när vi skulle låsa upp kom något snille på att alla skolans dörrar är larmade efter klockan 20.00. Så vi stod där i snöblasket med bilarna fulla av instrument och hade ingenstans att lägga det. Vi fick vänta, ringa runt, vänta ännu mer. Sisådär en halvtimma senare kommer vi på att det går att larma av dörrarna och tjooooohej. krångel! 



tillslut ordnade det sig. vi kunda packa ur och åka heeeeeem till mitt kära Askersund! ♥

Idag ska jag gå på Askersunds manskörs jubelkonsert, med Nanne Grönwall som gästartist. Tror det kan bli bra! och senare blir det födelsedagsfest för Tove och Cecilia med Hawaiitema! Får se vad vi kan hitta på för utstyrsel. Hoooho, tror detta kan blir en awesome dag!

Förstår inte varför jag inte bara kan somna om

Låg uppe extra länge igårkväll eftersom jag visste att jag skulle kunna sova bort hela denna morgon, ändå vaknade jag vid 06.30 och har inte sovit sen dess. Så jag har spenderat morgonen tittandes på gamla julkalendrar på youtube. Pelle Svanslös ♥

hehe lame

Senare ska jag ta bilen till Hallsberg, hämta upp Christoffer, Fanny och Tea. Blir antagligen lite käk på Mcdonalds. Sen ska vi hem till Fanny för att repa och chilla lite fram till kvällen, då ska vi tillbaka till Hallsberg och förflytta instrument från musiksalarna bort till hotell och restaurangs matsal, för där ska vi senare sjunga för alla utbytesstudenter som har varit på Alleskolan denna vecka. lite kult! Här är förrästen lite bilder från igårdagen.




spelar in låtar på musikproduktion, vi har det som en lektion. Lite grym lektion.


You sexy thing

Inleder detta inlägg med en jäkligt bra låt som ni kan lyssna på medan ni läser vidare,


Jag, Elin och Matilda skuttade nämligen runt till den idag och inbillade oss att vi levde under 70-talet.

Emma hade något McDonaldspsykbryt hela morgonen. Liiite cute. 

Sen bjussades det på Tacos i matsalen!!! Åt massor!!! xD xD xD fett kolt

sen åt vi lite efterrätt. hehe

Sedan repade jag med Tea och Christoffer. Tea är typ the best shit ever!!!! ♥ och jag typ känner henne assså cooooltt fifaaaan!

Shit vilket oseriöst inlägg. Har kommit på att jag använder ordet "sedan" hela tiden. Men så får dä bli och däää.
Skulle vilja hälsa till Elin och Matilda xD xD xD hej hej babes ♥

Duktig

Jag lovade att belöna mig själv med bloggtillåtelse om jag gjorde klart och mailade in en analys idag. Så jag krigade skiten ur er nyss, i någon timma. Och nu är jag klaaaar. Jag är klar!!! (känns så bra att säga). Nu har jag bara: 

- 1 låt jag måste kunna imorgon
- 4 låtar som ska sitta på fredag
- Idrottsanalys
- Samhällskunskap uppsats
- Svenska prov
- Geografiprov

kvar att göra tills nästa onsdag. Hade även ett läxförhör om STIM och två dokumentärfilmer (båda 30 minuter långa) att titta på tills idag. Men nu är det också ur världen. Asbra!!!


intar pluggställning.


åt lite mackor till lunch.


idag kom jag hem och upptäckte att jag var så inne i pluggandet igår att jag glömde slänga detta äpple (eller om det är ett päron? wtf). idag var det inte så mycket kvar av det.

Nu kör vi vidare!!! SPRÅKHISTORIA! YES! ♥

HAHA

Jag tror att Studenterna (och Gustaf) har nått sin topp!


sovaaa

Familjen Bergsten gästade oss igår så vi åt lite middag och tittade på bilder ifrån Thailand. Jag var inte mycket till sällskap då jag nästan somnade under middagen, och faktiskt somnade helt under bildvisningen. Sedan vaknade jag igen när dom skulle åka hem halv ett, och efter det blev det sängen direkt.

Idag ska jag pluggggggggga som aldrig förr har jag tänkt. ska nog även ta en lite promenad med Idaaaaa. Fejnt! Sen kan jag inte låta bli att bara vrålsakna thailand


tjänna


fredag

Igår blev nästan alla lektioner inställda, som vanligt. därför hade vi bara ensemble. så jag och christoffer passade på att repa lite låtar inför kommande spelningar :)



efter skolan följde jag med elin in till örebro och hängde med anton. adam var oxååå mäd en stund. Jag gjorde även en jäkligt bra investering, köpte nämligen biljett till campus 48 timmar. helt asum. daaanza till livemusik av bland annat timbuktu och maskinen.



Sedan satte vi oss på bussen tillbaka mot kumla. Hoppade av vid kumlaby och fick gå en jäkla bit i regnet innan vi kom hem till Victor. Där förfestade vi ett par stycken innan krogen. Grym kväll som vanligt. Här kommer en liten drööööööös med bilder



Kom hem till Askersund runt halv fyra och då gick jag till Lovisa och sov. Har saknar henne så mycket! Hon var söt och gav mig en (aning försenad) födelsedagspresent imorse! ♥


every second is a highlight

Både gårdagen och idag har varit två grymt bra dagar! igår följde jag och elin med matilda hem en stund efter skola., vi köpte med oss en påse ostbågar och två påsar chips.... xD vi han även in en sväng i djuraffären och snacka lite med en pappegoja. Hihihihi skit kult och söt var den. Ville köpa den. Och idag skrev vi en fucking låt, den handlade om facebookberoende haha! Direkt när vi var klara började elin öva autografer! Och efter skolan repade jag med tea, christoffer och fanny. Vi ska spela på en middag för några elever på alléskolan samt deras utbytesstydenter. :)

Jag kan ha räknat sekunderna

Idag hade vi en lektion fast vi egentligen ska ha fyra. Säger ju att vi verkligen inte gör någonting i skolan! määään, jag skola icka beklaga mig över detta. hehe

repade massa bra musik efter skolan (lektionen hihi), tillsammans med christoffer och daniel, å senare kom även fanny. vi har två spelningar den här månaden att repa inför. askult!

Förrästen har jag skaffat mig den roliga lilla appen called instagram. så ni kan ju följa mig om ni vill. för just nu har jag dubbelt så många following som followers. dä ser ensamt ut. @josefinks



Sökte på When Love Takes Over Acoustic på youtube och denna grupp dök upp. Dom var med i melodifestivalen för 2-3 år sen. Hahaha, vi hängde med han med som spelar gitarren, på idolfinalen 2008 och det hettade till lite mellan honom och min kompis, pussssssss. hahha, nuff said

Grymt iaf!


Tar hem lite bra musik från U-tuben igen





Börjar sakna dig riktigt mycket nu skruttunge



min moster fick vara med på ett hörn också, men jag menade lofisa. hon har varit i asien alldeles för görlänge. två veckor iallafall.

nu har jag tagit mig en duch, kände att det var på tiden eftersom sist jag duchade var i lördags. hehe, asfräsch är jag när jag är sjuk! har även mulat i mig två chokladbollar som eftermiddagsfika. Nu är det tre veckor sen jag tränade, och jag ska säga er att det syns faktiskt. magen är rund som solen. eller mer som en deg :/ :/ 

sorgligt.

känner för att skriva mer fast jag inte har något mer att skriva.

också sorgligt.

Hejdå :(

Sista lovdagen fifan

Och jag tar det bara sååå lugnt, satsar på att skriva klart en idrottsuppgift, snart färdig med den! Igår låg jag också i tvsoffan hela dagen men då med sällskap av Fanny, vi snyftade lite till Love another drugs och Never say never, säger bara JUSTIN BIEBER!♥ Sen åt vi kvällsmat på grillen i Askersund.

Just nu tittar jag på Due Date för andra gången det här lovet. n o l i f e r. Men det är Canal+'s fel.



and dis is todej


lördag

- Åt påskmat hos mormor och morfar
- Dog i soffan framför en Robbiekonsert några timmar
- Kladdade på lite smink i mitt föga glamorösa ansikte och rullade in till Askersund hem till tove för lite påskfirande!
- Såg på när gustaf och tw brände sitt kött fifan.
- Åt, sjöng, skrattade (hade en jäkligt bra kväll helt enkelt, bra styrt tove! ♥)
- Åkte därifrån runt ett någongång, hem till jocke för där var fanny och kalle.
- Tog med dom två hem och somnade på en gång.



Bäst var hockeyhejaramsebattlen. och gustafs lilla Torsten Flink uppträdande!

Nuff said. Bye!


Now I'm breathing like I'm running cause you're taking me there

Nu sitter jag på bussen hem ifrån Örebro! Jag sov hos albonita efter en grymt bra utgång med henne och alvina. Inne på strömpis träffade vi även victor, Anton, linus och gänget! När jag kommer hem till Askersund tänker jag gå till mormor och morfar för att ducha, äta lite frukost och mysa på deras altan i vårsolen, om värmen tillåter dvs. Blir bjuden på påsklunch där senare och får säkert ett litet ägg fyllt med godsaker. Har dock redan tre stycken, som jag fick av mamma igår :) glad påsk på er allihopa!

Godmorgon!



Längtar till imorgon för då får jag träffa den här tjejen! ♥


Laddar ner så jävla mycket fejnt shit nu!

Hittade den där sidan där man kan kopiera all musik ifrån youtube och göra dem till MP3-filer, sån jäkla bra sida asssssooooo! Det gjorde mig glad. Sen slog det mig att jag har biljett till både Coldplay och Peace& Love i sommar. sååååååå jag har ingen anledning att må dåligt.

förutom det faktum att jag inte har något sommarjobb dårååå.


Vovven!

Igår när jag och Albonita kom hem ifrån Askersund stod det en hund och skällde vid vägkanten precis vid vårt hus. Vi trodde det var någon av grannarnas så vi gick in och tänkte inte mer på det, förrän vi tittade ut en kvart senare och hunden stod kvar på exakt samma ställe och skällde exakt lika mycket. Vi gick ut för att se vad det var frågan om, då kom den smygandes fram och nosade. Så vi tog med den in.



Mamma började ringa runt till grannar men det var ingen som saknade en hund. Albo och jag satte hos även i bilen och helt enkelt åkte runt och knackade dörr hos våra närmste grannar, som vi inte kunde nå via telefonen. Men det var ingen, nada, no one som kände igen hunden.



Tillslut gav vi upp och åkte hem med henne igen. Matade henne med lite kattmat hihihi och gav henne vatten. Sen somnade hon helt utslagen på golvet. Stackarn hade säkert sprungit i skogen hela dagen!



Sen ringde vi till polisen och bara anmälde henne funnen. Så några timmar senare fick vi ett samtal av ägaren som hade ringt polisen för att anmäla henne försvunnen. Det visade sig att de bodde på andra sidan skogen, sisådär 2-3 km bort. Vovven hade rymt och sprungit hela vägen. Inte konstigt att hon var trött. Dom kom iallafall och hämtade henne.

Albonita och jag fick finbesök av Gustaf och Mikael. Vi spelade lite familjespel, smaskade chips och tittade på Forrest Gump. Grabbarna rullade iväg efter 01.00 någon gång och då somnade jag och albonita!


Man kan faktiskt kolla fotboll och film samtidigt!



Vill inget hellre än att kunna svettas på gymmet

Min hosta bara vägrar att försvinna. Det är fan (nu är det tillåtet att svära) mer än två veckor sedan jag var på gymmet, och därimellan har jag inte ätit något annat än chips och godis. Har såhäääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär mycket ångest. dåligt. nu har iallafall albonita åkt härifrån och jag ska pluggaaaa! Ska lägga in lite bilder och skriva lite about jästerdej när jag fått bilderna av Albuuu. si ju lejter gajs


Som förr

Idag har jag albonita här! Jag har sattit henne i arbete, hon håller nämligen på och klipper mitt hår. det var alldeles på tok för långt! Tidigare var jag i Askersund och hämtade ut mitt körkort, jääää! Känns skönt att ha det i handen nu :)


Lite chirre och dirre

Eftersom jag faktiskt ligger här med datorn i knät och är relativt pigg kan jag lika gärna passa på att berätta om min tisdagskväll. Klockan är nu sisådär 00.30 och jag kom nyss hem från en kväll i vretstorp med lisa, elin, richard, tove och gustaf. Tanken var att ha disneyfilmer maraton hemma hos Richard, vi började med Lejonkungen och fortsatte sedan med Alladin, som vi dock inte såg klart för den slutade funka. då bytte vi till något helt odisneyaktigt. Men vi lämnar det oförklarat.

Vi hade självklart köpt på oss två påsar chips och en skål med dipp som vi tjejer slukade under loppet av trettio minuter. De ä så dä ska vaaaara va. Sen körde jag i min ensamhet hem i mörkret. Jag fick bromsa ner för en räv, sen två grävlingar, en hare och ett rådjur.. mycket djur ute och springer mitt i natten!



bra kväll. måste säga att vretstorp växer i mig! för att vara lite sådär smått poetisk..
omg

Det slog mig just att det här är mitt näst sista påsklov

Så därför trotsar jag febern/hostan och krigar mig igenom allt som jag egentligen inte orkar. Eller ja.. jag spenderade halva gårdagen i denna röra framför tvn:

 

Men sen ringde Elin å Lisa och undrade om jag ville komma till vretstorp, och det ville jag såklart. Mötte upp flickorna vid Ica för att handla en massa godsaker som chips, dipper, vindruvor och pårremurre, sääään blev de fäzt i lisas säng! Vi degade ungefär hela kvällen, spenderade även några få kvarter framför en minibrasa vid Gallaberget med sällskap av Aron. När elden slocknat (vi hällde vatten på den heheh) åkte vi hem till Aron och tittade på superhjältar! Sen kom vi tillbaka till Lisa när klockan närmade midnatt, det satt alldeldes lagom fint med lite nattmackor och te framför Vänner innan vi somnade! ♥



Jag råkade glömma min kamera hos lisa i lördags, så då råkade dom ta lite bilder innan jag kom igår. Och till er som undrar: Nej, dom är inte utvecklingsstörda. tror jag.


"can't wait to be a daddy"




printat från robbies blogg! seems happy

oh fyfan vad bra!

Har just legat i två och en halv timma och tittat på Troja. fätttt död! sen ba, jaha vad händer nu då... då upptäckte jag att Due Date börjar precis efter. Otrolig kärlek åt CANAL+ kanalerna!!! ♥ ♥ ♥ sen såg jag att amanda lagt upp lite bilder sen igår så jag norpade dom. kul ju


Just stop for a minute and smile

Jag sitter inlindad i en filt i tvsoffan och väntar på att bli hungrig. Hela familjen är iväg på antingen konserter eller repetitioner och dom har lämnat gårdagens tacogratäng i kylskåpet åt mig. määää gusta. Klockan går otroligt segt idag, jag har varit vaken sedan nio imorse och det känns som det är flera år sen jag vaknade, ungefär.

Jag har det för tillfället ganska långtråkigt helt enkelt. Men det gör inget, för lördagskvällen var rena motsatsen. Var hemma hos Lisa med henne, och elvira, amanda, ninni å ellen och tog det toklungt, det var mysigt & skönt, för jag var trött. Sen åkte jag bil hem, ensam mitt i natten. däääää va läskigt.


RSS 2.0