HEJ HEH

Erik var bäst ikv (snackar idol), han kommer vinna hela idol.
nu ska jag sova för vi har konditionstest imorn så det är
bäst att vara utvilad. det har varit en härlig dag, som får
avslutas med en bild från skolavslutningen. Godnatt ♥ 


SAKNA SOMMAREN

det var den bästa sommaren någonsin!
jag älskar att vara med er tjejer :D


OM TVÅ DAGAR

om två dagar släpps biljetterna till en konsert som jag och brorsan vill på. shit jag blir sprallig i hela kroppen när jag tänker på det. har längre velat på denna konsert och nu kommer han äntligen till sverige igen. ni som känner mig tror nog att jag snackar om robbie williams, men nej det är gör jag inte. 

HEHHEHHE HEJDÅ

PLUGGISEN SJÄLV

Nu har jag jobbat med sjöundersökningen i 2,5 timmar och lyssnat på
Sara Bareilles - Sittn' on the dock of the bay minst 20 gånger i rad. ;)


TILL SKOLAN

hej på er

klockan är 07.56 och jag ska snart dra iväg mot skolan, jag går bara till elva idag pga av orienteringen igår. så efter skolan tänkte jag kolla på idol avsnittet jag missade igår och sedan åka bort mot danny, linda och bebisleon.  

 


TRÖTT

slapp orientera själv :) fick springa med caroline och denise, och det var bra för jag hade inte hittat där i mörkret själv, haha man såg bara massa ficklampor flyga omkring där uppe i skogen. det tog oss en timma att hitta dom där elva kontrollerna, denise vägrade ju att springa men aja, det är tur att det inte ingår i något gympabetyg :) nu är jag hemma, har duchat och så och ska lägga mig. klockan är alldles för sent, hur ska jag orka upp imorn? :( 

hhhehehehehhhhheeejjdåå 

SARA BAREILLES

är en grym sångerska


NATTORIENTERING

idag tog tove & jag bussen till örebro, var framme där runt tolv. när vi kom fram mötte vi upp cecilia, albo, linn och ronja. vi gick in på convetum en snabbis och sedan upp mot stan, åkte hem igen vid två tror jag.

när jag kom hem vid fyra skulle jag plugga men jag kunde som vanligt inte koncentrara mig, det slutade med att jag låg och bläddra i nya frida tidningen, typiskt mig. hur gör man plugget roligt? nu väntar jag på att klockan ska bli åtta för då ska jag in till stan, kommer bli tråkigt för min bästa vän vill inte ens orientera med mig, och jag missar idol och så kan jag inte plugga..      så nu är jag lite depp. hejdå



Yours are still the sweetest eyes I've ever seen


LEDIG IMORN

har glömt att säga allt jag gjort idag, hehe. imorse hade vi teknik som första lektion och fick reda på vårat betyg för propellrarna som vi slipat ihop, först fick jag G, men läraren höjde det till VG. sen rullade hela dagen på som vanligt, tove& jag bestämde att vi ska ta ledigt från skolan imorn och åka in till örebro med gustaf och sebastian och gå på gymnasiemässa på conventum. :p efter skolan följde tove med mig till frissan för att klippa mig (behövdes verkligen), blev inte så stor skillnad, bara lite kortare och sådär så jag är nöjd! kanske kan visa bild imorn,

runt fem kom kusinerna och morf& morm över och firade mamma. nu har alla gäster åkt redan, hehe. men det är ju faktist en vardag och alla ska upp tidigt imorn, annars brukar det bli senare. men jaja, snart är det utröstning i idol. vem tror ni åker ut? jag tror och hoppas faktist det blir Andreas, alla andra var grymma!

hörs nog en gång till innan jag lägger mig, puss så länge

IDOL

vem är eran favorit? jag håller mig kvar vid samma person som förut:
Nicklas Hocker! han sjunger som en gud, är snygg, söt och charmig. hejja!


SLÄKTEN HÄR

Släkten är här och grattar mamma, vi har precis ätit mat. Idol börjar snart och sedan ska vi väl käka tårta och så. hehe, ni röstar väl på Niklas Hocker ikväll? sötaste killen som någonsin deltagit i idol, hehe. :)

GRATTIS MAMMSEN ♥


(datumet stämmer inte på bilden)


GODNATT

har pluggat so, hehe.
och nu ska jag sova.

Duffy -  Warwick avenue

g   o   d   n   a   t   t   : )


SÖNDAG

vaknade mitt i världens bästa dröm, försökte somna om för att komma in i drömmen igen men det gick inte. så jag gick ner till cecilia, men hon var inte så värst pigg så hon somnade om. ensam vaken var jag, så jag satte mig i soffan med datorn i knät och kollade igenom massa bilder på toves dator. sen vaknade dom båda, då satte vi på musiken på högsta volym och startade en storstädning - damsög, fixade disken, plockade bort allt smink på badrummet och ja.. städade helt enkelt. när vi var klara åkte jag hem till mitt riktiga hem..

det kommer kännas tomt att bo utan mina älsklingar nu, har lixom vant mig att somna bredvid dom varje kväll. men vi kommer ju ses nästan varje dag ändå så det är ganska lungt, är glad att jag har er tjejer.

BILDER FRÅN RALLYT


vi går och letar efter bra sittplats :D


haha liten myrstack vi såg i skogen ;)


efter att ha gått typ i 45 min så slog vi oss ner här


jonas& tove


lovisa och anders


en bil som hade motorfel eller nått kom och stallde sig precis framför oss, haha


fett söt bild på cecilia!


en bil som kom brummande förbi ganska fort..


sen började vi gå tillbaka, fast man fick ju springa åt sidan varje gång en racerbil kom ;)


..så här t.ex!


på ett ställe fanns det ingenstans att ta vägen, och jag hörde rallybilen komma, så jag fick panik och hoppade ner i ett träsk. nu är mina skor helt förstörda haha


som jag skrev förut - när vi kom till ett ställe säger tove "tänk om bilen som kommer nu krashar" och bilen gört också! ödet ville verkligen att vi skulle se det. haha såg så jäkla häftigt ut :D på bilden kommmer rallyföraren springandes för att stoppa nästa bil från att köra in den krashade.


dom bad oss om hjälp att få upp den ifrån diket


vi tjejer vad inte till så stor hjälp, men anders och jonas var med och kämpade iaf!


cecilia tove och lovisa tog över arbetet som "rallystoppare." dom fick stå och vifta med armarna på ett konstigt sätt. den här bilen körde så nära så tove fick kasta sig ner i diket ;)


denna bild får avsluta. toppendag! tack bästavänner. :)


BESÖK

nu är haile, danne, philip och linus här.
tove jag och cecilia ska fixa käk som vi nyss handlade på ica jouren
pommes med chikenbits (stavas?) gött! puss

SNYGG

det här måste vara värdels snyggaste kille. vill du se? tryck här :)


RALLY KRASH

nu tänkte jag berättta lite hur vi hade det uppe i skogen idag.

vi åkte alltså till åmmeberg för att kolla rally, när vi kom dit började vi på en gång gå för att hitta en bra sittplats med bra utkik och så, vi gick och gick. vi gick i 45 minuter innan vi hittade en bra plats att sitta på, så vi slog oss ner och började vänta på bilarna. men det dröjde kan jag säga! vi satt där säkert i en timma och bara väntade, så under tiden satt vi och snackade, fikade och lekte lekar, haha.

sen började bilarna komma förbi brummandes, as coolt var det. så vi satt där en stund och koollade, tills vi började tröttna. så vi packade väskorna och började springa, man hann typ springa 30 meter sen var vi tvugna att hoppa ner i dikena, för varannan minut kom det ju en rallybil i 180 km/h typ, haha. (Läs detta) på ett ställe, där det var värsta kurvan, var vi tvugna att hoppa in för det kom en bil, och tove säger "haha cooolt, här är en värsta svängen ju, tänk om nästa bil krashar" haha och så kommer bilden, och sladdar sönder som fan och kör rakt ner i diket. och så skriker jag "men shiiit den krasha," alla ba ah ellerhur för dom såg inte. så kollade dom, och då låg bilen där i diket. gubbarna kom och skrek att vi skulle hjälpa till att dra upp den men det gick inte. så tove och lovisa fick stå och vinka till alla rallybilar som kom och visa att dom skulle sakta ner, haha.

Lägger in massa bilder så fort cecilia har hitttat sladden till kameran. nu är jag så trött så jag håller på att dö, huvet dunkar och ögonen slocknar snart. känner mig alldelens varm och äcklig, så mycket som vi fick springa idag när bilarna kom lixom haha.


RALLY

imorse var vi vakna tidigt, vi åkte upp till ip och käkade frukost med laget. sen var det match, alla kämpade skitbra och vi var faktist det bästa laget, men domarn var ju så jäkla orättvis, fyfan! 0-0 blev det iallafall. det var seriens sista match, så vi tog lite lagfoto och så innan vi drog hem, visar senare. :)

nu har vi (lovisa, tove, jag, cecilia, jonas och anders) käkat mat. och ska snart dra iväg och ställa oss uppe i någon skog och kolla på rally, har med oss fika också. just nu står rallyt lite stilla, det har skett två olyckor som stoppar allting, såfort allt är fixat så drar vi iväg.

Ha en bra dag alla sötisar.

FILM PÅ G

tove, lovisa, jonas och jag kollade på idol förut, jag blev såå jäkla glad när Niklas gick vidare, han kom alltså vidare till kvalet. jag blev såld på honom första gången jag såg han i tv rutan, han är fan världens sötaste person, haha. efter idol gick vi ner till askersundsgrillen och käkade pizza, och sen ner mot 7eleven där alla hängde, men inga folk som jag brukar umgås med, mest raggare och så. jag, jonas och tove kom just in, vi ska sätta på en film, Walk the line. viktor kommer och kollar med oss tror jag. fast jag ska nog somna framför tvn, måste vara pigg tills imorn för vi ska spela viktig hemma match, vinner vi den så vinner vi serien.

puss på er alla.


KVÄLLEN

det här har hänt eftermiddagen/kvällen

vi har åkt sparkcykel & punkad cykel till ica
vi bakade misslyckad cheescake
jonas har kommit hit
cecilia rullade pappeljotter i mitt hår (blev såklart misslyckat)
jag har blivit utelåst av töntarna
cecilia har skrattat så vattnet har sprutat ur munnen
vi har tagit vs kort
huset har blivit ännu stökigare, haha
vi har sjungit så fönstrerna var nära att spricka
cecilia har sprayat vatten i ansiktet på oss
mobbat varandra mer än vanligt
lovisa försökte fånga en fjäril på toan
jonas tar fjortis bilder
jag satte på diskmaskinen utan diskmedel i haha

fan vad sjuka vi är haha.


SÄLEN

nu sitter jag med vote i köket, vi kom hem från skolan för en stund sen. cecilia är på tåget påväg hem och lovisa har åkt till sin lover ;) direkt när cecilia kommer hem ska vi gå bort till ica jouren och köpa lite ingredienser för att baka cheescake, vet inte riktigt hur det stavas men ni fattar nog..ostkaka, haha. ikväll blir det att kolla på idol såklart. och mamma ska bjussa på pizza, haha...snällt jao. 

På klassrådet idag bestämde vi vart vi skulle åka på skolresa. Det stod mellan:
London, Tyskland, Liseberg, Kryssning, Sälen

det tog en stund innan alla var överens, men det blev Sälen. fett kul ju. vi ska bo
där i ca 3-4 dygn, åka skidor hela dagarna och mysa på kvällarna. kan det bli bättre?
Dont think so. :)


PLUGGAR

klassen är i datasalen och pluggar sjöundersökning
och så lyssnar jag lite på söta niklas heheh,puss på er

haha knäpp lärare jag har nu..

Han: josefin, snygg klocka ;)
Jag: åh tack :D
Han: får jag låna din penna? hehe


GODMORGON

tove förhör mig på "ekonomi-provet" vi har nästa vecka. får plugga lite mer tror jag, hehe.
mamma kom förbi med min kavaj så jag kan ha den idag tillsammans med min nya mössa
och halsduk. vi ska snart chila iväg till skolan, slutar halvtvå idag så det är ju sönt. byebye


N. HOCKER

KLICKA HÄR FÖR ATT SE SNYGGINGEN


SCHOOL


Seb landar från att ha hoppat höjd, haha cool bild




jag och vote :)




när cecilia kom hem hade vi städat (plockat undan disk, damsugit) och fixat fika.
-Åhh vad jag älskar er, sa hon när hon kom in genom dörren, hihihi.


våra mössor. haha när lovisa testade sin, och kollade sig i spegeln sa hon
"men mitt namn står ju baklänges" hahahah vad söt du är blondie :D

nu har vi kollat idol och ska fixa oss inför sängen. Ni ska ha det bäst! Puss & kram





MÖSSORNA

idag ringde dom ifrån dekaltrycket och sa att mössorna
var klara så vi åkte dit och hämtade dom, snygga or what? :D




fel namn på huvudet :(


hann aldrig ta någon bra bild på dom "bad hair day" mössorna. denna bild får duga!

men erkänn dom var coola?


IDOL

Niklas Hocker gick vidare igen..... så jäkla söt är han


sittter här med lovisa och kollar på idol, mysigt värre. väntar på att
cecilia och tove ska komma hem så vi kan käka cheescake haha.

hehe lovisa och hennes roliga skämt.


SHOPPAT

nu har vi varit i örebro och handlat, kom nyss hem och då hade cecilia hjärtat lagat mat och dukat fint i vardagsrummet :) tacos vare på menyn, supergott! tove och cecilia gick precis iväg till närlunda för att kika på innebandy medans jag och lovisa stannar här hemma och kollar på idol, det kan man bara inte missa ju.

 
mössa och halsduk som jag shoppade. köpte även
tillhörande vantar men dom är inte med på bilderna :)

   
en stickad skön tröjja



HAHA

cecilia:
"det känns som om vi har glömt att ta in posten några dagar"


MORGON

nu har vi varit vakna i några timmar.  när vi vaknade satte vi på dieselråttor och sjömansmöss, favvopogramet just nu ;) nu har vi käkat frukost, klätt oss, sminkat oss och så. mamma& mormor kommer om en timma och hämtar oss sen åker vi till örebro :) ni får ha en bra dag babes



  




KVÄLLEN

anders, calle& viktor har varit hos oss ikväll.  vi har snackat (fast jag har inte varit så social för jag är trött) och kollat på idol, så jäkla tur att Niklas Hocker gick vidare, är helt såld på han.  så det var tur.  jag duchade nyss och vi ska snart gå och lägga oss, calle ska tydligen sova kvar här för han har ett eget rum på övervåningen haha. 

imorn är vi lediga så vi ska åka och shoppa lite i örebro, mamma & mormor ska dit så vi hänkar på dom. sen träffa cecilia en stund och ta en fika, mysigt. nepp, nu ska vi sova

sov sött, godnatt


LÄXOR

har suttit hela eftermiddagen och jobbat med läxor. har so prov nästa vecka och vi kan ingenting så vi behöver läsa på lite., cecilia kom nyss hem så hon står här bredvid mig i köket och lagar mat, potatis med schnitzel. gött! ikväll ska vi nog basta,ducha, och mysa framför idol.

vad ska ni göra?




KVÄLLSMAT

hallå :D

efter skolan gick jag, tove och lovisa hem och jobbade lite med sjöundersökningen. sen kom albonita och cecilia hem ifrån örebro så vi mötte dom vid ica och handlade mat inför hela veckan. sen hemmåt igen, albonita åkte hem till sig och jag drog till morfar och käkade tårta idag igen! haha. nu är jag tillbaka till hemmet igen.  tjejerna höll på att laga pannkakor när jag kom, och sen har dom bakat muffins och kakor också. vi ska sätta oss ner och käka dom och kolla på Män som hatar kvinnor, eller vågar vi? ;) otäck..

hehh, hoppas ni har haft en lika bra dag som jag har haft.  pusss♥

(DET HÄR HAR CHICKSEN PYSSLAT MED MEDANS JAG VAR HOS MORFAR! :D)
    
  



LOVISA GÄSTBLOGGAR

vaknade halv 7 plattade håret tio i7 sminka mig 7 käka frukost halv 8 gicck till skolan 8 med tovejosse, kom till skolan 5 över 8 gick till musiken o gjorde prov, sen rast sen språk sen engelska sen matte sen mat sen hem:) o nu sitter jag här med sötisarna.      pusssss ♥         


FUNDERAR ATT SKAFFA EGEN BLOGG, va tyx? jag skriver ganska intresanta saker..

   


"HEMMA"

nu är jag hemma, eller hos systrarna carlsson, men den här veckan kallar jag det för mitt hem. kom precis hem ifrån matchen. vi förlorade med 4-2 men det var bre spelat av oss.

nu ska vi käka kvällsmat och så. ha det bra.

PACKAD & KLAR

väskorna är packade och jag är taggad :D

nu åker jag in till morfar och firar hans 70års dag, sedan är det match i skyllberg.
efter det sover jag ihop med tjejerna, hela veckan. så ikv ska vi göra en inlöpslista
och handla all mat som behövs hela veckan, vilket kan bli väldigt mycket mat haha ;)

  


HEJJA ERIK!

godmorgon!

nu har jag just kollat på my camp rock finalen, vart får man reda på vem som vann?
jag tycker att Erik är bäst av dom, så jäkla bra röst för att vara så ung. hejja Erik Rapp! :D




Nu måste jag packa lite, hihihi, puss


LÖRDAG

vaknade tidigt av att det var varmt i rummet, så jag kröp ur sängen och gick ut på verandan och tog lite luft och sedan somnade jag om på soffan i vardagsrummet. cecilia och tove kom och väckte mig vid elva typ för då hade dom vaknat. vi käkade frukost och så, sen drog vi iväg till lillån och spelade match, 1-1.

direkt när jag kom hem kvart i sex var vi tvugna att dra ner till 7eleven och möta upp några i klassen, så jag hade ingen tid att fixa mig så jag fick köra skabbstilen. vi åkte ut till Gerit som hade bjudit klassen på grillpartay, ovanligt, men roligt :D vid nio åkte jag tove och tw hem. det var askallt och det var ju inte direkt liten bit heller, Gerit bor ju i hammar någonstans, så det var tur att vi hade med oss varma kläder.

släppte av tw i askersund, haha hans buss går inte förens om en timma. stackarn! vet ni vad jag gjorde på hemvägen? :( körde på en mus, fyfan jag försökte att vejja men det gick inte, jag vände för att se om den dog och det gjorde den, stackarn. känner mig hemsk!!

ne nu ska jag kolla på fotbollen. puss♥

FREDAGKVÄLLEN

jag och brudarna var hemma hos cecilia och hade jättemysigt och roligt. snackade, skrattade, lagade god mat och gjorde goda drinkar. sen kom jocke, efter en stund drog vi på oss mössa och jackar och gick ut och träffade lite folk. även fast askersunds fredagskvällar inte är dom roligaste så.. men igårkv var ganska trevligt :D

kom hem runt halv tre eller nått. vi somnade som stockar i karin och mats dubbelsäng, hahha det var döööövarmt i sängen, iallafall för mig som fick ligga i mitten.   tove och jag ska ju bo där hela veckan så jag måste packa lite imorn. kommer bli nice :D

HOS CECILIA

hahha har det fett roligt och mysigt med bästavännerna. see you later!


ÄNTLIGEN HELG

så jäkla skönt med helg. ska snart in till stan och vara med tove cecilia och lovisa hela kvällen, som vanligt hihi. vet inte vad som händer ikväll, antagligen vara hos cecilia& lovisa :D puussspuss ha en bra kv


jag och tove hahaha <3


JAG ÄLSKAR ER

det har varit en bra dag, ska lägga mig och läsa lite i FRIDA tidningen
sen ville jag bara påminna mina tjejer om att jag älskar dom mest på jorden




TORSDAG

det är redan torsdag, veckorna går så jäkla fort.

efter skolan åkte jag, tove, cecilia och lovisa till dekaltrycket och beställde lite mössor med eget tryck, väldigt billiga och väldigt coola :D och dom kommer vara klara inom en vecka. sen hade jag kvartsamtal, vi snackade mest om gymnasieskolor och sånt. sen åkte jag tillbaka till flicksen igen som var hemma hos cecilia och lovisa. :D vi åkte till solariumet och solade. Lovisa och jag drog lite tidigare för att tränafotboll.

Bilden är snodd ifrån cecilia. Ungefär såhär kommer våra mössor att se ut! fast jag
beställde en vit med marinblå text, och en marinblå med vit text. men snygga va?
fast på min mössa ska det ju självklart stå josefin,     haha fast det fattade ni nog ;)


LA LA LAND


ONSDAG

skolaa..på elevensval har tove & jag valt musikverksta så vi ska lära oss att spela guitar, kan ju redan knocking on heavens door haha nästan iallafall. efter skolan gick jag,cecilia,tove och jonas ner till 7eleven för cicci var sugen på korv ;) när jag kom hem åkte jag och mamma in till stan till mormor jens och hälsade på han i den nya lägenheten, han håller fortfarande på att flytta men den är riktigt nice. blev sugen på att flytta och det kanske jag ska nästa år, långthärifrån:)




JAG ÄR GLAD

Nu är jag glad, jag vet inte varför men jag bara känner mig glad. kanske för att jag har minskat på mitt databeroende? haha ne men jag har bestämt att jag inte får sitta förens 19:00 haha. vill inte slösa tiden framför datorn när det finns annat kul att gööraa. puss 

föresten fick vi se skolfotona idag, hahaha alltså mh. det var faktist det värsta kortet någonsin på mig. tänker inte ens köpa det, vill inte se det igen. fyfan, men klassfotot ska jag iallafall ha, ser lite normalare ut ändå och det vill ha i en ram på väggen, älskar min klassss!   ♥  sista året ihop nu, kommer sakna

kolla vad söta vi var i sjuan ;) haha


tw och jag, skolavslutning i sjuan :D


rammey, jag och seb :D




hahaha kolla bershult längst till höger, hahahah liteeen!


morgan och tw, fööör sötisar


TISDAG

idag har jag en bad day, först för att jag inte hittade några kläder, och för att det var kallt och allt möjlit. fast att träffa bästisarna i skolan får mig alltid på bättre humör! :D sista lektionen var gympa och då orienterar vi, gjorde bara en halv karta för jag hann inte längre, haha snabb tjeeej. sen åkte jag hem, struntade i träningen och tränade lite för mig själv här hemma istället. vi hörs senareee.

GODNATT..

hehe vad rolig blogg jag har, not! men seriöst jag har inget att skriva, därför blir det bara ett inlägg/dag som handlar om vad jag har gjort under dagen typ. haha. tråkig och ointressant jao, sån är jag.

jag har inga gratis sms och inga pengar på min mobil längre och kommer nog inte fylla på igen...behövs ju ändå intee..,mhh..... godnatt


MÅNDAG

skolan först. första lektionen var teknik, vi slipade lite på våra propellrar så dom kan typ flyga nu haha. sen hade vi tvåtimmars rast så vi åkte hem till bershult och kollade på hans söta hundvalpar. efter skolan tog jag bussen till åsbro och mötte upp tony& albo, vi gick hem till tony och färgade blonda slingor i hans hår.

när jag kom hem la jag mig framför tvn och kollade på idol igen med jessica,
hon är typ den ända som håller med mig om att Niklas Hocker är snygg. :D

   
   
(förlåt tony för dom bilderna som kommer nu, hoppas du inte dödar mig) hihi.
    


GODNATT

nu har jag fixat mig inför natten. dvs käkat, borstat tänderna och så.
ska lägga mig tidigt så jag är riktigt utvilad inför en ny vecka, pusspuss

FORTFARANDE SNYGGAST I VÄRLDEN !
 


HELGEN

lördag:
jag & albo åkte till åsbro och träffade tony en stund och kollade på innebandycup i åsbrohallen, snackade lite gamla minnen vilket inte var så smart haha! sen åkte jag och albonita till askersund och träffade lite folk, det blev lite snack och mys hemma hos cecilia innan jag & albo drog hem till mig och sov.

söndag:
jag och albo åkte till skyllberg och kollade på match. tw, gurra, danny och dom som spelade. fast dom förlorade med 6-1 men det var ganska intressant match ändå. jag skjusade hem albo och sen har jag bara chillat hela dagen.. badat badkar, kollat på idol, hannah montana och my camp rock - det är ju final nästa vecka. hejja erik och shenie ;) me ♥ disney channel.


tony och albonita


MATCH

hämtade lovisa vid två sen brummade vi vidare till ip
och spelade match, det gick superbra och vi vann med 1-0.
leder serien, hihi. våran tränare hade köpt ett shampoo åt oss
på chokladmässan som luktade choklad som vi duchade med haha.

den här klubban fick jag av tjejerna, dom var nere på mässan imorse. I love u


FREDAGKVÄLL

vad tråkigt jag har nu, idol slutade just och jag har en hel kväll framför mig och
har ingen aning om vad jag ska göra. det är ju för sent för att åka iväg någonstans nu
så jag får väl ladda hem en film och somna till den, kul he-he.



eller så kan jag ju sitta hela natten och trycka på playknappen om och om igen.
seriöst, den här killen är ju så jäkla söt, heeelt sjukt! och låten är ju bara bäst :)


SJÖUNDERSÖKNING

lovisa och tove kom hem till mig vid nio imorse, sen åkte vi vidare till våran sjö som vi skulle undersöka haha (ta vattenprover och kolla miljön) det är en liten sjö som ligger uppe i skogen några km ifrån mig, vi kom dit runt tio. vi skulle egentligen gå runt hela sjön men när vi kommit en bit så hittade vi en båt som satt fast med kejda i ett träd så vi började hoppa på kedjan för att få loss båten, lovar att vi försökte alla knep för att få loss den, men efter typ en timma gav vi upp haha. då gick vi tillbaka till därifrån vi startat och gick åt andra hållet. vi hittade maaaassa svamp! det verkligen kryllade av svampar (kolla bilderna), vi fyllde två stora påsar och tre små. sen hittade vi två båtar som låg löst, med åror och allt, vi tog den ena fast att den var typ rutten. så rådde vi runt lite. vi ska nog fixa till den där båten, måla och så :D

GETING STUCKEN
vet ni vaaart jag blev stucken eller? innanför trosorna, herregud.
vi gick där och rätt som det var sved det till som fan,. så jag börjar hoppa och skrika, då rätt som det är svider det till igen..på figret, så jag springer omkring och vet inte vad jag ska ta mig till medans tårarna bara rinner, och tove och lovisa stod där och fattade ingenting. först trodde vi att det var en myra eller nått, men en myra kan fan inte bita så hårt! det lixom blödde. så vi förstod att det var en geting. kan man ha mer otur? två st bett samma gång. och på det stället, hur fan kom den in där? helt jäkla otroligt!

LITE BILDER VI TOG


så här såg stigen ut runt hela sjön, faaatta att det var jobbigt!


en båt låg vid kanten så vi tänkte köra iväg i den men vi lämnade den ganska snabbt. ni förstår nog varför när ni ser nästa bild ;)


..den läckte lite haha, så vi gick vidare


då kom vi till den här, försökte få bort kedjan men det gick verkligen inte. tanten som gick förbi lär ju undrat vad vi höll på med. iaf satt vi här i en timma och försökte bryta upp låset

vi åkte tilloch med och hämtade skruvmejslar hahah


toves brallor gick sönder, hmmm hur gick detta till?


vi gav upp båten och fortsatte att gå, då hittade det här, helt sjukt mycket svamp


så vi plockade och plockade


en liten kantarell :) på det stället plockade vi en och en halv stor påse full,


fortsatte att gå..


och hittade ännu ett svampställe, hahah fetttt mycket :D fast vi
väntade tills vi var klara med sjöundersökningen med att plocka dom.

 
kolla vad vi hittade, stoooor eller?


sen snodde vi den här båten, tove vågade inte åka först för den läckte lite, men sen såg hon att den funkade så då hoppade hon också i. så rodde vi tillbaka till där vi började, vi slapp ju gå iallafall :D

 






tog lite vattenprover vid utloppet. passade på att ösa vatten med min stövel HAHA


tillbaka till badplatsen, käkade maten och så, båten band vi fast på ett hemligt ställe. ;)




vi åkte hem 15.40 :)

Mysigaste dagen, skulle lätt göra om den om jag kunde. Men vi har ju bestämt oss för att fixa den dära båten :D får se hur länge vi orkar hålla den ideén vid liv ;) aja, älskar er tjejer ♥


:)




IDOL

omg vad söt! och bra :)



efter skolan åkte jag,lovisa och tove till ica och handlade lite matsäck tills imorn. vi har ju ledigt från skolan för att undrsöka sjön som vi ska skriva om på sjöundersökningen, nice för oss. iallafall så handlade vi matsäcken, sen åkte vi till en frisörsalong där tove och lovisa ville pierca öronen men dom hade inte tid förens om en timma, så jag åkte hem. kom hem precis lagom till fikat, mormor är ju här så vi fikade lite,hehe. nu funderar jag på om jag ska strunta i träningen och åka bort till danny,linda&leon. får se.

höööres


HAHA

ni missade väl inte idol igår? hahah fan vad roliga dom här var! han med guitarren är ju aaaas sööt




20.08

Tänkte kolla på idol men det började tydligen en timma senare pga fotboll. jag som hade väntat hela dagen ;) får väl gå runt i huset och häcka en timma till, kanske lära mig att spela guitarr? försökte förut men det gick inte så braa he-he. har nog inga guitarhänder, elr vad man säger. ne nu hörs vi inte mer idag.

tjao


09/09 - 09

caroline sov hos mig inatt :) våran första lektion spanska blev inställd för att läraren var sjuk så vi hade egentligen kunnat haft sovmorgon ju. sen rullade hela dagen på, vi fick sluta klockan ett för att de två sista lektionerna blev också inställda, så då åkte jag o mamma till mormor och morfar och hälsade på dom :)


på tal om ingenting haha, jag vill hälsa på den här lilla skrutten snart!


IDOL

caroline kom hit runt sex. vi snackade lite, käkade och kollade precis på idol
fan vad kul att det har dragit igång igen, såg föresten att Tom Nordahl gick vidare,
det är ju ganska coolt för han är ju lixom lärare på min gamla skola och så, sen var
han ju jurry på stependiet också på min skola :D


Tom när han vann Sikta mot stjärnorna för några år sen :D
 


SKOLA OCH MOTALA

FÖRST OCH FRÄMST, GRATTIS TILL MIN VÄN ALBONITA SOM FYLLER
SEXTON ÅR IDAG. HOPPAS DU HAR HAFT OCH KOMMER HA EN BRA DAG! ♥


i skolan var det skolfoto. usch. drog lite tidigare ifrån skolan och åkte till motala för att ta passfoto, ska nämnligen ut och resa i höst, hihi. iallafall, här kommer lite tokiga bilder ifrån skolan :D


sötisarna :D


haha på svenskan skriver vi sagor. emils är ju bra he he ;)


mina snygga hard rock café nycklar!





haha tove älskling och jag, efter skolfotot!




frida sötisen ville inte va med på bild :(


några grabbar på skolan åker runt på sånna här coola skateboardar :D


seb vännen och jag!




jag och mamma påväg till motala, förlåt för poosen men jag ville inte visa ansiktet ahaha!


när vi var i motala passade vi på att hälsa på pappa vid ett av husen. den här chokladen fick jag utan en av hyresgästerna som jag inte träffat på aslänge, pappa sa faktist innan att gubben alltid bjuder på godis ;)



KVÄLL

nu har jag duchat & käkat, ska snart ta och lägga mig så jag är lite piggare imorn, imorse när jag kom till skolan höll jag på att dö av trötthet, tove fick lixom snacka med sig själv för jag orkade knappt öppna munnen. så den där tuppluren hemma hos henne behövdes verkligen. sov sött allesammans, pusssspus


den här bilden finns med i nya FRIDA numret. asfina kläder tkr jag :D


ny vecka

då var det en ny vecka igen..helgerna går för fort. idag hade vi tvåtimmars rast så jag och bästatove åkte hem till henne och sov, haha båda somnade i hennes föräldrars säng och sen vaknade vi av alarmet vi sattit på. då åkte vi tillbaka till skolan, vi hade egentligen hemkunskap men om man ville så fick fyllla i någon slags enkät i klassrummet, med frågor om sitt liv, det var lixom frivilligt så jag & tove var dom ända som gick dit haha. vi fick iallafall sluta 14.40, gött. kom hem, la mig i soffan, kollade på tv/sov. sen kom pappa, mamma,gustaf & jessica hem så vi fikade lite och så. jag är så trött så jag tror jag dör, hörs väll.

Imorn sover Carro här ♥
gamla bilder från vintern.
 


söndag

albo & jag somnade runt tre inatt, när vi vaknade imorse satte vi på film & käka frukost, sen färgade hon min utväxt å så, frisören själv :D hon drog hem vid ett någon gång. då fixade jag käk, sen åkte jag iväg med skyllbergslaget till rynninge och spelade match, vi förlorade tyvärr med 2-0 men det var kul ändå, fick spela som vänstermitt idag, cooolt! klarade det ganska bra tror jag. match på lördag igen på ip (: hejja oss.

nu är jag sängfärdig, ska nog lägga mig om en halvtimma,
ska bli skööönt att sova i en mjuk säng inatt, håller du med mig albo? ;)



såhär blev håret det är ingen stor skillnad, bara..ingen utväxt:)


ALBO STÖKAR NER

haha såhär såg det ut innan albo kom


och nu såhär:




stöööökigt, nu ska vi mysa vidare med morötter,dipp & film:)


superbra dag

vaknade tidigt idag, städa lite på rummet lite och så. klockan halv ett var det
samlig med fotbollen för att spela match i guldsmedshyttan som ligger 1,5h härifrån.
laget kämpade jättebra idag, matchen blev oavgjort 2-2. hehe jag älskar att spela fotboll

nu väntar jag på att albonita ska komma hit, det var länge sen vi var med varandra
såhär själva, då menar jag alltså vääldigt länge sen, som i maj/juni, så nu är jag glaaadis!

SÅHÄR SÖTA VAR VI FÖR TVÅ ÅR SEN HAHA

haha flummisar


fredag

efter skolan åkte jag& mamma ner till motala, skulle egentligen ta passfoto men jag ville inte, så ist hälsade vi på pappa och shoppade litegrann.

när jag kom hem åkte jag till tove, vi drog vidare hem till cecilia och lovisa nästan direkt och hade myskväll. vi snackade,fika,käka,provade karins snygga gamla kläder,kolla tv och hade det bara chill. vid halv elva höll vi på att somna så då åkte jag och tove hem.       tack för kvällen,jag älskar er tjejer    ♥

föresten så provade jag på att köra bil idag, körde sista kilometern hem till mig där det är grusväg. fast aa jag satt ju i mammas knä för hon ville ha kontroll över bromsen, men allt annat styrde jag, lite king jag vaar!! xD börjar övningsköra i mars ju. (:


ett saknat gäng

vet att jag inte ska blogga nu när bloggen ser ut som den gör men vafan,

kollade igenom bilder ifrån åttan och hittade dom här, slutet av åttan (april,maj i år)
tony, rasmus, mathias albonita och jag. vi var alltid med varandra varenda helg, skrattade jämt och hade aaaaskul! det är verkligen en tid jag saknar, kompisar jag saknar.. nu träffar jag er aldrig längre. det känns så surt när man tänker på hur vi hade det. JAG SAKNAR ER VERKLIGEN ALLIHOPA





























HAHHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH VÄRLDENS ROLIGASTE BILD




åhh kolla den här bilden, första gången jag var med er, sen fortsatte det bara, fan just nu finns det inget annat jag saknar mer än er :'(:'(


JJJAAAAAGGGG SAAAAAAKNNNNAAAR EEEEEEERRRR!!!!! ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥


öhhh

haha jag tar nog bort bloggen? fattar inget
träning nu iallafall, hejdå


HAHAH!

tur att jag är så duktig på det här, fattar ingenting med alla kodmallar och stilmall och allt vad det nu heter, får nog lägga ner med bloggandet tills jag fått årdning på det här hahahaha vad dålig jag är :( snygg bloggen är nu då, not. HAHAHHAH seriöst HAHAHHA kanske skulle bli bloggdesigner? haha..skäms

OM NI UNDRAR

VARFÖR BLOGGEN SER LITE KNASIG UT NU SÅ ÄR DET FÖR ATT JAG GÖR OM DEN!

onsdag

först skola, slutade lite tidigare så jag& tove följde med fille till ica för han skulle köpa kakor, han käkade upp hela paketet på en gång. haha sen var jag med albo och rasmus till klockan sex, vi var hemma hos rasmus för det börjas ösregna, kolla på film å så fast vi hann bara se tjugio min typ. nu är jag hemma :)

mmmmhh...hejdå


dags att sova

skoja. men jag ska typ sova snart. ska faktist lägga mig i sängen och plugga/läsa FRIDA
skolan sög, men däremot träningen, den var kul som satan idag. + att jag hälsade på mormor
och morfar en sväng innnan, fick lite fika & så av dom för dom tkte ja va så hängig :) haha

V I   L E D E R   S E R I E N
Askersund/Skyllberg yeah!


RSS 2.0