Bild


Gustaf


Ett och ett halvt år sen ♥


Ikea och ullared

idag åkte jag lovisa mamma och karin till ikea, vi gick där någon timma, eller två? haha. sedan åkte vi en snabbis till marieberg och kolllade lite på lagerhouse och panduro.  mysig dag!

imorn ska jag till ullared för första gången, fettt kul. får följa med tove och hennes moster :D så nu packar jag för jag ska sova hos tosan eftersom vi måste åka tidigt imorn. klockan 04.30 är det uppstigning, jag vet två tjejer som kommer vara trötta.

Tisdagen

Var hemma hos tove hela dagen igår, med lovisa, och mös lite.
Bilder
HHAHAHA SÅ JÄVLA SÖTA


på väg hem till lovisa för att installera rocketdock på hennes dator ;)


hennes snygga fotovägg med massa bilder. Jag ska nog också göra en :D


vi kollade på film sen kom gustaf och hämta mig runt halv tolv :)GRATTIS GUSTAF

Gustaf vännen blir 16 år idag. Grattis :D

          


Bad day

or bad life?

Lov nu.

Idag följde jag med hem till johanna, tillsammans med tove och lovisa. vi färgade håret och så :) sedan hämtade gustaf mig, hann bara hem innan vi var tvugna att åka iväg igen till anna för att fira hennes födelsedag, lite i förskott. nu är vi hemma igen, kollade slutet på hockeyn och nu ska jag sova..

Imorn får jag inte vara hemma för gustaf, haha? så jag måste ju ha någonstans att ta vägen, brudarna ska väl antagligen vara with their lovers as usual, and i'll be alone. Lena, moster har lovat att ta hand om mig om jag inte har något att göra.


nyfärgat hår och ögonbryn, haha.


Varför ens..?

Jag vill tillbaka till usa.

Haha kolla klippet

så här kul hade jag och brudarna igår. haha


Två bra dagar

igår var jag med cecilia, vote och lovisa efter skolan. vi fikade, snackade och sedan gick vi faktsigt ut och hade snöbollskrig, tove & cecilia vs mig & lovisa. vi vann lätt! :) och idag gick jag hem till lovisa när skolan var slut, vi satt i soffan till klockan sju och gjorde hennes powerpoint presentation, as mysigt. haha asbra blev den ska ni veta.    nu ska jag kolla på made in sweden. ha det.


Josefin Gustaf och Tove

natoinellt prov i svenska imorn, taggad? nej

 

The day before monday

Blev att sova hos kusinerna Olson. väldig otråkigt var det. :) 


Allt är väldigt

tråkigt


1 mil på skidor

idag var det vinterdag i skolan, tove och jag valde att åkte längdskidor så vi kan ta klassikern i vår :) bussarna mot zinkgruvan gick vid tolv, sen var det bara att kämpa sig runt fyra varv i spåret :D det tog typ en timma och tjugio minuter för oss tror jag, ganska bra eller hehe? sen åkte vi hem. klockan är snart åtta och jag vill redan sova, helt slut efter dagen, så det blir nog sängen nu18 Mars

MIKAAAAA! ♥


RSS 2.0