Måndag

Heeeellllllåååå, yes, this is dog. Idag hade sovmorgon♥♥ På engelskan tittade vi på film, The Beach, med Leonardo DiCaprio. Jag dreglade. Sen hade vi nästan ingen mer lektion förutom Gemu, och då övade vi sommarshow! Det är fucking en vecka kvar tills vi går på heldagsrep! UNDERBART!


Söndagar brukar ju vara gråa och långtråkiga

Vaknade upppppp och upptäckte att himlen var helt jäkla molnfri, solens strålar lyste redan vid åtta och mamma satt på altanen och läste tidningen! DET är sommar! Jag åkte in till Galfa, städade fort som fan och åkte sedan hem och käkade frukost.

Det var bara att packa strandväskan idag också. Gustaf, Jessica, Ralle, Sven, Carina och jag begav oss ut på sjön med vattenskotern och kajaker. Termometern stod på tjugio fucking sju grader. Det var SÅ jäkla skönt! Vi fikade, paddlade kajak, åt lökiga krovar med allt möjligt gegga på, rejsade på skotern och bara glassade i solen.


Det är nu man faktiskt börjar förstå igen varför man envisas med att bo i Askersund

Två dagar i rad har jag spenderat på Vätterns fina vatten! Jag älskar sjön! Igår var jag ute med Gustaf, Jessica, Rasmus och Matilda. Vi hade skotern att ta oss fram med så vi fick åka två omgångar dock, men lyckades hitta en ö bara två-tre minuter ifrån iläggningsplatsen. Trots att det var ganska molningt hoppade vi i vattnet, det var sviiiinkallt. Men det var lugnt för känseln försvann efter ett tag. Hade dessutom med oss baguetter och fika, så det var helt okääj!





brassestolar, alkohol, grill, brännboll, myggmedel, sommarstuga, solnedgång, ungdomar och en sjö

TJA! Nu ska jag fan ta tag i det här bloggandet! Var på god väg igår då jag började på ett inlägg men sen ropade mamma att det var mat så då fick jag avbryta. Efter det satt vi bänkade fram ESC resten av kvällen. Men nu kör jag! Jag börjar med fredagen:

Jag och Tea följde med hem till Matilda efter skolan. Vi köpte med oss en påse chips påvägen som vi sedan åt i hennes trädgård under ett parasol. Så mysigt!



Klockan 18.05 satte vi oss på bussen mot Åsbro, där befann sig en hel hög med härliga människor! Grillen var tänd, brassestolarna uppfällda, solen på nedgång, musiken på lagom volym!



Senare skuttade vi ostabilt ned till hemsjön, där blev det brännbollsmatch fifan!!!



obs... det är såna här bilder man inte borde lägga upp, men jag gört ändå.

tillräckligt myggätna och nedstänkta gick vi tillbaka till sommarstugan, spelade kubb och vred på musiken samtidigt som vi såg blixtrarna närma sig. När det började regna förflyttade vi oss in i stugan under loppet av 2 minuter. haha, några bastade, några trängde ihop sig i vardagsrummet, dansade, pratade. allt var guld.





Kvällen var så fruktansvärt bra. Perfekt start på sommaren! Vill ge lite cred till Ninni som kom med hela idén, och till daniel som fixade så vi kunde vara i hans sommarstuga. Och till GUUUUUUD eller något för att jag har hamnat i detta sällskap! Love it!

Citerar Lisa: Nu spelar det fan ingen roll hur resten av sommaren blir, jag kan leva på den här kvällen föralltid. Full och söt som vanligt! ♥


Torsdag

Idag hade jag fet sommarmorgon till 10.30, lite fejt var det! Jag sov så länge jag kunde och sen skjutsade pappa in mig till bussen. Han var uppe redan vid åtta och putsade på båten, dom har hållt på hela våren med att slipa, putsa och måla den. Så nu är den i lite finare skick än den var i när den kom.



Väl i skolan skrev jag och matilda lite på en redovisning vi ska göra nästa veckan, chillade mycket i solen och sen fick vi för oss att lägga på sång på våran låt så vi placerade oss i skolan studio under rasten. Jag har kommit på hur fruktansvärt bortskämda vi är, vi har 5 stycken sjukt fina ensemblesalar, inspelningsprogram och en studio där vi får vara hur mycket vi vill. GRYMT JU!



sen kom jag hem, tvättade bort mitt två kilo lager med smink och gjorde mig en smoothie. Sen la jag mig i solstolen på altanen och soooooolade (no shit, det enda folk gör fb-uppdateringen är sol!)


(denna gång hade jag i glass istället för havregryn MATILDA!)


Hej min älskling!

Nu väntar jag på att kvalet till EU-Songcontest ska böra. Loreen tävlar ju ikväll! Heja! :D

sant skit!


Lovisa envisades med att sova med fläkten på

Så nu är jag sjuk igen.... har bara känt av lite i halsen under dagen, men så fort jag kom hem fylldes näsan med två kilo snor och ögonen började rinna. ORKAR/VILL INTE VARA SJUK IGEN!

Tog bussen till skolan imorse med Lovisa, gjorde kursprovet i matte, nu återstår bara en veckas ångest i väntan på resultatet. Luchade och så i skolan innnan jag åkte hem igen!





När jag kom hem stannade jag till hemma hos sara och satt i solen några timmar. Sen vaknade sandra till, som legat och sovit hela dagen. Vi drog på oss kläder igen (shorts såklart) och gick med våra orakade ben ner till biblioteket för att leta böcker åt ett arbete som Sandra skulle göra. Sedan tillbaka hem till sara & sandra för att laga mat. Mätta och belåtna mötte vi upp Rickard och tog med hos honom till Haga, där satt vi med fötterna i vattet i någon timma. Det var folk som badade. Det är så mycket sommar det kan bli!



Efter Haga traskade vi vidare till hamnen och där bjöd Rickard oss på glass och cola. Tack för en glassig och mysig eftermiddag mina guzzar!


jag är KÖRD!

Kursprov/nationellt prov (ELLER VAD FAN MAN SÄGER) i Matte B imorgon! Jag är 100 000% säker på att jag får IG. Känns ju bra! Var nyss ute och sprang för att skingra tankarna, satt med panik här för någon timma sedan.

Idag var det föreläsning hela eftermiddagen, eller föreläsning och föreläsning. Vi hade någon slags infoträff med arbetsförmedlingen samt några företag i Hallsberg. Dom uppmanar oss att söka jobb men inte fan vill dem ge oss några, har sökt både ahsell och posten. Men nä. Och inte fan fungerade deras powerpoint heller. Meeeeen, dä var väl lärorikt antar jag!

Väntar på att Lovisa ska komma hem från kumla så jag kan åka till henne och sova! ♥ Har just upptäckt en liten sak kallad webbcamera, så nu tänker jag ösa ut bilder som ser likadana ut ungefär. Pöss!


Bra, nu kom det moln

då behöver jag inte ha dåligt samvete över att jag sitter inomhus :D




ganska söt osv.

Idag har jag

- Sovit till klockan 12.15
- Städat mitt rum, hela nedervåningen och båda toalettrummen
- Jobbat (städat på galfa)
- Springit ett och ett halv varv i elljusspåret
- Skällt på min kisse som fångade en bebisfågel
- Nästan gjort klart en engelskuppgift

Rotar fram en gammal bild på mig och mormor från vår spanienresa förra hösten. För bildvisandets skull.


dä blev visst fyra.... heheh


The typical svensken

Har nyss kommit hem efter en kväll i kumla tillsammans med Matilda och Carl. Vi köpte pizza, chips och cola som vi sedan åt framför Pearl Harbor! Det var asmysigt. Dock rann mina tårar genom stora delar av filmen. Den är så fin!!! Bortsett från det - vad det kult! Nu ligger jag i sängen och skrattar mig igenom alla bilder på The typical svensken, har sparat ungefär hälften. Känns verkligen mobbat att jag ligger ensam och asgarvar.


Fuck it, I'm young

Kom hem från min moster för en stund sen. Jag gick hem till henne klockan 03.30 inatt då jag kom hem med nattbussen från krogen. Hade en sån jäkla bra utgång igår med masssssa fina människor! ♥ Vi började hemma hos Oscar i kumla och fortsatte sedan inne på strömpis! Tea och Mikael fyllde år och Huss hade fyllt i veckan, så vi hade tre nyblivna artonåringar med oss. Vi sjöng födelsedagssånger 140 gånger ungefär. Vet inte vad jag mer ska säga än att de var en gryyym kväll! Låter bilderna tala.


om jag ser lite blöt ut på bilden så är det för att albonita spillde hela sin cider över mig ungefär :)))



Jon och jag sov lite på bussen....


Only time will tell

Nu har jag placerat min rumpa i tvsoffan, ställt datorn på bordet och dragit det så nära mig som möjligt. Känner mig verkligen som en... klump. Är helt slut efter att ha skuttat runt på Gustavsvik hela dagen med min bror, hans flickvän och deras vänner. Passade på att motionssimma i en halvtimma också,och innan vi åkte iväg var jag i Hallsberg och gymmade - 45 minuter motion, och maskiner där imellan! För att skryta.

Igår
följde jag med Fanny hem efter skolan. Vi retade Hannes för hans egenbygda säng, tittade på inspelningar från när vi sjöng på ett bröllop, rullade iväg och köpte kol till grillen, som vi sedan dränkte med tändvätska, sprang ut på vägen i fula tofflor för att Emma och Caroline skulle hitta rätt hus, mös ner oss under filtarna och slutligen kom även Elvira. Dessa tre tjejer drog sedan vidare till krogen när vi ätit, och vi stannade hemma.



Hade kontakt med Bella, som var på Idas födelsedags-fest/mys/gos/chill i Hallsberg, så vi kunde komma dit. Där satt vi i några timmar på altanen under filtar och åt tårta. De var mysigt!!!!





Bella drog några spökisar. Sen satte jag mig i bilen och körde tillbaka till kumla, hade med mig Victor och Fanny. Pöjken kom inte in i huset då hans föräldrar vägrade svara i telefonen och han hade glömt nyckeln till huset. så han fick följa med hem te fanny. Jag fick tre timmars sömn då konversationer om allt erövrade natten, så är helt sluuuuuut idag. Ikväll ska jag somna tidigt och sova som en guuuuud! GULD! Puss!


alltså, var alla ute på krogen igår?

Inte för att jag klagar på min onsdagskväll, som blev jäkligt bra. Den började hemma hos fanny, fortsatte i hallsberg och avslutades hos fanny. Berättar mer senare! Med bilder och dää! Det jag menade med rubriken var att jag satt och skrollade igenom faceebook igårkväll, och vartannat inlägg var uppdateringar om krogen. Satt nästan och grät för jag blev så avundsjuk. Tur att jag ska ut imorgon. men som sagt, hade en jäkligt bra kväll ändå! :)

på bussen hem efter en toppenbra eftermiddag i örebro med matilda! <3


Under the streetlights standing face to face



Diskuterade med fanny idag, om hur jävla bra den här låten är! Det var hon som visade den, och sedan dess är jag fastnat. Kan inte lyssna utan att gråta. Loreen♥

do you know


Hääj

Idag åkte jag tidigare till skolan trots att vi hade sovmorgon. Jag och Fanny gjorde nästan klar våran låt (vi har en lektion som heter musikprodution, och där jobbar vi med att skriva och spela in låtar), nu är det bara sång som fattas. Med bara piano, bas och sång måste jag säga att jag gillar låten, men vi började kladda med massa effekter och trummor, nu är vi för lata för att börja om. Så den får bli som den blir, den ska lämnas in till lärarna den här veckan.

Dagen rullade på och jag köttade på gymmet. Känner mig så duktigggggg så jag måste skryta lite! 25 min på crosstainer (om man lägger ihop allt), 10 min på löpbandet och 10 min på cykeln. Sedan lite maskiner där imellan. mmm. duktigt. men jag tycker faktiskt det, med tanke på hur jäkla långtråkigt det är att stå och springa och i princip titta rakt in i en vägg (då det inte går något bra på tvn som hänger ovanför).

Resten av kvällen ska jag dö framför tvn tillsammans med mamma och pappa, och njuta av att inte ha överdrivet mycket plugg i skolan!

Hos mormor och morfar!

Har gymmat och nu sitter jag hos mormor och morfar. Åt en skål med jordgubbar och mjölk, och direkt efter det en tallrik med lite ris och chiliconcarne. Däää va guld! Gjorde trots allt en jäkligt bra insats på gymmet!


Långt inlägg pågång - min helg i bilder

I fredags gjorde vi inte mycket mer i skolan än att äta upp all fika som blev över efter konserten och titta på videoinspelningar från den. micket lyxigt. Justde, jag och tea gick på stödmatte på morgonen och lärde oss en jävla massa nödvändigt! ♥



Kvällen:

Jag var hos min farmor och farfar en stund eftersom han fyllde ååååår. Sen kom gustaf, jessica hem och hade med sig Ralle. Chrizze kom också. Vi tittade på hockey och åt chips, godis och glass!



Dagen därpå åt jag smoothie och godisrester till frukost. Sedan rullade jag iväg mot kumla redan vid 14.00. Tog med mig Markus, Linda och Matilda på vägen.



Vi alla tryckte såsmåningom in oss i två bilar och körde iväg mot Maxi. Tog upp chrizze påvägen. Inne på maxi splittrades vi åt två håll, tjejerna och killarna. När vi sedan möttes igen upptäckte vi en del olikheter i våra korgar.

ölkorv, öl och såser vs sallad och melon.

Christoffers reaktion när han tittade ner i vår korg: Sallad?! 0.o




Sen hann vi bara tillbaka till tea folket började rulla in. De var en sjukt bra blandning av människor, vi satte igång och grilla kycklingar, biffar, filéer, köttbullar. Vi skjöt raketer, hackade sallad, drack öl och vin (alla förutom jag som skulle tjooora bilen hem senare), så jag roade mig med att gosa med Teas UNDERBARA KANIN ♥ Jag är bara lite töntig. Men kvällen blev så jäkla lyckad!





det blev sällskapsspel. tjejerna utklassade killarna i frågesporten så dem ville lägga ner spelet. då blev det sanning eller konsekvens istället.

Jag tvingades ringa till ett taxibolag och säga att jag glömt min morfar i deras taxi, jag skulle beskriva honom som pratig och taffsig. Sen blev en hel del konstiga sms ivägskickade.





Det blev en sjukt bra kväll! Asbra styrt Tea! ♥



Klockan 02.00 inatt åkte vi hem till Askersund. Sen vaknade jag imorse och kände mig FRISSSSSSSK. YÄS! Ringde och väckte Caroline och tvingade med henne till Hallsberg för att gymma. Sen följde jag med henne hem och lagade så god mat att hon fick gåshud och jag dog. Jag har aldrig ätit bättre!



Efter det somnade jag i någon timma i hennes säng, med elton bredvid mig! ♥




saknar när kissan var en misseunge


Seriöst, SP2A skriver bara viktiga saker i sin informationsgrupp


You've become one of those we used to really not like


Ta mig framåt i tiden

Tjäääna. Hur många av er som läste mitt senast inlägg dök egentligen upp i Folkets hus igår? Låt mig gissa, none. Så typiskt er, era jävlar! :|

Skoja babes ♥ ♥! Vi lyckades ändå fylla alla stolar, iallefall 3/4 ungefär. ganska bra ju. Det var mest föräldrar, mor/farföräldrar och kompisar som kom och tittade på osssssss. (no shit, vilka annars?). Det gick så djävulskt bra för alla grupper. Och alla var så djävulskt söta i sina 70-talskläder. Förutom jag, för jag hade en kort klänning MED SHORTS under men det var ingen som fattade att jag hade shorts under

-.-
-.-
-.-
-.-
-.-

Idag hade vi två nationella prov i engelska, både reading och listning. Lovar jag failade båda, men mitt liv kommer inte gå under för det. Jag åkte hem med första möjliga buss och nu ligger jag i min säng. Jag är snart frisk, så imorgon har jag bestämt mig för att dra till gymmet. Har gymmat 2 gånger på typ tio veckor :@:@:@@£$$()=/(&¤ fett ledsen.........

nu ska jag dö. och skriva lite arbeten, har bara tusen stycken. såååå... om ni var lite nere innan ni gick in och läste detta inlägg kan ni iallafall glädja er med att erat liv för tillfället inte suger lika mycket som mitt. Om ni var glada innan ni gick in och läste, så tycker jag att ni ska fortsätta vara det.

HEJ!


Jag föreslår att

varenda jävel som inte är bortrest, dum eller döende dyker upp i Hallsbergs folkets imorgonkväll, klockan 19.00 för att vara exakt. Då drar nämligen våran (estettvåornas) konsert igång, som vi har arbetat för att genomföra hela vårterminen. Vi kommer att bjuda på funk, soul och discolåtar från 70talet. Det kommer vara så sjukt bra. och det kommer självklart att säljas fika.

Så mooooove your assss bitches. 20 kr, dä är fan värt de. Seriöst, vi är bäst.


PLAAAY THAT FUNKY MUSIC, WHITE BOY
PLAY THAT FUNKY MUSIC RIGHT

untz untz, KOM!

tjoora den


Lördag, 5 Maj

Tjaaaaaaaaaa. Glömde säga att jag och matilda köpte en heliumballong på hallsbergsmarknaden i fredags. Sen sög vi i oss den samtidigt som vi sjöng fula låtar. Sånt man gjorde när man var tio år ungefär. Män dä va kult.



Men. Nu var det ju så att det här inlägg skulle handla om lördagen. Jag vaknade med tre flickor sovandes i mitt hus, jag väckte dom allihopa. tror dom blev lite irriterade höhööööö. Hann bara äta frukost innan jag skjutsade Elin och Hanna till bussen. Lovisa och jag åkte hem till henne.

Där låg jag på golvet och wainade över att jag var rastlös. Så hon tvingade med mig ut till Harge för att bada hundarna i vattnet. Det blåste så jävlaaa mycket, men det var ändå mysigt för Svea blev otroligt extas och sprang runt över hela stranden och hoppade. Hon var så glad och söt. Svea är alltså en hund. hehe no shit



När hundarna hade sprungit runt tillräckligt mycket körde vi bort till campingen, där har nämligen hela släkten Carlsson villavagnar. Hennes mormor bjöd oss på pannkakor. She knows how to be a grandma

Vi hälsade även på Cecilia som jobbade i kiosken. Deras lilla kusin var där, hon gav oss en lapp med saker att göra eftersom vi berättade att vi var uttråkade.



så söötttt. Men vi dissade tyvärr dessa grejor. Fick en spontan idé om att åka till örebro och titta på bio, vi frågade Mr. Hjärtmyr (haha) och han var på! Så vi fixade oss lite fort och åkte iväg, klockan 21.10 började bion.
Gustaf lät oss välja, så det fick bli American Pie Reunion. Den var faktiskt skitbra! Älskar att alla riktiga skådespelarna är med! ♥

Blev en Mc Drive i Brändåsen på hemvägen. Kvällen var alldeles lagom, var ganska trött på grund av febern och förkylningen. Så en bio satt perfekt!

Heidå


Godmorgon!

Jag har varit dålig med uppdateringen den här helgen, har gjort så mycket annat kul så jag har faktiskt inte haft tid. Men nu ligger jag iallafall i lugn och ro i min säng och har just vaknat. Hade en dålig dröm om att jag skulle på Coldplaykonsert och hittade inte biljetterna, så fort jag såg dom ligga någonstans förvandlades dom till skol-läxor. Det var askonstigt.

Nu kör vi vidare.

I fredags åkte jag in till skolan, skrev ett nationellt prov och repa med min ensemblegrupp. Sen åkte jag hem igen för jag mådde dåligt.

Jag vilade några timmar i tvsoffan och sen fick jag åka in till Askersund för att hämta tjejerna som kom med bussen. Dä va Lisa, Elin, Hanna och Matilda. Vi inhandlade massa gott inför kvällen. Kött - som vi sedan grillade. Såser - som vi sedan dränkte köttet med. Drickor och godis - som vi åt framför Titanic. Elin hade inte sett den filmen så det var ett måste. Det är en såndär film som jag tittar på vartannat år ungefär och den blir aldrig dålig. Trots att man vet exakt vad som ska hända, gråter man exakt lika mycket i slutet varje gång.

:(



Dää va mysigt. Som ni ser kom även Lovisa. :) Vi satt under infravärmare och filtar.



Elin, Hanna och Lovisa sov kvar medan dom andra åkte hem. Tackar alla för er kult kväll å dää!

Gör ett inlägg om lördagen senare, hittar inte sladden till mobilen nu, så kan inte ladda in några bilder. Plus att min mage kurrrrar. FRUKOST!♥¨

Puss

för jag kan göra det som ingen gjort

vill bara börja med att klaga på min förkylning. den fuckar ur hela mitt system. kan inte andas -> kan inte sova -> kan inte leva.

så enkelt är det.

Men jag var en viking idag och gick till skolan ändå, för vi skulle skriva nationellt prov i engelska. det visade sig sedan att det skulle skrivas imorgon. såklart, tänkte jag då. sen började jag gråta över min feber. min näsa grät också lite. Sen blev jag glad när vi öppnade matildas chipspåse som blev över sen i tisdags. Elin, jag och Matilda satte oss på ett ställe där ingen kunde se oss och åt upp hela påsen. SÅNA JÄVLA TÖNTAR ÄR VI! ♥

Kom hem, och har städat mitt hus lite för imorgon får jag gästeeeeer. Har dessutom bytt sängkläder i hopp om att sova bättre. Min säng går bra att titta (den är så mysig♥) på och se på film (svanslösingen) i, men att sova i.. de funkar inte.


 


hej



jävlar vad jag är sjuk

och det blev inte bättre av att jag gick till skolan och satt ute i solen varenda möjlig minut. försökte dock skydda mig från blåsten så mycket som möjligt. men det funkade inte för det rinner fortfarande ur tre hål i mitt ansikte...

öga 

öga

näsborre


så idag har jag förbrukat ungefär sju meter av skolans toarullar genom att torka tårar och snor. stackars mig :(

det blev inte heller bättre av att jag följde med rickard och malte ner till hamnen och såg på när dom åt glass, efter skolan. men jag må säga att dääää va trevligt iallefall. trots att jag inte fick sitta i framsätet i bilen.



här är mina chillbrudar. hanna, linda, tea och elin! louise var också med, vet inte varför hon inte är med på bilden :( nu ska jag låta huvudverken döda mig (DOM DÄR JÄVLA ALVEDONERNA HJÄLPER JU INTE) framför en film. pösshej!

solen i ögonen

skulle någon se mig nu skulle den tro att jag är utveckligsstörd. jag har legat i en halvtimma och tittat upp i taket samtidigt som jag gjort konstiga operaljud med munnen. var tvungen att fördriva tiden lite undertiden min sega dator laddades, så jag kunde komma in på bloggen och skriva om hur awesome min valborgkväll var.

så här awesome ungefär:

Jag var med Caroline på Marieberg och blev sedan avsläppt i hallsberg hemma hos Matilda, som redan hade Carl hos sig. Vi åkte till Ica och handlade köttttt fifan, cola fifan, sallad fifan, dressingar, chips och godis. När vi kom hem till Matilda igen satt tre rara flickor på matildas rum och väntade. Lisa, Hanna och Elin. 

Vi slog oss ner och där blev vi sittandes ett tag, smaskandes på våra jordgubbar

ända tills det var dags att äta köttet, som matildas far så duktigt hade grillat. till det hade vi potatisgratäng och pommes, alla möjliga såser, vitlöks-smör och den extremt goda salladen. Jag blev asmätt. Sen åt jag lite till.



vi packade våra colaflaskor och chips-/godispåsar och skuttade bortåt brasan. som ni ser kom även Tea och Linus! :))))) mycket bra!



Där bredde vi ut våra filtar och låg ett bra tag, tillslut var det nästan bara vi kvar.





det var så jävla mysigt. Den sista timmen spenderade vi hemma hos Emil, i hans soffa. Fortfarande ätandes. Vi åt konstant hela kvällen. aaaaasgött.

Sedan åkte vi hem, Elin och Hanna följde med hem till mig och vi låg vakna till klockan sent (04.30 ungefär) och bara pratade, pratade och pratade. om allt.

Sen vaknade jag redan vid 09.30 och gjorde allt för att väcka tjejerna lite diskret. som att.... gå in och ut ur rummet, råka ha på volymen på mobilen när jag spelade spel, hostade. SEN, gjorde elin misstaget att titta på mig, för då förstod jag att hon var vaken.

Bjöd dom på pannkakor på frukost sen. Det blev även glass i askersunds hamn!



med dessa sagt kan jag dra slutsatsen:
fin valborg!

norpade lite bilder från både matilda och lisa. tack fördä! puss

vintern rasat


RSS 2.0