Now I'm breathing like I'm running cause you're taking me there

Börjar få panik över att vi ska hem på fredag. Jagvillintehem. Vi flyger i tio timmar natten mellan fredag och lördag. när vi landar i sverige är klockan 06.00. Så jag hoppas att jag lyckas få mig lite sömn på flyget hem (på hitvägen sov jag ingenting) för lördagen då vi landar., samma kväll ska jag uppträda med Gustaf och Johan. Kommer säkert vara jäätte pigg hehehioo

coconut oil massage


haha lovisa! trodde nästan inte det gick å vara så osmidig


det var det mest awesome shit I've ever done, guzzar

Hej människor. ni får nu inte tro att det enda vi gör här på semestern är att surfa på mobilen, klockan närmar sig nämligen midnatt här! Vi har varit ute i affärerna, dock fanns det inget att ha här på Koh Phangan. Men kvällsmiddag har vi iallafall käkat. En måltid kostar cirka 30lappen! Haha! Tidigare idag hyrde vi en bil och tog oss till paradise waterfall och badade i det! Sedan åkte vi vidare till snorkelstranden vi var på igår, helt jävla fantastiskt är det! Man ser en halv meter stora fiskar simma förbi framför ögonen och alla jövla möjliga färger och former har dom. Sedan är korallerna helt jäkla asvackra! Gustaf och jag lyckades även hitta en bläckfisk bland korallerna. Såååå coolt så man avlider. Nästan. Sedan springer det runt tusentals fria hundar, vilket är ungefär lika vanligt som fåglar, eller som flugor är i sverige. Dock bär dom på alla möjliga smittor så vi får inte klappa :( såg en idag som hade ett hål i pannan, han var helt varig i hela ansiktet, hade antagligen snabb eller rabies. Vovven! Man ville bara krama den. vi brukar mata hundarna med kakor eller bullar som blir över.

Båååt!

Passar på att blogga medan Gustaf blir omplåstrad av våra hotellgrannar. han har skärt sig lite på någon flis i poolen! Idag har vi åkt båt runt hela Koh Phangan:) stannade till vid några fina stränder varav en var en snorkelstrand. Hela stranden var full av koraller och det fanns sjukt många, stora och färgglada fiskar som man vanligtvis bara ser i aqvarium, så häftigt!! Vi åkte taxi till båten och alla fick inte plats i, så Gustaf, jag och Lovisa fick åka flak. Vägen går över bergen vilket innebär många branta och krokiga vägar.

:)


mobilblogg från thailand!

har lyckats hamna på ett hotell med fritt wi-fi! bytte hotell och till och med ö idag, så nu bor vi på Koh Pangan (stavas?). På Koh Samui åkte vi vattenskoter en dag och shoppade massor! Köpte 13 par äkta converse för 12000 bath (3000 kronor), så allt är jäkligt billigt. Allt är super! Jag har dock bränt mig, har blåsor och flagar. Kan bero på att det är 40 grader i solen. Hotellet vi bor på nu är underbart, det ligger precis vid stranden och det hänger hängmattor mellan palmerna. Rummet ligger 2 meter ifrån poolen. Imorgon ska vi snorkla och båda i vattenfall i djungeln :) har en vecka kvar, ska bara njuta!! Hoppas det har blivit lite varmare tills vi kommer hem :) pusshejdå

Ses imorgon, Thailand!

Nu är det slut-tjatat. Detta blir nämligen det sista ni hör från mig innan jag åker iväg. Planet lyfter klockan 13.00 imorgon och resan till från Arlanda till Thailand kommer ta tolv timmar. I Bangkok ska vi mellanlanda, och byta flyg ut till Koh Samui. 

Känner mig helt bekymmersfri just nu! det här ska bli så underbart.
Här är några bilder från vår första Thailandresa. Det här blir vår tredje! 





Gustaf och jag envisades med flätor i håret. Haha!!
Skillnaden är att denna gång har jag lovisa med mig, vi två kommer dela rum hela semestern. så får mamma, pappa och gustaf dela. 

Ha det bra allihopa! NJUT AV LOVET!!
Puss på er alla!



ราตรีสวัสดิ์ (godnatt)

Vad är oddsen?

JAG VILL HON VARA KYLIE!!!! ÅH!!!!





Såg den här videon. Robbie ska just börja sjunga på feel, och han ser en kvinna längst bak i arenan lämna sin plats för att gå på toaletten, så han stoppar henne. Haha, lite chockad man ska bli! Titta själva! sen är ju låten och framträdandet helt underbart! ♥


"This is progress"

Började med att titta på en dokumentär om låten Back For Good - Take That. Svt har nämligen en lite grej varje vecka, där dom sänder en dokumentär om världshistoriens kändaste hits. Och Back For Good vad med där!

Sedan fastnade jag på youtube
Så jag tänkte bara dela med mig utav mitt favoritklipp. Finns längst ner i inlägget.

Ohhh. Återfår den där hemska men samtidigt underbara känslan då jag stod innne på arenan i sommras, och var så nervös över att de andra medlemmerna skulle komma upp på scenen och säga något i stil med "Robbie is sick, he can't join us tonight", då han hade ställt in konserten jag skulle på i Danmark, bara två,tre dagar innan. Lyckligtvis blev det inte så!!! det var utan tvekan de bästa två timmarna jag upplevde år 2011!

Dock är ljudet vädigt högt och tyvärr lite skrapigt, så jag varnar er att sänka om ni tänkte titta!! :)


I'm so ready!



I guess, karma comes back around

Jäklar vad den här tjejen inspererar mig!

Jessie J








ligger i min säng och måste döda tid, låt mig berätta om min dag in i minsta detalj. trots att ingen kommer läsa. dessutom funkar inte styckesindelning från mobilblogg

Herregud vilken mysig kväll det blev hos fanny igår! kladdkakekvällsmat, lite sjungande i hennes studio samt väldigt mycket snack innan vi till sist somnade, efter 23 någon gång. Jag vaknade sedan med ett ryck mitt i natten, satte mig upp och nästan skrek av skräck. Har nämligen fobi för ormar och på något sätt hade dom lyckats trassla sig in i mina drömmar igen. Den här gånger skulle jag bli uppäten. Sedan blev det morgon och uppstignig (måste jag tydliggöra att det inte handlar om drömmar längre?). Fick skjuts av Hannes till skolan eftersom han ändå skulle åt samma håll. Jag kom dit, mötte upp fanny, hade sånglektion i aulan, vilket äger! Och efter det fick jag rusa iväg till klassrummet för att skriva ett engelska writing test, lite lökigt och halvdant. Efter det var det seminarie på schemat, det löste sig då läraren själv svarade på de flesta frågor hon ställde oss. Dagen rullade och sista lektionen var matte, vi repeterade inför provet imorgon. Kommer gå käpprätt, men det känns som ett litet problem just nu. När jag kom hem till Askersund satt jag en timma på trafikskolan och övade på massa konstigt formulerade frågor. Nu kör vi ändå, tänkte jag. När jag kom till mitt hus, och sprang upp för trappan, och in i mitt rum, låg det ett litet paket på sängen, "till min lilla älskling" stod det på kortet. Från mamma alltså, innanför pappret gömde sig världens finaste överkast och örngott. Jag har även hunnit med att packa, springa runt och dansa till musik (detta vågar jag bara skriva eftersom jag antar att ingen läser, inte ens du Sara!), och skickat in ett cv till ahlsell. Nu kan jag sova ångest fri, om man bortser från att det är matteprov och redovisning i historia imorgon. Nu ska jag sluta skriva och ägna mig åt att sova, livet leker va? Höjdo

alla hjärtans dag

Vilket mysigt påhitt detta är egentligen! Jag älskar dagen! Alla är så glada och mysiga, vilket lyste upp skoldagen lite idag. Efter skolan åkte jag till Marieberg med min mor och lovisa och hennes mamma! åt växlade pengar inför resan, och shoppade :) nu är vi Påväg till Kumla för jag ska bli avsläppt hos fanny, hon har bakat kladdkaka sötnosen! Hoppas ni alla varit lite extra kärleksfulla idag! Pusshej

First of all

GRATTIS till världens bästa Robbie Williams som fyller 38år idag! Jag hoppas att han, trots denna Whitney Houston kaos, har haft en välförtjänt och underbar födelsedag! Jag tycker att all uppmärksamhet och berömmelse bör riktas åt de stora artisterna under tiden de faktiskt lever, istället för när dom inte längre kan ta del av det. Så grattis igen, min världsbästa robbie! som inte har en aning om vem jag är



Second of all:

Jag sitter här på kontoret, och bredvid mig låg kvittona på hotellen vi bokat i Thailand. Det är alltså tre stycken, så vi ska inte bo på samma ställe under de två veckorna. Kollade iallafall upp hotellena på Internet och såhär ser de ut.

Första:



Andra:



Tredje:


♥ ♥ jag vet någon som fyller år imorgon


They tell me, to breath easy for a while

Nu har jag pluggat (jävligt dåligt, men ändå), städat, och även startat thailandspackningen. Har hela veckan fullbokad nu känns det som. 

Just nu tänkte jag lägga upp lite ointressanta bilder från helgen. Den första är på mig och fanny, när vi satt på föreläsningen i aulan. Suddig dock

Kasper smått panikslagen över en uppgift i samhällskunskap som han missat, haha 

Jag kom hem, väntade på lovisa och under tiden myste jag med kissen

Det här är från morgonen därpå, vi slog på tvn och då visades Jusin Bieber - Never Say Never. Lovisa låg bredvid mig och grääät!!

Efter det tog hon upp sin telefon och blev tyst i en halvtimma, sedan säger hon "vilket bra liv dom har.. :/", det visade sig att hon hade legat och tittat igenom hela Justins instagramprofil, och till sist ringde hon sin mamma och sa "mamma, mammma. Du måååste köpa en justin bieber tröja till mig!!!" 

Följde som sagt med hem till dom, åt god mat och tittade på melodifestivalen, sov även kvar. 

Och här är min ovikta packning. 

Puss

lördag

Om exakt en vecka sitter jag på ett flygplan. ska bli sååå underbart! lovisa sov hos mig inatt, sen kom hennes mamma hem till oss idag och fikade, planerade även lite om resan. Jag följde med hem till dom nu, och ska nog stanna för att se melodifestivalen :)

I took the car downtown, and took what they offered me

Idag försov jag mig för första gången någonsin. Har faktiskt aldrig hänt mig förut, och det berodde på att jag hade glömt att ställa klockan. Men det löste sig, eftersom jag vaknade en kvart innan bussen gick. Hehe, vanligtvis går jag upp ca en timma och femton minuter innan. men nog om det.

Det blev föreläsning efter första lektionen, och sedan slutade vi redan vid 12.40. Då åkte jag hem och sen dess har jag väntat på lovisa, som ska komma hit, vet dock inte när. så jag väntar, och väntar, och väntar, å väntar, åååååå väntar. 


å blir lite smått uttråkad. väldigt mycket om jag ska vara ärlig

Jag skulle försöka sy förut

Detta beskriver händelseförloppet rätt så väl



Avundas alla som kan!!!

haha


Forget how to breath

Onsdag är det idag. Jag startade dagen med att inte gå ombord på bussen, för jag hade tappat min plånbok när jag gick ur bilen, vilket jag inte märkte, så jag trodde att jag hade glömt den hemma. Lyckligtvis hittade jag den senare, så jag kunde komma iväg till Hallsberg och ha körlektion (menar med bil, inte sång, haha)


Träffade Gustaf också och gick till estetsalarna för att spela lite! 


Sen kom jag hem till Askersund, pluggade lite på trafikskolan med Martin. Resten av kvällen ska jag mysa ner mig i min säng tillsammans med min booooooook. 



Detta är en seriös grupp!!!
















Stor eloge till Kevin som faktiskt tog tag i det här med klass-facebook-grupp! 
Här efter, är allt som i denna skrivs
hemligt.

Jag bara kämpar

Pluggar. om jag lyckas få klart plankning av en låt idag tänker jag belöna mig själv med en dubbelnougat, om jag inte lyckas, så får jag se nougaten som ett tröstpris

- Kämpar för fullt med allt just nu. Igår skrev jag nästan klart en psykologiuppgift.
-Idag hade vi en liten redovisning angående praktikplatsen
- Samtidigt som jag lyssnade på alla andras redovisningar satt jag och smögskrev en annan uppgift, som ska in imorgon.
- När jag kom hem till Askersund gick jag direkt till trafikskolan med Martin och pluggade i en timma. 
- Nu har jag kommit hem och ska planka en låt. Det är en musikläxa

Rundar av detta tjat, med lite trevliga bilder:





Tre söta flickor!

jag kommer inte palla idag

Kände redan igårkväll att det inte skulle gå att sova inatt. det är jättemycket som stressar mig just nu och därför sover jag oroligt, känner mig nästan nervös, kan bara inte säga exakt vad det är som gör mig orolig. Mycket, antar jag. Klar. ville bara få klaga lite idag också!! Hohoho, heidå

och så var det dedär med rubrik nu igen

Heej! Idag har jag krigat mig igenom ännu en skoldag, ska verkligen försöka göra klart allt innan jag åker till thailand. så jag kan koppla av ordentligt när jag är där, och bara njuta.

På tal om thailand, så tänkte lovisa och jag införa godisförbud för att komma lite i form. Men, idag när jag kom hem till henne, öppnade mamma karin deras godis skåp. Där sprack den idén, tur att jag tog mig en runda på gymmet efter skolan. Med amanda och lisa som sällskap dessutom, inte helt fel:)



pussssas!

Söndagskväll

Vännner! Jag tänkte bara dela med mig av lite bilder som jag har tagit under helgen
gogogo


Fredag

Lördag: Lovisa och jag asmös ensamma i huset hela dagen/kvällen, förutom när vi tog en promenad till ica för att handla lite gott inför kvällen




Söndag: Idag gick jag ifrån lovisa runt halv tre, för att käka vofflor hos mormor och morfar tillsammans med mina söta och underbara kusiner :) spelade även yatzi, vill bara tillägga att jag vann med 200 poäng mer än den som förlorade (dåliga förloraren mormor, haha)






och så vill jag beskriva hur det känns att ha ont i ryggen:
som om man har en ganska stor plåtbit som sitter fast, och sätter stopp för rörelserna.

peace

jag saknar dig

Har ni sett den filmen? Jag saknar dig. Iallafall så tittade jag och lovisa på den när jag sov där i torsdags, svensk film som handlar om två tvillingar varav den enda går bort. Såå fin tycker jag!! Så den kan jag rekomendera :D haha. Just nu ligger jag hos fanny och väntar på att hon ska vakna, som vanligt, senare ska jag gymma och sedan åka hem till lovisa :) värt inlägg, haha, hej så länge

"josefin mot rubbet"

Ligger hemma hos fanny, förflyttade mig just från sängen till stolen, för hon och Mr. Keller startade kuddkrig mot mig, därav rubriken. Men nu ska vi krossa tillbaka på honom, hejdå flickor!! och pojkar

Svett fifan

Om jag inte har träningsvärk imorgon blir jag besviken. För jag var iväg till Hallsberg och slet mig igenom ett 1,5h långt gympass tillsammans med Lisa, vi kom dit nästan samtidigt helt omedvetet. Så vi köttade tillsammans, snackade en massa och svetttttades . Fetingawesome. Dessutom fick jag chans att övningsköra både på vägen dit och hem. Det närmar sig masssssssa.

Ikväll ska jag sova hos Lovisa:)

Häjdå

oc


para, para, paradise

min rygg gör ont, jag har bränt mig på tungan, vattnet jag nyss badade i var lite för kallt och jag är inte så värst på gitarr

Men jag mår bra,tack! 

weheartit.com

RSS 2.0