All the girls - scream if you are having a good time / Chris Martin

YEEEEEEEÄÄÄÄHHHHHHH!

Det här, mina damer & odjur - var verkligen de två finaste timmarna i mitt liv. Coldplay fick hela Stockholms stadion att vibrera av magi. Och jag befann mig inte på jordens yta. Det var folkfest från början till slut. Fyrverkeriet, jubel, glitterregn, omänskliga falsetter, gåshud, tårar, lasershower som aldrig förr, händer i luften, känslor, och ja, kärlek.
 
Alla i publiken fick dessutom ett armband i ingången som sedan blinkade i olika färger under vissa låtar. Så hela publikhavet bara lyyyste och glittrade. jag dog lite inombords. Det var bättre än allt jag någonsin sett, och dååååå har jag ändå sett lite i konsertstil.

herregud. det var dock inte förrän grabbarna bockade, lamporna tändes och arenan började tömmas på folk som det började strömma tårar ur mina ögon. och med dessa ögon skulle jag sedan köra hem till askersund mitt i natten, det var jobbigt. men det gick. Oskar, John och Gustaf underhöll mig med roliga historier.

Jag har bilder, men på min brors mobil - och han är inte hemma än. Så därför laddar jag upp lite videos från konserten som jag har hittat på youtube, så nu får ni sitta här och ångra ihjääääääl er att ni inte pungade ut 700 kr för att vara med om detta. För det hade jag gjort.

Tre sjukt bra låter. Fick rysningar efter Viva La vida när Chris lägger sig på krysset och bara njuter medan trummisen och publiken fortsätter sjunga. Lyssna även på vad han säger den sista minuten av klippet. ASCOOLT! under Charlie Brown ser ni även armbanden som blinkar över hela publikhavet.


 
Älskar hela framfrädandet av Fix You:
 


Här har vi förrästen introt på hela konserten, det var MÄKTIGT!


Och nästa, every teardrop, kanske inte asbra bild, MEN LYSSNA TRYCKER PÅ ARENAN FÖR FAN! UNDERBART! för att inte snacka om fyrverkerietna i slutet. ÅH!

 
Detta får fan räcka. Ni fattar, det var GRYMT! Jag kommer leva på det här föralltid.

Hemma efter en vecka fylld av

solkräm, svett, blåmärken, tårar, skratt, mat, alkohol, vatten, bakispiller, sand, lira, euro, pizza, nattbad, medelhavet, solstolar, madrasser, bikinis, svenskar, kosovoalbaner, turkar, båtar, grottor, bergsgetter, saltvatten, clubbar, kyssar, och bryggor.

Jag ska försöka skippa skrytandet och bara spara de fina minnena för mig själv. Livets resa har det iallafall varit. Det värsta är att det är svårt att förklara för någon hur underbar mycket vi levde livet där nere. Helt plötsigt var man bara tillbaka i skolan med en bund arbeten i näven och regn smattrandes mot fönstret. Det fick mig att inse hur sjukt mycket jag inte vill gå i skolan. Jag vill verkligen i n t e. Må detta läsår överskrida hastigheten.


det sket sig med stranden

För det första åkte vi inte ens till cleopatra utan vi gick till stranden som ligger ca 200 meter från vårat hotell. Där låg vi inte mer än två timmar, man kan inte stå i sanden en sekund utan att bränna upp sej, vet inte hur många gånger vi kutade mellan solstolarna och vattnet. Dessutom får man en peeling på köpet när man ska smörja in sig, på grund av sanden dårå. Det tröttnade vi på. Dock fick vi varsin madrass av carro & markus som åker hem idag, så på dem låg vi ett tag och guppade på vågorna. Resten av dagen blev poolhäng. Ikväll blir det alkoholfri shopping. hittade ett converseställe för 120 kr/st. Iihiui! Ah, det var allt för idag. Hejheej

herregud

Just nu är klockan 10.15, vi fick tvinga oss upp för att hinna med frukosten som stänger vid tio. Kan bero på att vi inte kom till sängs förrän halv fem inatt. efter korgen drog (som förövrigt är så jävla grym) drog hela svennegänget från hotellet och badade nakna vid stranden. Sen promenerade vi barfota och blöta hem. Idag planerar vi att ta oss till cleopatra stranden med taxi, den ska tydligen vara skitfin. Och btw, 47 grader i solen. Hejdååå

på ett mc'donalds utanför malmö

Sitter här med Caroline, vi laddar telefonerna ocj äter pommes. Klockan är 23.45 vilket innebär att vi lämnade askersund för ca 6/7 timmar sedan. Herreguuu. Vi har bäddat upp med filtar och kuddar i bilen. Klockan 05.00 ska vi checka in på flygplatsen och 07.20 lyfter vi. Båda två är sjukt flygrädda så vi försöker att inte tänka på det än så länge. Kommer dock dö av lycka imorgonbitti när vi flyger över stränder och palmer. Vädret ska vara 40 grader i skugggan och 29 i vattnet. Jag dör. nu ska vi leva livet som bara fan. Puss!!

ÅH, jag var fucking där, fattar inte




say my naaammeee

 
 Coldplay och Rihanna är också en ganska grym blandning:
 

Godmorgon

Vaknade ensam hemma hos Lisa idag, jag sov kvar här efter en kväll innehållandes skräckfilm, barnfilm, kubb, chips, keller, amanda, emil, victor och lisa. Lisa är iväg och fixar lite körskolegrejer och jag väntar på att hon ska komma hem, vilket hon snart borde göra.
 
har varit dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Jag har syssslat med svampplockning, skogsvandring, badminton/kräft-kväll hos bergstens och krocketmatcher. Insåg just att detta är min sista sommarlovsdag någonsin på svensk mark. Eller ja, imorgon har vi ju också, men då är jag och carro på resande fot. Vi ska åka till malmö och flyga därifrån, torsdagmorgon 07.20. Läskigt. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hejdååå

Badasses

Igår var det en sån jäkla mysig dag. Jag satte mig på bussen in mot örebro klockan 15.30, och på vägen dit hoppade caroline, amanda, jennifer och fanny på. Där inne mötte vi även upp Linn. Vi satte oss på satin, beställde in cider och snackskorgar. Det var dyrt men gott, och riktigt mysigt. Efter någon timma bytte gick vi över till Ivy för att kunna dricka deras 20kronors-öl. Alla utom jag typ, för jag hatar öl. Såsmåning om droppade emil, victor, fredrik, love, jocke, jonis, elin, alex, hanna gustaf, tw, (och ALLAAAAAA som man typ känner) in. Det var så sjukt kul!
 
Tanken var att amanda, ninni och jag skulle åka hem till amanda senare, eftersom ninni inte har åldern inne för att gå till frimis, dit alla andra skulle. Men, vi fixade in henne där, på vårat eget lilla vis. hehe. Dock var jag inte så himla frimis-sugen, dessutom var mamma och lena i örebro på allsångskväll på strömpis så jag åkte hem samtidigt som dem, runt elva/halv tolv. På vägen ut träffade jag Daniel och gav honom en fetingkram samtidigt som jag började storböla, eftersom han flyttar till lindköping idag. usch.
 
Snart är det dags för mig att börja packa inför alanyaresan som jag och carro åker iväg på innan vi ger oss in på sista gymnasieåret. uhhh, jag vill verkligen inte sluta gymnasiet.

 

 
 
 
 sådärja! ninni, och ett leg, säger inte mer än så.
 
 
pusss

A happy song

 

To good to put in words

Gårdagen bjöd på vandring längst harge uddar med moster och mamma. Vi plockade blåbär, jag trillade och tappade ut en halv liter. Mamma och Lena badade nakna och jag tittade på. 
 
På kvällen åkte jag till kumla, hämtade upp Ninni och vidare till sjöparken. Där satt Victor, Charla och Keller med en vattenpipa. Daniel kom även lite senare. Där satt vi tills det blev way tooo coold. Då åkte vi hem till victor och låg ännu en gång i en hög i sängen, vi såg på en film och sen åkte vi hem, då var klockan 02.00. hahaaaaa. hade ju inge tid att passa!!! ♥

Har spenderat stora delar av morgonen framför youtube, jag kan inte sluta. Hudson Taylor är fan så jävla underbara!!!! jag blir helt smält. lite nykär typ, ååå. pussssss . måste ta en tripp till london i höst och gå på någon av deras miljontals gratiskonserter. det är bara så. 

 förfannn, tänk om man skulle gå förbi en gata/park i London och så bara ser man dem. ååååååååååååå. 


 
  
 
 

To good to put in words

Gårdagen bjöd på vandring längst harge uddar med moster och mamma. Vi plockade blåbär, jag trillade och tappade ut en halv liter. Mamma och Lena badade nakna och jag tittade på. 
 
På kvällen åkte jag till kumla, hämtade upp Ninni och vidare till sjöparken. Där satt Victor, Charla och Keller med en vattenpipa. Daniel kom även lite senare. Där satt vi tills det blev way tooo coold. Då åkte vi hem till victor och låg ännu en gång i en hög i sängen, vi såg på en film och sen åkte vi hem, då var klockan 02.00. hahaaaaa. hade ju inge tid att passa!!! ♥

Har spenderat stora delar av morgonen framför youtube, jag kan inte sluta. Hudson Taylor är fan så jävla underbara!!!! jag blir helt smält. lite nykär typ, ååå. pussssss . måste ta en tripp till london i höst och gå på någon av deras miljontals gratiskonserter. det är bara så. 

 förfannn, tänk om man skulle gå förbi en gata/park i London och så bara ser man dem. ååååååååååååå. 


 
  
 
 

Riktigt jävla spontant

Igårdagen var ett stort jävla WÄÄÄ! Caroline sov här natten till onsdag, på tisdagskvällen började vi prata om att resa utomlands, och igår bokade vi och betalade våra biljetter till Alanya! Bara vi! På torsdag, om exakt en vecka drar vi. Enligt vädret är det 40 grader, inga moln, vårt hotell är nära till strand och uteliv, vi har all inklusive och wi-fi. det kommer va så jävla fint. en vecka, bara vi, och solkrämen.
 
Det resulterade i att jag satt hyper hemma hos victor hela kvällen och tittade på fotboll, handboll och Ice Age tillsammans med honom, Ninni,Keller, Amanda, Aron och Emil. Vi låg i en fin hög i hans säng, med jordgubbar, hallon, vindruvor, popcorn och coka cola. det var seriöst en asbra kväll, drog över lite på min deadline-åkahem-tid som jag dragit då jag skulle upp och jobba klockan 05.00, jag var inte hemma förrän 00.30. Så det blev ett slitsamt pass imorse. Men det gick, och jag hade ju en bra kväll.. idag ska gänget och golfa och jag ska jobba :( sugigt. men å andra sidan är det mitt allra sista jävla paaaaassssss!!!!! ♥


Hungergames gav mig mardrömmar

Tjoooohoooooo. Äntligen i soffan efter en slitsam dag på jobbet. SÅ SKÖNT! Vi börjar där vi sist slutade. Måndag-morgon, vaknade och hade inte en enda plan för dagen. Tittade på tv, spelade piano, försökte skriva en låt, slutade försöka, åt lite frukost, fick ett sms och BAM! där slutade jag vara uttråkad. Det var från Keller och det stod "Hej, vi tänkte hitta på något ikväll, typ grilla eller äta. Vill du va määä? :)" där satt jag med feber, hosta och snor rinnandes ur näsan och ba JÄS! det vill jag.
 
På grund av regnet blev det inget grillande dock. Det slutade med att jag, lisa, ninni, jocke och victor satt hemma hos victor och tittade på hungergames samtidigt som vi åt nutella-doppade jordgubbar, nudlar, popcorn och drack te. så sjukt mysigt. dock dröjde det knappt 10 minuter in i filmen innan jag tjöt. ni bör se den, säger ba' . HUNGERGAMES!

jag tog en sväng in till vretstorp på hemvägen för att skjutsa hem lisa, vi sicksackade mellan de tusentalsgrodor som hoppade på vägen. hoppas förfan att ingen strök med :(

min blogg vill inte ladda upp bilder, så bajshejdå.
 

I can taste the tension like a cloud of smoke in the air

HÄJ FAN. Jag tror jag har världens sämsta imunförsvarrrrrr. så ni vet.
 
I söndags var jag inte pigg, men ändå pallrade jag mig iväg till Örebro för att spela lite äventyrsgolf med Lovisa. Hade verkligen inte lust att ligga hemma en dag till och dessutom bjussade hennes far på alla kostnader. Vi skulle testa om äventyrsgolf var roligt nog för att byggas på hargecamping. Och det tyckte vi allt. Vem som vann fick vi inte reda på, vi räknade ut resultaten fyra, fem gånger och fick olika summor varje gång, då tog vi även hjälp av miniräknare två gånger. men jag vann, kan vi säga, för det blir roligare då.

Har ni varit på och spelat äventyrsgolf i örebro? Det finns på Gustafsvik camping. Alla banor är baserade på sevärdigheter i örebro, det finns alltså små skulpturer av bland annat örebro slott, svampen och marieberg galleria. jetemysit 
 
Efter golfandet åkte vi in till örebro och hälsade på cecilia och erik i nya lägenheten. vi åt kakor och monterade ihop en skohylla. Gav oss även på en pall men gav upp när vi märkte att det var för besvärligt. På hemvägen tog vi en drivein och bara moooooooosa i oss. ASGOTT. Spenderade sedan hela kvällen i hennes soffa, hade lite ansiktsmasker i facet och bara myyyysade.


Mitt huvud är en äggröra

Nu fan ska jag waina. Har nästan aldrig haft så ont som jag hade imorse när jag vaknade. Från halsen och uppåt var allt kaoz. Ni vet när man ligger lite sådär halvvaken på morgonen, då kan man få för sig väldigt mycket konstiga saker. Jag trodde att alla kroppsdelar hade bytit plats med varandra och att jag hade äggröra i huvudet. Det kändes verkligen som det. Jag kunde inte andas genom näsan för den var igentäppt, och halsen var inte mycket bättre den heller, varje andetag gjorde ont. Mina ögon gjorde ont av trötthet och huvudet värkte av andra anledningar.

Jag stoppade lite papper i båda näsborrarna och vaknade sedan några timmar senare. Hemma hos Lisa. Hennes föräldrar hade gjort världens bakfrukost som vi åt på altanen i förmiddagssolen innan mamma kom och hämtade mig. Vi har tittat på fyra filmer idag, mamma och jag, varav jag sov mig igenom en.
Tanken var att åka till kumla och fira erik och oskar ikväll, men jag orkar verkligen inte. :( Sjukjosse


Gårkvällen bjöd på alkohol och fint umgänge inne i örebro. Eller, vi började hemma hos B-man i kumla och fortsatte sedan förfesten på ivy. Jag köpte öl bara för att det var billigt, jag hatar öl. Sen styrdes det till frimis för att fortsätta kvällen där! Dä va kult! Klockan 01.00 gick jag och B-man till bussen. Jag plockade med mig en ros på vägen och sen handlade vi cheesburgare och cheddardipp. det var så jävla gott.

Lisa väckte mig när vi skulle gå av bussen och jag förväntade mig att kliva av vid hållplatsen vid ica i vretstorp. Istället hamnade vi på ett stort jävla gärde mitt ute på ingenstans. Vretstorp fanns inte i sikte och mina vänner planerade att spela kubb i en lada. typ. som tur var så var kalles pappa där för att hämta honom, så jag tiggde skjuts av honom hem till lisa medan de andra stannade kvar. Jag hade så jävla ont i öronen och halsen pga min förkylning. Somnade så mmmmmmmmm götttttt i hennes stora säng och märkte inte när hon kröp ned bredvid mig.
 
AE ba häver
 

If

Hellllllllo. Det är ganska många som frågar om talangen o dääää, hur det gick och sååå. Så jag kan ju lika gärna skriva här. Det gick bra!! Jag är nöjd med framträdandet och låten, men det räckte inte för att ta mig vidare till final. Inte för att det gör mig så mycket hihi. Jag är glad över att bara få vara med.

Här kan ni se hela framträdandettttt om ni vill. PUSSSS

 
Tyckte det var lite tråkigt att kompet hade tolkat min låt helt fel. När jag kom dit och skulle köra igenom hade de lagt på trummor och gitarr från början. Det ska inte ens vaaaara trummor, den lät jättepoppig och feelingen var inte alls rätt. Så det sa jag till dem att ta bort. Sedan missade dem gitarrplocket i bryggan in till refrängen, vilket också är en viktig detalj, tycker jag. Säger inte att det var dåligt, det blev bara inte rätt. Musikerna är ju riktiga proffs! Här har ni min egna version av låten:


Vi hittarpånåt.

Yes. Exakt så hette evenemanget som min fina Lisablyrre startade på facebook. Det enda som var planerat var att vi skullle hittapånått, inte vart eller hur. Vi bjöd in lite schysst peeps och bad dem brainstorma.

Det blev så att vi hamnade på harge-strand. Vi köpte med oss käk, bullar, jordgubbar (som en helt random, skitsöt bebis kom och käkade upp) och nutella. Tog även med oss bikinis, filt, fotboll och kubb. Så jävla perfektttttt förmiddag blev det!!!

 
 
Ninni var expert på ett dränka jordgubbar och bullar i nutella. Det fick charla stå som offer för

 
 



hhiihihii. ni ser själva, gööörmysigt.
 
framåt eftermiddagen tog vi vårt pick och pack och åkte till vretan, jag, ninni och lisa. hemma hos familjen blyckert var det korv-kalas. dem hade dukat upp ett bord med hundra sorters potatis-sallader, torkad lök, tre olika chips-skålar, öl, dricka, is, gott, gott och gott. Det var fettt och kladdigt och alldeles underbart. Familjen Åkesson, Elin och bröderna Bårman var också där. Det var finnnnnnnt som snus.

Vi åt korv(ar), vi åt tårta, och allt det där kladdiga jag nyss skrev om. Sen spelade vi kubb, diskuterade, lyssnade på musik och dödade myggor och hade det så jävla kungligt.
 
 
En far och två döttrar.



 
 
man måste ju snitta korven. annars spricker den!

 
 
här har vi bagarN själv! så himla duktiggggg liten skitunge!!!!


Dennna dagen var kanonnnnn men veckan är inte slut än. Imorgon blir det krogen och på lördag har erik och oskar födelsedagsfest i kumla. det blir kul!!! psuss

RSS 2.0