"Rubrik saknas"

Hur ska jag kunna skriva en uppsats på det nationella provet i svenska imorgon om jag inte ens kan komma upp med en rubrik till detta inlägg? Jag dör. I alla fall:
 
HEJ. Istället för att plugga - som jag borde göra - ligger jag här med datorn i knät och bloggfliken uppe - för första gången på ett x antal veckor. Ändå ser jag att statestiken ligger på ungefär samma, skönt att ni inte gett upp hoppet om mig, även om jag har det.
 
Jag har inget annat att säga än att mitt liv är på nedgång just nu. Allt går bara dåligt. Plugget är för mycket, au-pair ansökan blir fucking aldrig klar, har inget sommarjobb, jag är ganska säker på att högskoleprovet gick åt helvete, mina vänner försvinner åt höger & vänster och min mormor är nybliven änka. Min framtidsångest är högre än någonsin. Inte ens tanken på att vi om knappt en och en halv månad står på studentflaken med champangeflaskor i händerna ger mig ett leende denna eftermiddag. Försöker vara exalterad över att min studentmössa har kommit hem, men nej. Inte ens det.
 
Förlåt för detta destruktiva inlägg. Hoppas ni är glada av solen, eller någon bra låt, eller av att ni bara är glada. Jag kanske skriver igen när jag är glad.
 
Puss på er!
 

RSS 2.0