För tidigt


Svårt att förstå. Tragiskt.

 
Tog två sekunder att läsa. En sekund innan tårarna rann och en evighet att förstå. Min tonårs-idol. Det här är bara tragiskt. Mår så dåligt vid tanken. Jag var helt besatt av den här killen för tre år sen. Läs bara mina inlägg som ligger under kategorin "idol". Jag var ioförsig femton år när jag skrev allt men jag minns verkligen hur mycket jag gillade Niklas. Hur kunde det gå så snett? Vila i frid! 

Jag var förstörd när killen åkte ur idol, så ni kan ju tänka er mig idag. Bläää, typ.
 
 

21-22/9

Jag tror att jag aldrig har ätit så mycket som jag gjort denna helg. Mina kompisar har dåligt inflytande på mig.
I fredags pluggade jag, som jag sa hela förmiddagen. Åt dock riktig frukost istället för godis. När jag läst en nio sidor lång fördjupning var jag död, så då åkte jag in till Ica i Askersund och handlade allt onyttigt jag kunde hitta: mangoraja, nutella, bananer, godis, chips, fetaost, mer chips och två drickor. Rullade hem pank och nöjd över mitt godis.
 
 
 
Vid fyra blev jag upphämtad av Oskar, Lisa, Tea, Linus och David för vidare färd mot Västanvik där Oskar har sin sommarstuga. Det första vi gjorde var att tända en brasa, välja sovrum, knäppa första, fylla godisskålarna och likaså vinglasen. Fint, fint och fint. Såsmåningom lagade vi mat och tände ljus. Kvällen blev så jävla lyckad.

 
 
 
 
 
Win till killarna som skötte köket.
Jag hittade förövrigt världens sötaste apa i Guinness Rekordbok:
 
 
hihi förlåt oskar.
 
Dagen därpå vaknade jag sjukt jäkla illamående. Anledning: drömde om godis. Gick upp och började diska samtidigt som jag lät de andra vakna till. Åt frukost tillsammans. Sedan åkte Linus, Tea och David hem och lämnade mig ensam med två retards. Jag tvingade med dem ut på en promenad i regnet längst klipporna. Att andas in den friska sjöluften var nog det mest behövliga på hela helgen.
 
 
 
 
 
När vi sedan kom in i stugan igen dukade vi fram godis och chips. Oskar och Lisa gick över gränsen då de började doppa chipsen i nutella - och faktiskt tyckte att det var gott. Blä. Vi såg på fångarna på fortet, två avsnitt av x-factor, en film och ett avsnitt av New Girl. Någonstans där emellan tryckte vi även in en båttur. Det var jag som tvingades igen.
 
Oskar var dock nära på att ge upp när han upptäckte att båten behövde ösas. Dessutom låg det en levande kräfta där i, som legat sen kräftfisket som pågick för någon månad sen. Haha stackarn.
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite som Titanic: Kallt och jävligt men alldeles underbart.
Tryckte oss sen ner i soffan och åt godis tills vi ville spy. Sen åt vi lite till.

 
 
Tanken var att stanna en natt till. Men vi var inte så tappra. Istället städade vi upp stugan och packade in våra saker i bilen och körde hem till mig. Värmde en tackopaj och såg på de två sista Harry Potter filmerna. Jag som bara sett den första HP-filmen förstod inte så mycket. Somnade även ifrån Lisa och Oskar som låg bredvid och försökte förklara handligen. Hade iallafall sagt i sömnen att jag tyckte filmerna var bra, så det är väl ett plus. Antar jag.
 
 


Guzzarna åkte ifrån mig stax före tolv. Då somnade jag lagom utslagen i min säng. Sjukt skönt. Och sjukt bra helg. Bra hästar, som lisa hade sagt.
 
 

Nyblivna päron


Coffee on Sunday and walk in the dark

Istället för att göra vad jag borde - plugga - har jag suttit och klickat replay säkert tio gånger på världens finaste låt, och längtat efter helg, för jag tror den kommer bli lite guld. Är dessutom ledig på fredag (tre fredagar frammåt, för att vara exakt). Har redan planerat att äta godis till frukost och plugga framför tv:n hela dagen, tills mina friends hämtar upp mig för sedan åka till Medevi och övernatta i Oskars sommarstuga över helgen. Ryktas om fiske, infravärmare och bärtz. 
 

Ledsen student

Laddade upp med nybäddad säng, te, smoothie, värmeljus, filtar och Hudson Taylor i hopp om att öka min plugganda, men icke. Slutade med att jag låg och youtubade runt på HT och tog emot fula mms från Oskar och, okänd.

 
 
Beslutsångest.

Jag ska gifta mig med båda två. Så är det bara.

 
 ALLTSÅ: ALFIE I DENNA VIDEO♥
 
 

Jag lever

JAG SKREV ETT SKITLÅNG INLÄGG OM MIN HELG OCH SEN FÖRSVANN DET OCH TÄNKER INTE SKRIVA OM DET. oooooohhhhhhhhh. Det var iallafall en bra helg. Bajbaj


Här har ni något kul att fördriva tiden med i 40 sekunder. 

Hatar när man måste sluta lyssna på musiken, och börja lyssna på läraren istället.

Hatar även när man bestämt sig för att träna riktigt jävla hårt på gymmet under veckan. Gymmar måndagen - och blir sjuk. da fakkkkkkkkk ska det vara så för?
 
Älskar däremot mina underbara vänner, robbie williams, coldplay och hudson taylor! ♥
 
 
 
 
 
 

Såhär såg det ut när Coldplay spelade för 80 000 pers i helgen, i Paris.

H E R R E G U D ! jag som skulle plugga istället för att titta på youtube.

 
 
 

Bara ett litet tag till

Gick till gymmet efter skolan - rullade 50 minuter på crosstrainern - gick därifrån. Som en jävla boss. Sen satte jag mig på bussen och rullade hem, 40 minuter, mindre bossigt. Sen kom jag hem och slog mig ner i tvsoffan, här har jag suttit sedan dess.


RSS 2.0