21-22/9

Jag tror att jag aldrig har ätit så mycket som jag gjort denna helg. Mina kompisar har dåligt inflytande på mig.
I fredags pluggade jag, som jag sa hela förmiddagen. Åt dock riktig frukost istället för godis. När jag läst en nio sidor lång fördjupning var jag död, så då åkte jag in till Ica i Askersund och handlade allt onyttigt jag kunde hitta: mangoraja, nutella, bananer, godis, chips, fetaost, mer chips och två drickor. Rullade hem pank och nöjd över mitt godis.
 
 
 
Vid fyra blev jag upphämtad av Oskar, Lisa, Tea, Linus och David för vidare färd mot Västanvik där Oskar har sin sommarstuga. Det första vi gjorde var att tända en brasa, välja sovrum, knäppa första, fylla godisskålarna och likaså vinglasen. Fint, fint och fint. Såsmåningom lagade vi mat och tände ljus. Kvällen blev så jävla lyckad.

 
 
 
 
 
Win till killarna som skötte köket.
Jag hittade förövrigt världens sötaste apa i Guinness Rekordbok:
 
 
hihi förlåt oskar.
 
Dagen därpå vaknade jag sjukt jäkla illamående. Anledning: drömde om godis. Gick upp och började diska samtidigt som jag lät de andra vakna till. Åt frukost tillsammans. Sedan åkte Linus, Tea och David hem och lämnade mig ensam med två retards. Jag tvingade med dem ut på en promenad i regnet längst klipporna. Att andas in den friska sjöluften var nog det mest behövliga på hela helgen.
 
 
 
 
 
När vi sedan kom in i stugan igen dukade vi fram godis och chips. Oskar och Lisa gick över gränsen då de började doppa chipsen i nutella - och faktiskt tyckte att det var gott. Blä. Vi såg på fångarna på fortet, två avsnitt av x-factor, en film och ett avsnitt av New Girl. Någonstans där emellan tryckte vi även in en båttur. Det var jag som tvingades igen.
 
Oskar var dock nära på att ge upp när han upptäckte att båten behövde ösas. Dessutom låg det en levande kräfta där i, som legat sen kräftfisket som pågick för någon månad sen. Haha stackarn.
 
 
 
 
 
 
 
 
Lite som Titanic: Kallt och jävligt men alldeles underbart.
Tryckte oss sen ner i soffan och åt godis tills vi ville spy. Sen åt vi lite till.

 
 
Tanken var att stanna en natt till. Men vi var inte så tappra. Istället städade vi upp stugan och packade in våra saker i bilen och körde hem till mig. Värmde en tackopaj och såg på de två sista Harry Potter filmerna. Jag som bara sett den första HP-filmen förstod inte så mycket. Somnade även ifrån Lisa och Oskar som låg bredvid och försökte förklara handligen. Hade iallafall sagt i sömnen att jag tyckte filmerna var bra, så det är väl ett plus. Antar jag.
 
 


Guzzarna åkte ifrån mig stax före tolv. Då somnade jag lagom utslagen i min säng. Sjukt skönt. Och sjukt bra helg. Bra hästar, som lisa hade sagt.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0