MOT CECILIA

nu ska jag in till cecilia. vi hörs, ♥


FREDAG





Idag har jag varit med cecilia och tove en stund, dom skulle iväg till åmmeberg med hallowen fest så jag hjälpte dom att klä på sig och fixa sig (säger vi, jag låg bara bredvid och kollade på haha). skitsnygga blev dom, jag tänker lägga upp bilder pådom imorgon bara för att dom  blev så snygga!!! sen åkte jag hem, det blev myskväll med mamma& pappa. puss på er alla, eller inte riktigt alla.. ahhahahah heeejdå =)

HUVUDVÄRK..

..är vad jag har just nu. så jag tog nyss en iprem och nu tänker jag sova (redan). eller kanske kolla på film med jon, gustaf och ida som är här idag med. nu har jag inget mer att skriva..

Bjuder på en bild på cecilia älskling och mig :D


TORSDAG

Igår kollade jag, gustaf, jon och ida på någon läskig rysare. minns inte vad den hette men det handlade typ om några ungdomar som var på semester, sen hamnade dom på en pyramid typ med växter som käkade upp dom, och om dom försökte springa därifrån så blev dom dödade av mexikanarna som hade omringat dom. låter dåligt men den var fan riktigt bra tkr jag. alla dör förutom en, nu vet ni det också ;)

Mamma och jag åkte till marieberg idag och handlade lite. köpte en jacka, svart baströja, svart stickad tröja, väska med nitar och mineralpuder. :)



IDAAAA!!!! ♥

jag låg i soffan och kollade på Bonde söker fru med mamma, och låg å klagade på att jag hade så tråkigt och att det aldrig hände nått roligt om kvällarna. , kommer jon gustaf och IDA inklampandes genom dörren och jag for upp och hoppade på ida, bleeeeev såååå glaad!!!!! :D:D:D:D:D

och hon hjälpte mig att dra igen dragkedjan så nu funkar det också, I love Ida!♥ nu har vi kollat på oskyldigt dömd och ska ta bilen in till stan för Jon ville shoppa godis, det är nice att gustaf har körkort nu. :D!

BESVIKEN :(

Dom här snygga skorna beställde jag i förrgår, dom kom hem till mig på posten idag :) Jag öppnade kartongen och tog upp dom, satte i foten och skulle dra upp dragkedjan men, den gick inte att dra upp, antagligen för att min fot är för fet.

så jag bad jessica att prova dom, hon har en storlek mindre än mig(!) och inte ens hon fick upp dragkedjan. så jävla sur och besviken är jag. foten passar perfekt i skorna förutom att dragkedjan inte går att dra upp.. så jag får skicka tillbaka dom. :'( :'( Kanske ska beställa en större storlek, men då blir dom ju för stora fast då går ju ändå dradkedjan igen. åhh, dom är ju så läckraaa!tycker jag.



ÅKT MED GUSTAF

imorse klarade brorsan uppkörningen också så när han kom hem hade han körkort. klockan 13.00 åkte jag, jessica, jon och gustaf till motala och käkade pizza ;) haha. efter det tog vi en sväng och kollade på alla fina hus som låg vid vattnet.. seriöst, en del ser ut som slott. där vill jag bo, hihi. vi kom hem igen för en stund sen, då firade vi körkortet med att äta tårta. :)

nu har jag hela eftermiddagen kvar och har ingen aning om vad jag ska göra.. tråkigt. Pusspuss påer!

BADAT

imorse satte jag och brudarna oss på bussen in till örebro, till gustavsvik. bada gör man ju inte så ofta. vi fick gå av vid brunnsparken och gå hela vägen till gustavs vik (1,5 km). badade och skojade i några timmar sen gick vi upp och bastade å så, promenerade till centrum och gick och kikade lite i affärer efter en hemlis. hihi. sen tog vi direktbussen hem. klockan 7 åkte jag på arobic med Anna, och nu är jag hemma.

så har min dag sett ut, hehe.     I love u girls, lovisa tove och cecilia♥


KÖRKORT

idag åkte jag med mamma, gustaf och jessica in till örebro för att gustaf skulle skriva upp. vi lämnade honom vid vägverket sen åkte vi mot stan. gick på åléns en sväng men hittade ingenting. sedan åkte vi tillbaka till vägverket och satte oss i väntesalen och väntade på att gustaf skulle komma ut, vilket han gjorde med ett leénde eftersom han klarade provet, Grattis!! så nu är det bara uppkörningen kvar på onsdag som han måste klara, sen är körkortet hans... Nice.

vi åkte till stadium, hittade inget där, skjusade hem jessica och ralle till kumla & sen hem. nu är jon hemma
 hos oss, vi har nyss käkat hamburgare haha och vi ska snart kolla på en film.. Puss på er alla! 

 


LEON


24 OKTOBER

Den här tönten blev 18 år igår, grattis brorsan.


TRÖTT EFTER HELGEN

fredag:
jag, cecilia och tove åka till sommarstugan i åsbro och bosatte oss där inför helgen, hahh. vi kollade på en film och slocknade redan vid 22.00

lördag:
vi vaknade ganska tidigt, satte oss på hojjarna och drog iväg till andra sidan åsbro - till cecilias farmor och farfar. där duchade vi och fikade. sen cyklade vi tillbaka till sommarstugan, fast vi stannade och käkade pizza. jag åkte hem vid tre typ, för att träffa min bror som blev arton år. vid halv åtta åkte jag och lovisa till sommarstugan igen där det hade kommit lite folk. fest hela kvällen, superkul var det. runt 03.00 - 04.00 somnade vi, några av grabbarna sov kvar i stugan.

söndag:
vi vaknade, käkade frukost. när grabbarna hade dragit drog vi igång storstädningen. det låg mosade chips på hela golvet, godisar satt fastklistrade på täcken, golvet och överallt, det var ketchup på diskbänken (från nattkorvarn haha), löv låg i hela huset som folk hade släpat med sin in. det tog oss någon/några timmar innan vi var klara. sen satte vi på tv filmer & halv sov lite. vid 3 kom karin, mats, tilda, malin & bjön å hämtade oss.


ROCK!

hoppas eran kväll är lika rolig som min! och grattis till min bror, 18 år! :D:D


FREDAGKVÄLL

tjena alla.

nu har jag och tjejerna just packat upp våra resväskor och står och lagar mat, lyssnar på musik och taggar lite. tänker inte tala om vart vi är förens imorgon eller på söndag, hah. vi har det iallafall grymt mysigt och så. skålen är uppfylld med massa godis. pommes och chickenbits väntar i ugnen. ni får ha en superbra helg allihopa, det ska jag ha. Pussar♥

TORSDAG

min dag började inte toppen precis!! jag hade ingen skjuss till skolan så jag var tvungen att ta moppen, visste att jag hade ont om bensin men jag trodde jag skulle klara mig in till stan.. så jag körde iväg, men, halvvägs till skolan så tvärdör moppen, satan! tänkte jag. försökte få igång den igen men den var död, så jag fick börja rulla den hemmåt, haha. fyfan vad jobbigt det var, det tog mig 25 min att gå hem igen. då ringde jag mamma så hon fick komma och hämta mig =) jag kom till skolan precis lagom till att svenskan slutade.

andra lektionen var idrott, spelade badminton med gustaf, tw och rasmus. gustaf och jag var i lag och ägde ut dom andra två grabbarna. sen körde vi pingis men det gick ju mindre bra, hehe. ;) sen rullade hela dagen på, vi hade matteprov som gick sådär.. ni får kanske veta betyget.

nu har jag varit hemma i några timmar, tänkte packa lite tills imorn. vi hörs!♥


ONSDAG

jag tog mig en liten sovmorgon eftersom att jag var trött, kom till skolan runt nio-halv tio. efter skolan följde jag med hem till tove, hon packade täcke och så, sen gick vi bort till karin och lovisa, vi åkte till åsbro till sommarstugan och satte på element och allt.. sen kom även cecilia dit. :) när vi var klara med allt efter någon timma eller så åkte vi hem igen. jag blev skjussad till moster som fyllde år. kom hem vid tio och då blev det sängen bums! 


ROBBIE WILLIAMS

åkte till kumla igår runt sju, lämnade jessica hemma hos henne och sen drog åkte vi till folkan (jag,mamma & gustaf). för att.. robbie williams hade en konsert i london igår som direktsändes på olika biosalonger runt om på hela jordklotet. så det var närmast för oss att åka till kumla.

han är så grym!(: (:
det här är sista låten han körde innan han gick av scenen, inte hans egna låt men ändå supergrymt!!!


ROBBIE

tjenare! chill dag i skolan idag som avslutades med bio tillsammans med hela skolan, vi fick se Allt flyter, den var lite rolig men inget speciellt, hehe. mamma hämtade mig, vi handlade och åkte sen hem.

nu har jag inget särskilt för mig,runt 19:30 åker jag till kumla...
 


BILDER FRÅN AVSLUTNINGSMIDDAGEN


nästan hela laget.


Malin. :)


öhh...haha.. cecilia :D


haha bara småbarn.. och vi.


tränarna med presenter från oss!


MÅNDAG

först och främst - jag skojade bara när jag sa att jag blivit blond haha, det är cecilias löshår ;) jag skulle aldrig vilja bli blond, trivs bättre i brunt.

då var det måndag igen,idag på matrasten åkte jag och bhult hem till honom och kollade på hundvalparna, dom har växt till sig lite nu så dom är lite busigare, men fortfarande lite söta! sen åkte vi tillbaka till skolan och gjorde prov, efter det slutade vi. jag följde med tove hem, vi satt bara och lata i soffan och kollade på någre ica-reklamer på youtube, haha lite roliga. sen hämtade pappa mig så nu e jag hemma!


tw, gustaf, tove och jag gick till ica imorse. Jag passade på att köpa mina favorit godisar. ♥


en utav B-hults söta hundvalpar :)


AVSLUTNINGSMIDDAG IGEN

Idag ska jag på avslutningsmiddag, igen, hehe. Förra helgen var det middag på hotellet med skyllberg, idag är det middag på samma ställe fast med askersunds laget. haha. så här ser jag ut iaf!

haha jag har inte sattit på mig alla kläder än så jag får visa så
här ist! lockigt hår, klänning, nit armand, legins och vita klackskor. :)

    


JAG ÄR BLONDIN NU


LÖRDAGEN

igår vid 17.00 åkte jag hem till cecilia och lovisa, där sminkade jag mig och så, när vi var klara med allt fixande skjussade karin oss (cecilia, mig, tove och lovisa) till kumla, till jonte & robin där det var massa schysst folk, gitarrer, allsång, party och helt enkelt svinkul.

lovisa och tove åkte hem med anders vid ett någongång, och jag och cecilia tog bussen 20 över 2, haha när vi gick till bussen så såg vi att den började åka (som tur var åt vårat håll) så vi fick ställa oss på sidan och vinka att den skulle stanna haha. vi kom hem till askerund igen vid 03.15, då blev det sängen på dirr.

Super lyckad kväll, Kumla blir det oftare hoppas jag! :)

  

imorse vaknade jag bredvid cecilia, vi käkade frulle och så sen satte vi på en film - att stjäla en tjuv, haha lite rolig var den faktist, sen kom mamma och hämtade mig så nu är jag hemma.


FREDAGEN

hej, jag hann aldrig skriva nått litet inlägg igår så nu tänkte jag berätta vad jag gjorde.
först var jag i skolan såklart. när vi slutade kom karin och hämtade mig och tovsan så vi slapp i regnet. tove, jag, lovisa och karin åkte till hallsberg och mötte upp cecilia, fixade hennes passfoto på polisstation sen vidare till marieberg och handla lite. jag köpte glansleggins (eller vad man säger haha), vanligt legins, nit armband och en blå stickad tröja.

vid sju någon gång åkte vi hem. vi bestämde oss för att käka & kolla på idol hemma hos tove. jonas& anders kom också dit. det blev grönsakswok och kyckling till mat. när idol var slut kom mamma och hämtade mig, hemma hos oss hade vi besök av Hasse (en lärare på skolan som mina föräldrar är kompisar med), skitrolig är han haha. jag somnade vid halv ett tror jag. :)

   


TORSDAG

imorse när jag kom till skolan var det svenska första lektionen, men vi hade ingen lärare så jag, gustaf, tw och tove satt och spelade kort istället haha jag var ganska duktig, he he. på matten började jag känna att min rygg gjorde ont, förstod på en gång att det var mensverk så jag rinde mamma och bad henne hämta mig, så efter lunchen kom hon, och så hämtade vi upp jessica som kom med bussen.

när vi kom hem sprang jag direkt till soffan och la mig, så ont hade jag, hann inte ens ta av mig jackan! jessica och jag såg att Bert visades på sf-kanalen så vi kollade på det. haha fyfan vad kul det var, vi skrattade hela tiden, och direkt efter det var det eva och adam (när dom är gamla) och det kollade vi på, också skitbra!

haha..
"det var en gång en tysk, en bellman och en Bert som skulle tävla om vem som hade det sämst, då sa tysten Bert har det sämst, så bert vann"






21.14
jag har just kollat på mammas pojkar (haha fan vad bra det är) och nu ska jag nog ta och sova. redan fredag imorn. ha det bra allihopa


NI ÄR DET BÄSTA JAG VET





ONSDAG

onsdag idag. det hände inte så mycket i skolan förutom att jag gjorde mitt so prov (det var på tiden, vi hade det för två veckor sen). efter skolan följde jag och lovisa med tove till doktorn så hon kunde ta sin spruta - livmoderhals cancer! efter det gick vi hem till lovisa, där satt cecilia och käkade.

när hon var klar med det fixade vi hop lite fika, sen åkte jag, lovisa, cecilia, tove och karin (världens roligaste mamma) till åsbro och kikade in sommarstugan och lite sånt. vi hade tänkt att fika där men eftersom att ingen har varit i sommarstugan på ett tag var den svinkall. så vi åkte hem igen och tog fram massa fika, säkert 6 st olika sorts kakor och massa godis. så satt vi där runt bordet och mulade i oss, snackade & skrattade. haha sen fick karin för sej att hon skulle filma oss när vi sjöng så vi fick sjunga för henne hahah. hon tycker vi ska spela in en skiva, haha bara för att vi jämt sjungeeer så nedrans fint asså ;) haha :D JAG ÄLSKAR ER VÄRLDENS BÄSTA TJEJER!


HAHA

haha tove fick en mp4 av jonas idag, för han hade köpt den av en kille i sin klass som har en pappa som jobbar på nått ställe (jag fattade inte riktigt vad jonas menade när han förklarade det här) där dom tar emot prylar som är för dyra för att laga eller nått?. haha skitsamma, det var iallafall någon som hade haft den här mp4'an innan, så vi satte på den och började lyssna igenom låtarna som fanns och då hittade vi inspelningar som tjejen som hade haft den innan hade spelat in, haha det var typ svar till ett bilogi prov (FUSKARN HAHA) och en låt som hon sjöng haha jäkligt falskt men roligt var det att lyssna haha!

idag var det kallt så vinterjackan, mössan, halsduken och vantarna åkte på. haha tove och jag upptäckte att våra jackor är nästan likadana förutom färgerna, coolt va? :D
  



TISDAG

började dagen med itv, sen matte, svenska och slöjd.. haha när vi satt på slöjden kom emil och in och berättade att träslöjdslärarn hade sparkat honom, han hade till och med ett sko-märke på ryggen, så det ska hon polisanmäla, om han inte redan har gjort det? iallafall, sen var det mat och efter det so,

sen var det dags för mig att gå till musikskolan där jag fick reda på en sak som jag ska göra om fyra veckor. shit säger jag bara, kommer vara jäkligt nervös men det kommer bli skitkul! längtar :D vill inte berätta än men ni ska få veta någon gång hihih. sen gick jag tillbaka till skolan och hade prov, vi fick gå när vi var klara. jag följde med tove hem och var med henne och jonas en stund,trevligt trevligt!

heheh nu har jag inget mer att säga, haha hej så länge

GODNATT

21.16

nu ska jag lägga mig och hoppas på att min huvudvärk försvinner.
om jag nu kan slita mig från spotify, haha älskar att lyssna på musik ♥





MÅNDAG

skola sen hem och plugga. jag och mitt roliga liv, he he. här är pannkakstårtan och jag tove gjorde på hemkunskapen. det gick bra för henne att steka som ni kanske ser på bilden till vänster ;) haha duktig du är tottis kanska smal pannkaka haha

 


SÖNDAG

idag började jag dagen men att kolla på hannah montana och jonas, jag älskar ju disney channel haha. sen satte jag igång och städade mitt rum, torkade allt och damsög så nu äre fint här inne. resten av dagen har jag inte gjort ett skit, för att ha nått att göra så tog jag guitaren och lärde mig spela Colbie Caillat - Bubbly, är ganska duktig nu ska ni veta haha. nu ska jag nog plugga elr nått, bye.

kul att ni frågar om jag vill följa med..


IGÅR

klockan 18.00 samlades alla skyllbergs och några åmmebergslag vid hotellet och käkade super god middag, synd bara att jag redan var mätt haha. vi var det ända damlaget där och det var bara åtta stycken av oss som var där, våra tränare hade lagt rosor på vårat bord haha söta :) när alla hade käkat klart vart det lite prisutdelningar och så, sen gick allihop till relaxen och kollade på fotbollsmatchen, 2 st mål blev bortdömda, fyfan vad surt. i halvlek sprang vi tjejer till toaletten och tog lite grupp bilder på oss haha. när matchen var färdig så var det ett band som spelade och massa som dansade. hheh här får ni lite bilder

   

Tove Lovisa Jag Mathilda Cecilia och Linn
(Anna och Ellen saknas på bilden) så ni vet hehe :)


HAHAH

haha! jag kollade på mamma mia i fredags med jessica, gustaf och mamma.
Jessica tycker att Stellan Skarsgård är snyggare än Dominic Cooper.. haha!!
S till vänstar, D till höger. klicka på bilderna om du vill se dom stora ;D

 



Jag skriver om dopet och avslutningsmiddagen sen. Gustaf tog med sig kameran till kumla så jag kan inte lägga upp några bilder från dopet idag men dom kommer. (: vi hörs senare!

13:30 DOP ♦ 18:00 MIDDAG

nu är jag snart färdig fixat. 
lockigt år, klänning och klackskor!

   


MYSKVÄLL

hej, nu är det fredag igen hihi. mamma kom och hämtade mig efter skolan, vi drog vidare till hallsberg och hämtade upp gustaf och jessica. vi stannade på en möbel affär mellan hallsberg& kumla och provade lite soffor och så, sen åkte vi vidare mot örebro. jag köpte två st bh'ar och lite presenter till leons dop imorn. vi hann även in på tre st djuraffärer och kolla fisk akvarium :)

när vi kom tillbaka till lilla askersund så handlade vi kvällsmat som vi satte igång och laga direkt när vi kom hem - chyckling och ris, suuupergott. nu sittar vi i soffan och kollar på idol, och käkar godis, mysigt!

Hörs kanske.
Puss på er ♥

GRATTIS KUSIN

Skolan idag som vanligt, imorse hade vi konditionstest på idrotten, det var superjobbigt men jag klarade ett VG iallafall, bastade efteråt :) matte lektionen kändes typ som världens länsta lektion, magen kurrade och man visste att pizza väntade i matsalen, så alla elever lyckades övertala läraren om att sluta tio minuter tidigare. efter maten hade vi prov i spanska, det gick väl sådär..spanska är inte mitt bästa ämne om man säger så. sedan var det bara engelska och bild kvar. mamma, jessica och gustaf hämtade mig efter skolan, när vi kom hem hade mamma bakat äppelkaka så vi satte oss ner och mumsade i oss det och snackade lite.

Vi ska snart dra in till stan och fira min kusin för hon fyller 17 år
idag! =) Den här bilden är tagen förra sommarn på en båt i stockholm.


DOP PÅ LÖRDAG

lilla leon ska döpas på lördag :) efter det blir det middag. och samma kväll är det även avslutningsmiddag med skyllbergslaget på hotellet. två stycken middagar på en dag, hehe.

 


ONSDAG

idag vare chill i skolan, haha kul va?
vi spelade kort på elevtiden heheh tur att jag vad duktig ! :)


TISDAG

efter skolan idag följde jag med Caroline hem. ♥ vi låg i sängen och snackade hela tiden och det var skitmysigt, man har så jäkla mycket att prata om med henne eftersom att vi har samma åsikter om allting haha ;) vi hann faktist plugga också i typ tio minuter på vårat spanska prov vi har på torsdag, he-he det är ganska lätt.. Klockan halv åtta skulle hon på kvartsamtal så jag fick skjus av henne till askersund, där hämtade mamma mig.

nu är jag hemma, har duchat och så. ska skriva lite mer på sjöundersökningen som ska vara inlämnad imorn, sen tänker jag sova. föresten har vi musikverksta imorn på elevens val så jag måste ta med mig guitaren :D hahah fett duktiga är vi på att spela, tove& jag.


21.10

har fått massa bilder av tove från smögen, haha vi skickar över delad mapp på msn och det går så jävla segt ska ni veta, men nu är nästan alla klara. :D

 jag är super trött så jag ska sova nu, godnatt!
bjuder på en smögenbild på mig och voteälsklingen♥


VIKTOR I HUNDBUREN

HAHHAHA läste på toves blogg en sak som hände i lördags, det har jag ju fan glömt att berätta.

Jag, cecilia, tove och lovisa var ju då hemma hos cecilia och lovs på lördagskvällen. Sen skulle tove och cecilia gå och köpa godis men jag orkade inte så jag och lovisa stannade där hemma. Då kom viktor och knackade på dörren, vi satt och snackade en stund, sen kom vi på ett bus som vi skulle köra på cecilia och tove när dom kom tillbaka. haha, viktor kröp in i hundburen som står i hallen, den är suuuperliten! haha, sen så satte vi över en filt så man inte såg in i buren.

haha och tjejerna kom tillbaka (dom har hundarna med sig), så hundarna ställler sig och skäller vid buren och cecilia får typ panik när hon ser att det ligger någon i buren, för hon fattade ju inte vem det var. hahaha, till slut går tove fram och drar bort filter och då ligger viktor där och skriker. hahahah, fett kul vare ska ni veta ;D

MÅNDAG

då var det ny vecka igen. idag hade vi våran långa håltimma så jag& vote åkte hem till lovisa som var hemma för att hon trillade ner för trappan imorse, haha stackars pluttan! vi snackade om praoplatser och så, jag och lovisa ska iallafall praoa tillsammans, hihi, och så fick vi goda nybakta kakor av hennes mamma :D sen tillbaka till skolan och ha sista lektionen. när jag kom hem så la jag mig i sängen och somnade på en gång, superskönt! jag är fortfarande trött så jag ska lägga mig tidigt ikv. :)

hörs senare, puss på er♥

MOT SKOLAN

godmorgon.

nu har jag käkat och fixat mig, jag väntar bara på att danny ska komma och hämta mig så drar vi iväg till skolan.. ha en bra dag! :D 


JOHAN PALM

har just kollat på Playa del sol med mamma och käkat bullar, det är väl kanelbullens dag idag? haha. aja, gott var det iallafall. satt och kollade lite på youtube och kom in på den här intervjun med johan palm, haha fan vilka konstiga svar han har på allt, hhaha för söt är han när han säger "öhhh vad töntig han är" haha♥!



fett sött johan sjöng innan han  vart med i idol! (spola fram en minut)


BU FÖR SKOLAN

har så jäkla mycket prov och skit på gång nu, har inte haft ett ända prov på hela terminen och nu kommer alla på en gång ist. t.ex den här veckan har vi spanska prov, sjöundersökning (inlämningsuppgift), redovisning i so och idottsprov? ah som ni ser väldigt mycket iallafall tycker jag.

idag har jag varit hemma hela dagen, har inte ens gått utanför dörren. jag har suttit och gjort klart min sjöundersökning, det tog några timmar och jag är ändå inte nöjd, fast nu får det vara som det är. hehehe, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, kanske kommer på något senare. haha om inte - hejdå :D


MIKA

den här konserten har jag på dvd och jag kollade på den i morse innan jag drog till tjejerna. måste bara säga att den var grymt bra, jag kan inte fatta att jag ska få se honom live om minde än ett halv år, det är verkligen något jag velat gjort länge :D

det här är introt på hela konserten, får rysningar så jäkla bra & snygg som han är!


big girl





:)

22.31

jag är fortfarande med cecilia och tove, nördarna sitter fortfarande och syr klänningar, dom blir snygg ska ni veta! själv kan man ju inte sy,  seriöst, jag hatar att hålla på och mäta, nåla, klippa och trixa.. men det är nog för att jag är så dålig på det. så istället sitter jag och kollar på. jag funderar på att dra mig hem snart.   ♥

MED TJEJERNA

har varit med brudarna hela dagen, vi har bara chillat, snackat och sytt kläder (det gör vi fortfarande), nu börjar körslaget så nu ska vi kolla på det.   puss på er a-l-l-a!


GODNATT



nu ska jag nog kolla på film sen sova.


YES

Om ni tycker det är jobbigt att jag skriver om Nicklas Hocker hela tiden så aa, ni får helt enkelt stå ut, haha. han blev ett av jurryns whildcard :D yes, nu ska jag sova med ett leende på läpparna, hihi puss!


HEMMA KVÄLL

skulle egentligen in till brudarna, men mamma lagar god mat och jag vill se idol. så jag bestämde mig för att stanna hemma (nu är jessica är här och allt) och umgås med familjen istället. haha och nu kommer mina tjejer mobba mig för att jag skrev sådär., bara dom fattar vad jag menar och så ska det förbli. haha ♥

DU ÄR FÖR SÖT ÄLSKLING! :D


KAN INTE FATTA ATT DET ÄR SANT

biljetterna är bokade, jag och brorsan ska på konsert i mars. har velat se honom hur länge som helst och nu blir det äntligen verklighet! När jag såg Elton John i globen i vintras trodde jag aldrig att jag skulle få se en stor artist igen, men sen i sommras blev det även Madonna konserten på Ullevi, och nu väntar denna.

WIHO :D

 


NICKLAS HOCKER

Det här måste vara den sötaste killen på jordklotet!
håret ansiktet kroppen rösten ögonen. allt är perfekt, tycker jag :)




CAMILLA / KAROLINA

missade ni utröstningen i idol igår? det stod mellan camilla och karolina, och när jihde säger att den som har gått vidare är Karolina, så hör camilla fel och tror att det är henna han menar, så hon blir super glad och hoppas upp på Jhide och kramas.. stackars camillla, pinsamt!

klicka här om du vill se det.


I LOVE MIKA ♥

Detta är den bästa låten just nu.

MIKA - WE ARE GOLDEN 

Han är en gryyymt bra artist, man blir så jäkla glad av hans låtar. hans röst är
helt oslagbar, och det skadar ju inte att han är gaaalet snygg också. I love u Mika !




MIKA FOREVER


KVÄLL

har just kollat på idol med mamma, bäst ikväll var lätt karolina och tove (tove var allra bäst). nu ska jag nog plugga lite, jag är typ den ända i klassen som inte gjort so-provet och alla säger att det är skitsvårt. hehe men nu ska jag sova eller nått, godnatt....:D bjuder på gammal bild ifrån sjuan haha
 


TORSDAG

det blev inget konditionstest idag pga regnet. efter skolan åkte jag direkt hem till linda och leon och var där hela dagen, snackade med linda och gosade med leon. nu är jag hemma, ska käka och kolla idol!
puss

   


RSS 2.0