cicci& jag i lördags




godnatt

vi vann matchen
resten av dagen har jag slappat
nu ska jag sova


t u n n e l d i s c o t   v a r   i n t e  r o l i g t ,   j a g   t y c k e r   s y n d   o m   t j e j e r n a   s o m   v a   t v u g n a   a t t t   g å   r u n t   m e d   m i g   h e l a   k v ä l l e n ,  n i   ä r   b ä s t   j a g  ä l s k a r   e r    ,     o c h                                                faaan alltså! :(

tur att jag hade väckarklockan på imorse annars hade jag inte vaknat.
ska snart dra in till stan och spela match mot hiof, nu ska det bli seger.


tunneldisco

är hemma hos cecilia nu, snart kommer toves pappa och hämtar oss & kör in oss till örebro. vi ska på tunneldisco, hoppas det inte är massa småbarn där som på talangen haha.

vi har käkat, sminkat och och så. nyss kollade vi på en film, bedtimes storys, den var faktist bra och så, lite rolig faktist :)


igårkväll

vi gick till markus en stund, var typ inge folk där men vi stampade med leroy och hade kul ändå ;) sen bestämde vi (jag tove cecilia) oss för att ha myskväll med film och chips istället, på väg mot ica började det regna, så jag satte mig ner på vägen och rotade runt i västan efter mitt paraply, jag hörde att nått trillade ur väskan men jag kunde inte se nått eftersom det var så mörkt. trodde det bara var en krona eller nått så jag tänkte inte mer på det lixom. så vi hyrde filmen och det, sen gick vi hem till cecilia där god tacos väntade. vi käkade och så. sen tog vi en liten promenad runt stan, när vi kom tillbaka för att kolla film så var klockan för mycket. så vi bestämde att vi skulle se den idag ist!

tove och jag gick hem till henne, jag skulle åka hem på moppen, men jag hittade inte min nyckel. vi rotade igenom alla fickor i väskan& jackan men hittade ingenting. så jag fick sova kvar hemma hos tove :)♥ då när vi ligger och ska sova så minns jag att jag tappat nått när jag letade efter paraplyt, så direkt när vi vaknade på morgonen så gick jag dit, och vet ni vad? min nyckel låg där på vägen :D kan man ha mer tur? haha

IDAG ÄR KIM FRANSSON PÅ MARIEBERG. tror det var idag iallafall..fan att jag missar det!!
kim - moving on, kim - three floors down,


friday night

nu är jag, tove & cecilia hemma hos cecilia och sminkar oss och så. vi ska snart gå ut, tror det blir fest borts vid fågelvägen, annars hittar vi alltid på nått annat kul. länge sen man var ute i askersund så det ska bli roligt.

vi bjuder på en liten bild. ♥


cecilia & jag

tove & jag

;)

mina babbeees


h a   e n   b r a   k v ä l l

18.40

har haft pisstråkigt här hemma idag. eller det blev kul när albo kom hit, haha vi satt i soffan och snackade & skratta åt minnen haha typ en sak som hände på skolavslutningen, haha rasmus bakhjul vek sig när jag hoppade på pakethållaren, hahah lätt tjej?! nu har jag iaf skjussat henne till bussen. min mormor är här på besök, hon tkr jag ska vara hemma imorn också, men jag vet inte om jag vill för man blir så jäkla uttråkad! men ändå så hade min kropp aldrig pallat skolan idag, vi får se hur jag känner imorn.


älsklingspontus
 
albo skrattaaar hahah minns inte åt vad

sjukjosse

jag är hemma idag med min bror, vi båda är sjuka fast han är nog lite värre än mig. vi vaknade, käkade frukost och låg och snackade om konserten han var på i helgen - coldplay - lite avis är jag på honom faktist. sen satte jag mig ner och skulle göra klart läxan, och gick in på youtube för att se om jag hittade några klipp ifrån konserten, så att jag kunde lyssna samtidigt som jag jobbade men jag fastnade där ist. lyssna bara på dom, så jäkla bra. här är de bästa låtarna:

FIX YOU


VIVA LA VIDA


THE SCIENTIST


så sjukt bra är dom här låtarna, speciellt The Scientis.
här hittade jag en Acoustic version av den låten, så fin!


J A G V I L L O C K S Å P Å K O N S E R T !  men nu ska jag lägga mig och vila. hejdå

DUKTIG TJEJ

hahahhaha andré skickade en rolig länk, en tjej som sjunger haha ganska söt och duktig är hon hahahhaha eller vad tycker ni? haha min pappa trodde de var jag :(:( tryck HÄR för att se klippet


drömmar

snart dags att sova, ska inte gå till skolan imorn för jag är sjuk, och det är min bror också så vi ska vara hemma och chilla och vila upp oss, bättre det än att vara i skolan och smitta alla. så snart ska jag väl göra mig i ordning för att sova.

fast jag hatar att sova, iallafall den här veckan. för jag vet vad jag kommer drömma om. jag är så arg på mig själv, för jag vill verkligen inte drömma om det. jag har gjort de fyra nätter i rad nu och kommer antagligen göra det igen. fan då.




Albo och jag skulle leka imorn, får se hur det blir med det nu när jag är sjuk. men det är ju inte så ansträngande att bara ligga och prata (det är antagligen vad vi kommer att göra) haha, så det ska nog gå bra. det känns som om vi har en hel del att prata om nu när vi inte varit på ett tag. ♥

marknad

fyfan vad dåligt jag sov inatt, somnade typ vid nio igårkväll, sen vaknade jag och trodde klockan skulle ringa snart, men då var den elva på kvällen. jag hade alltså sovit i två timmar! haha surt.

sen var det skola, inge märkvärdigt, vi slutade vid två för det gör vi alla marknadsdagar. då gick jag och tove en sväng, sen kom johan och jonas och då gick vi hem till tove och färgade håret på dom, haha johan var ju inte så rädd. typ såhär "ska vi inte ta ut färgen snart? jag kommer tappa håret. Ha inte i för mycket färg så att det kliar. Hur mycket slingor gör ni på jonas?, gör exakt likadant på mig. Blev det fult nu?"

haha sen gick vi tillbaka till marknaden och busade, vi träffade elvira och björn haha och var med dom en stund. sen gick jag iväg för att träffa tony och mataj. dom var saknade :D vid typ sex ringde mamma och sa att vi skulle åka hem, så jag gick ner till hennes lille kiosk. då kom rasmus dit. han var sugen på brända mandlar så vi gick runt hela stan och leta men alla hade redan plockat ihop, så han fick käka korv i kiosken ist. haha ;) han hjälpte mamma att plocka undan lite för jag orkade inte, redig kar det där :D sen åkte jag å mamma hem.

   
   
   

tisdagkväll

nu är jag hemma igen, är på G att bli ännu sjukare. kan bara andas genom ett näshål, huvudet dunkar och hansen är tjock. kanske inte blir någon skola för mig imorn? men då blir det ju heller ingen marknad, fast aa marknad är ju ändå inge kul haha. eller det ända kul är ju att träffa massa folk som man inte brukar träffa. typ.


den här målade Tove på en lektion, ser ni vem det är? jag såklart haha, ganska likt eller?


andré


gustaf, haha han sa "neej" precis när jag tog kortet, men söt ändå :D


jag ska iallafall käka snart, sen lägga mig. kommer somna på en gång.


19.05

skolan var rätt okej, har ju världens bästa vän i klassen. jag fick skjuss av Danny hem, haha fett grym var jag på att växla, han sa typ hur jag skulle göra, yeah. precis när jag kom hem var jag tvungen att ta moppen in till stan och hämta gustaf, vi gjorde mat å så när vi kom hem sen åkte han iväg mot körskolan. då när jag hade varit hemma ett tag så plingade på dörren, :D de va anna som hade tråkigt så hon ville leka med mig, hon käkade upp makaronerna som blev kvar efter mig och gustaf och sen har vi bara snackat, nu väntar vi på att Dag ska sluta jobba så vi kan åka och hämta honom haha. eller hon ska hämta honom å jag ska bara hänga med.


anna snygging


vi hörs senare :D

godmorgon

är ni lika trötta som jag? haha nu är jag klar för att åka så snart kommer Danny och hämtar mig. idag ska christer fuglesang upp i rymden igen ;) haha pappa satt nere framför tvn och skulle se uppskjutet, men då blev det inget pga av åska. haha synd pappa!

hejdå

Robbie Williams ♥

hade inte tänkt att skriva ett till inlägg idag, mamma och jag stängde precis av hannah montana the movie för att jag ville sova. så jag skulle just stänga av datorn när jag hittade dom här nytagna bilderna på Robbie Williams och hans flickvän Ayda Fields. han är min absolut största idol, det går inte att vara bättre än Robbie. det går inte att inte älska honom.


 
Robbie och Ayda, juli 2009                                           På Miamis flygplats, juni 2009

Hannah Montana / Miley Cyrus

vad tycker ni, är hon finast som Hannah eller Miley? själv tycker jag lätt att hon är
sötast som Miley. nu ska jag ta och kolla på hennes film, såg den i helgen och
vill redan se den igen. så himla bra är den.




Jag stannade hemma ifrån matchen och vilade upp halsen lite ist, om jag hade spelat matchen hade jag inte varit hemma än. men jag hoppas iallafall att det gick bra för tjejerna.. dom borde vara klara nu så jag kanske ska skicka iväg ett litet sms och höra. hihi




hos tove

vi har håltimma, så jag gustaf och tove åkte hem till tove och gör en uppgift vi fick i skolan man ska typ låssads handla på Clas Ohlosns, man måste komma upp i tusen kr så jag liger här och fattar nada. aja nu måste vi snart tillbaka till skolan

ni som inte sett hannah montana filmen - kolla inte på
den här videon för det är låten som är i slutet, men bra är den!


godmorgon

nu sticker jag iväg till skolan. kanske spela match sen, får se om min hals pallar det. inte som det verkar nu iallafall men den kan ju bli bättre över dagen. nu måste jag packa allt som ska med, ha en bra dag.


SOMMAR MED GÖRAN

tummen upp till Sommar med göran, fan vilken rolig film, man skrattar verkligen hela tiden.

Nu ska jag fixa mig för att sova, skola imorn. det är jobbigt men bara att bita ihop för snart är
det ju helg igen. :) detär match imorn också med skyllberg, har ont i halsen men det ska nog gå bra


GODNATT

HAHA

tog det här ifrån Albonitas blogg, haha fyfan vad kul det är. Börja med
att kolla på filmen till vänster, och sen på den andra. Världens skönaste parodi film HAHA

 

Idag ringde Linda mig och frågade om jag ville gå med henne & Leon in till stan och det ville jag, för hon skulle hämta sin bil där! Vi gick in, handlade mat och hälsade på Danny i grillen. Sen åkte vi hem och lagade mat och så. Hemma nu igen och ska snart åka in på bio.

   
    

kräftskiva

igår: tove och jag åkte hem ifrån jonas på förmiddagen, sen låg jag bara framför tv'n hela dagen och slappade tills det var dags att åka in till stan igen. åkte hem till cecilia, sen gick vi hem till tove för kräftskiva. först fick vi asgoda välkomsdrinkar, och vi satte oss ner och snackade en stund. sen var det dags för mat, paj och kräftor! fast jag åter tyvärr inte kräftor så det blev bara paj för min del, supergod! när vi var mätta och belåtna så sökte vi upp lite dance moves på youtube haha såg nog lite roligt ut för toves pappa när han kom in, och vi står och dansar, haha

Jättemysig kväll hemma hos Sand.  

_____________________________________________________

Idag ska jag hem till Linda, Leon och Danny å hälsa på :)
ikväll blir det bio, Sommar med Göran, bra avslut på helgen!

hej igen

haha jag uppdaterar hela tiden nu men har inget annat att göra, jonas och tove spelar nått spel typ man säljer korvar eller nått haha. och joel sover fortfarande haha. vi ska snart dra hem, ikv är det kräftskiva hemma hos tove, cecilia ska också dit. :)

BILDER IFRÅN SMÖGEN, NÄR TOVE GÖR CHOKLADPUDDING I HUSVAGNEN. SAKNAR DET!
   

HAHA

lyckat laaan! tove och jag gick och la oss vid två, vi skulle bara sova i en timma för sen skulle grabbarna väcka oss men ne det gjorde dom inte. så vid klockan fyra som kom jonas och skulle väcka oss men det slutade ju med att han också la sig i sängen ;) och då somnade vi hahah, jag vaknade nyss, och då skulle jag försöka ta mig ut ur rummet lite smidigt och gå och lana med joel, men dörren lät som fan så dom andra vakna också, sen hann jag bara komma ut i hallen för där låg joel och sov :D haha lyckat lan jao!

PAINT KUNGEN

så här kan det gå när jonas och joel lanar!



haha vi kom verkligen inte på nått kul att skriva i sista pratbubblan, så vi tog joels tråkig idé :S he he

lan

nu sitter vi hemma hos jonas, jag tove joel och jonas. tove och jag åkte moppe hit i spöregn och vi blev asblöta. nu har vi varit här i någon timma eller nått, dom andra har lagt cs åt sidan ett tag för att spela nått cykelspel haha. jag sitter iallafall framför msn, ska spela cs senare, om jag inte somnar.

vi hörs senare.
 








ingen har väl missat att Miley Cyrus/Hannah Montana är tsm med Nick Jonas igen?
men när Nick tar av sig peruken så är han egentligen JOEL NILSHAMRE! det ni

örebro med klassen igår

man hittar ju alltid på nått kul med klassen första dagarna i skolan. t.ex i sjuan åkte vi på läger, i åttan sov vi över i klassrummet, och i går var vi i örebro hela dagen och sen tillbaka till skolan och kolla film.


sherit, jag, gustaf och tove taggade ;)




först blev vi indelade i grupper och skulle leta på massa konstverk i örebro haha


den här t.ex.


när vi var klara med det hade vi fri tid i typ två timmar så vi satte oss ner och åt haha




tove och jag provar kläder fast kläderna på bilden är våra egna ;)


den här klockan köpte jag :D


gustaf bra på att ta kort? haha skakishanden


♥ :D


lille tw och jag :D


AWW SÅ SÖT :D:D vi satte oss på mc donalds i typ en timma och slappa


sen vare dags för samling, och kolla på ett museum för gamla serier


haha vi väntar på att få gå in, hahah


haha tokiga !


haha tw hoppade upp på min rygg precis när vi tog kortet xD


HAHAHA


när vi var klara med museét eller hur det stavas, så fick vi lite mer fritid, sen samlades
vi igen och gick till Vadstena (tror jag) för att kolla på gamla hus, ganska mysigt faktist..


hittade ett litet café också bland alla husen, carro och denise på bilden :)


söt :D:D


sen gick vi till en lekpark, tove och jag åkte den här karusellen haha ;)
då kom det värsta cp tjejen och gjorde fart på oss fast vi inte ville, och det gick
lixom inte att stanna så jag trillade av och tove började gråta, sen följde tjejen
efter oss vart vi än gick !! as jobbig

tjejen: kolla vilken söt hund!!!
tove: ne fyfan de va den fulaste jag sett
tjejen: aa men ja skojade ju bara


denise söt med blomma i håret!


vid 18.45 gick bussen tillbaka till askersund!


då blev det mat på en gång, alla fick äta vart dom ville, jag caroline tw tove
och gustaf gick till askersundsgrillen. där åt jag gratis eftersom jag vann matchens lirare :D


vi satte oss och kollade på friidrott


sen kom johanna och lovisa :D


sen tillbaka till skolan och kolla på film i aulan :D


filmen var as bra, haha sen hade våra lärare fått för sig att vi skulle bygga ett eget konstverk
på skolan ;) det skulle bli en port runt den här öppningen ;)


så vi byggde..


..vissa tittade bara på haha


så här snyggt blev de!! vilken konstverk ;) haha


haha kolla!


ikväll blir det lana hemma hos jonas med joel och tove :)

matchen

matchen avslutades 1-1, vet inte vad det var med oss idag, antagligen bara inte lika taggade som vanligt. men vi leder fortfarande serien ;) tror jag

imorn blir det örebro med klassen, kommer ha med mig kamera så kom tillbaka hit på fredag och kolla alla bilderna. hinner inte blogga förens på fredag.. men godnatt!

 


skolstart

  
idag drog skolan igång igen, vi samlades i det nya klassrummet och gick igenom lite saker och fick med oss massa papper. sen hade det börjat en ny kille i våran klass också, han kommer från holland och kan inte prata svenska och knappt engelska, när det blev rast så tog jag och tove med han och visade runt lite, schysst! ;) han fattade nog inte så mycket av vad vi sa, haha skulle inte jag heller gjort. när vi slutade följde jag & tove med grabbarna till stan. hemma nu!

här är bilderna som aldrig kom upp igår, när jag mamma och mormor plockar svamp :D

   
   

bästa sommaren någonsin

   
   
   
   
   
   
   
   
   
   

det har varit den bästa sommaren någonsin, har haft något kul att göra varenda dag.
och allt har jag gjort med de bästa folket! hoppas allt roligt fortsätter även om lovet är slut

tack alla som gjort min sommar till den bästa :)

sista dagen på sommarlovet

fyy, that sucks

idag började jag dagen med att kolla på 17 again, haha har inte sett den förens nu och den var skitbra :D sen gick jag ut i skogen med mamma och mormor och plockade svamp, det fanns jääääättemycket svamp i skogen, vi flyllde tre st hinkar fulla, mamma fick tillochmed ta av sin tröja och lägga i för att hinkarna in räckte till. så nu har vi svamp så vi klarar oss ett tag.

föresten, det ända jag köpte igår var den här madonna tröjan
  
H&M 149 :-



jag tänkte lägga in bilderna som jag tog på mormor och mamma i skogen
när dom plockade svamp, men när jag stoppar in kabeln så står det så här:


här är iallafall en bild som jag tog med kameran när vi kom
hem, fast det här är bara en trejdedel det av det vi fick ihop :D

sovit med tjejerna

igår åkte jag som sagt in till bästatjejerna, vi pysslade lite och fixade en tavla. när vi va klara med det kollade vi på en film, ganska bra va den :) sen satte vi på bastun, freshade till oss lite, peelade kroppen, hade hårinpackning och smörjde in ansiktet i hemmagjort ansiktsmask, fixade naglarna. skitmysigt hade vi. sen blev klockan elva och då va de dags att sova. jag och lovisa sov i hennes rum, vi fick inte plats alla i ett för vi orkade inte fixa med sängar, hon låg och sa saker till mig hela natten när vi sov haha t.ex "Josefin sluta låta sådär. Josefin varför skrattar du?"  1. jag låter som the grudge när jag sover 2. jag skrattade i sömnen, haha sötisovisa, älskar dig!♥

imorde följde vi med cecilia in till örebro, det var hennes första skoldag på gymnasiet. hon ska gå frisör. när hon slutat så fikade vi på 'bara vara' och då råkade vi missa våran 13.10 buss ;s men det gjorde inget tyckte vi för vi kunde ju ta den som gick klockan 15.20 ist, men ni tror inte vi missar den också?, med två ynka minuter. lyckades tillslut komma på en buss 16.30.

när jag kom hem satte jag mig framför tvn och slappa, så himla skönt med en ledig kväll för en gångs skull. sen satte jag mig framför datorn här och skulle börja blogga, precis då ringer lagets målvakt Ellen och säger att dom har dåligt med spelare till matchen, jag hade en kvart på mig att packa allt och pallra mig iväg till skyllberg, som tur var va dommarn sen så jag hann! vi vann med 1-0, tove gjorde målet :D

här kommer bilderna ifrån festen i laxå i fredags:
   
   
   
  


 


15.05

nu åker jag in till brudarna, mysdag/kväll ska vi ha. örebro imorn!

hörs ♥

godmorgon

igår
mamma pappa jag och gustaf åkte in till ikea och onoff, vi bytte en sak och köpte ny dataskärm till gustaf. sen vid fem åkte vi hem till jessica and her family för att umgås eller vad man säger? haha, men där stannade inte jag länge. cd och hans morsa kom och hämtade mig å ralle så åkte vi in till talangen, för ralle kände några som skulle spela :) haha så när vi kom fram satte vi oss och vänta på att de skulle börja :) sen kom pontus fabbe å max också. sen när deras kompisar hade spelat så gick vi och stallde oss under tak för det östeee ner regn, då träffade jag v-torparna å sara också :)

sen var ja tvungen att följa med in på discot för dit skulle alla, rockade lite med sara på dansgolvet :) jag å ralle tog bussen hem vid tjugio i elva hahah inte tidigt, men vi var tvugna eftersom att våra familjer väntade hemma hos honom :) och mat, så vi åt på en gång när vi kom hem, mums!

vi åkte hem ifrån dom vid halv ett, när vi kom hem packade jag och gustaf upp hans skärm, och sen sov jag inne hos honom haha, var ju tvungen att prova nya sängen!


idag blir det mys med älsklingarna!

fest igår

igår åkte jag in till tove cecilia och lovisa någongång vid fem. vi fixade oss och käkade god(!) mat som carlossons föräldrar lagat :) runt halv nioskjusade karin oss till laxå där det var en fest, rockig morsa är hon! direkt när vi kom fram kom polisen dit, dom pratade med dom som hade festen och bestämde att det var okej så länge inget spårade ur. men det gjorde den inte.. det var skitkul! vi dansade, sjöng och pratade med allt schyst folk som va där. :D alla va supersnälla! hahaha lovisa och jag ägde ju när vi hoppa sparkcykel också :S hahah aja, markus hämtade oss vid fyra imorse, snäll kille! sen somnade jag på dirr när jag kom hem. haha kanske lite dålig beskrivning men jag orkar faktist inte skriva alllt som hände, aaaaskul var det iallafall!

idag blir det att åka till kumla, till jessicas familj, fast ja kanske följer med några till talangen en stund. får se!

BILDER IFRÅN IGÅR KOMMER SNART!


ps. jag är bara liiite trött!! :S

friends.se


godnatt ♥

sitter och camar med min snyggis. haha så jäkla söt är hon! och hennes mamma!! 

  

GODNATT!


mysdag & vinst

vaknade på bra humör, satte mig dirr framför tvn och kollade på två avsnitt av h2o :) sen åkte jag in till stan, hem till tove för att sen dra vidare hem till systrarna c. vilken mysdag vi hade, först satte vi oss ner och snackade genom allt som hänt i veckan, sen cyklade vi ner på stan så att cecilia kunde köpa skorna hon hade spanat in, riiiktigt snygga! sen cyklade vi vidare till ica jouren för att hyra film, & köpa glass m hallon. när vi kom hem lagade vi mat, toast, sen fixade vi efterrätten och gosade ner oss framför tvn. filmen var skit rolig, dock var det bara jag och lovisa som orkade hålla oss vakna ;)

sen tog vi mopederna upp till ip för att spela match :D det var en rikigt rolig match, vi kämpade as bra :) efter 10 minuter hade motståndar laget förtfarande inte haft över bollen på våran sida, matchen slutade 5-0 till oss. inte nog med det, jag blev matchens lirare, blev jätte förvånad haha kändes kul :D priset var att askersundsgrillen bjuder mig på mat, så på söndag ska jag gå dit med brunarna, blir myskväll hemma hos systr. c då också! älskar er.

imorn blir det kul, som vanligt med mina älsklingsbrudar! ♥
 


hörs ♥

23.41

idag har det bara varit en slappdag, skönt. jag och jessica har kollat på de sista avsnitten av lost, eller jag har redan sett dom miljoner gånger men inte jessica så jag kollade med henne. sen kom gustaf och pappa hem ifrån motala och då skulle gustaf städa, tog ju bara tre timmar :S men det var underhållande för mig och Jessica som låg i sängen och kollade på. haha t.ex skulle han flytta på ett par rosor som stod i en vas, dom va så gammla och torra så dom knäcktes sönder såfort han rörde vasen hahaha.

sen fixade hela familjen kvällsmat och kollade på film, utlämnad, tror jag den hette, hemsk var den iallafall, försökte hålla inne tårarna men det gick verkligen inte.



IMORN ÄR DET HEMMA MATCH, KOM OCH HEJJA! 19.00 TROR JAG DEN BÖRJAR :)

onsdag

idag vaknade jag ju inte på bästa sättet, min bror ringde från motala där han jobbar med pappa och väckte mig å jessica för att jag skulle fixa en sak åt honom.. iallafall sen somnade vi om och vaknade igen vid halv elva. då satte vi oss direkt framför tvn med en god baguette och kollade på h2o, för bra är det pogrammet, älska disney channel ♥ 
 
sens skulle jessica ta en promenad in till mammas kiosk, efter en stund såg jag att det hade börjat spöregna så jag ringde jessica och erbjöd henne skjus hem ;) så jag åkte och hämtade hennes, och mamma åkte och köpte mat och följde med oss hem. så nu ligger jessica i badet, mamma lagar hemlig mat, och jag sitter här, nu ska jag gå och kolla vad mamma lagar :) sen ska vi tre sätta oss framför en bra film.




längtar tills att börja läsa den här, men ska inte göra det rikigt än, tänker vänta tills skolan börjar så att jag har nått att längta till när jag kommer hem efter skolan :) 
för er som inte vet är det twiligt 3.

min plånbok

träningen gick bra, tröttsamt med träningar 2 ggr i veckan! det är bara matcher som är roligt. när jag kom hem tog jag ett dopp i min "dyra & lyxiga pool" ;) haha not. asvarmt var vattnet iallafall. nu håller gustaf, mamma, pappa och jessica på och monterar ihop deras nya säng. haha och jag fick gustafs gamla madrass, mycket mjukare :)


suddig bild men, det här fixade jag förut, haha, gulligt va? ♥
saknar er brudar, för länge sen nu..

16.30

här sitter jag fortfarande med sovkläderna på mig, idag har jag bara legat inne i gustafs rum och kollat på när han, jessica och mamma har mätt hans rum och så för dom ska försöka få in en dubbel säng där. dom drog faktist precis iväg till ikea..

medans jag sitter här hemma och försöker bränna ut bilder på en cd-skiva, så att jag slipper ha alla miljoner bilder på datorn. den laggar snart ihop. 

dags för fotbolls träning snart. tjooohej ♥ 


00.16

idag följde jag med sara och sandra till vretstorp, eller vi mutade sandra med 20 :- för hon ville egentligen inte. deras mamma skjusade dit oss runt halv sju och sen hämtade hon oss igen vid tio. ingen kommentar om hur det var där iallafall haha!

 

   



när jag kom hem satt mamma, pappa, gustaf och jessica och kollade på en film så jag joinade dom en stund. nu ska jag bums ner i sängen, hoppas det går att sova inatt.. för natten som var vaknade jag ju vid 05.00 av att något surrade, jag försökte somna om men det gick inte, så efter en stund så tände jag lampan å såg att det var en jäkla harkrank, uuusschh! jag försökte döda den men det gick ju inte så bra eftersom att jag fortfarande halvsov, så istället böt jag rum till gustafs :)

nu ska jag hämta mitt täcke som jag hängt på balkongen så de ska bli kallt :) haha, godnatt


harge igår

glömde säga att jag och anna åkte och stekte i harge igår. trodde först inte att det skulle bli så bra väder men målnen försvann. sen kom gustaf och jessica dit också.

och så ska jag berätta vad som hände, jens och ida (morbror och kusin) kom dit med båten och så skulle jag och ida få åka vattenskidor. och då när jag står där i vattnet med skidorna på mig, så skriker ida "vafan! är det en orm?" så jag vänder mig och ser en svaaart lång jävla orm komma simmandes mot mig, så jag får panik och försöker springa iväg med skidorna på mig, men kom ju såklart ingenstans med dom, så jag försöker kravla av mig skidorna och lyckas tillslut sparka av mig dom, så jag sprang upp på standen och stannade där tills jens hade motat bort den. som tur var försvann den långt bort så jag vågade mig ut i vattnet igen :)

usch säger jag bara. iaf gick det bra att åka skidor :D



nu ska jag snart till saraa :P<3

jag filmade madonna :D

Det här filmade jag igår, man ser inte så bra för jag hoppar med kameran mellan scenen och storbildskärmen haha


Like a Prayer


Give it 2 me, jätte bra skärpa och ljus på den här filmen.
hon går ner ifrån scenen och låter några i publiken sjunga med i den här låten! :)


någon konstig ballad, hon sjunger fint iallafall ;) är sur på att jag slutade filma för sen sa
hon en rolig sak.. haha


4 minutes. haha lite suddig filmen blev, ;)

göteborg fredag & lördag

nu ska jag skriva lite om vad jag gjorde de två dagarna i göteborg

första dagen (fredags). vi lämnade askersund vid 9 på morgonen någongång, tre timmar senare var vi framme i göteborg, då checkade vi in på hotellet, hotell örgryte. sen skjusade mammi & pappa ner mig, jessica och gustaf till liseberg, vi gick in och letade på en resturange på en gång, sen gick vi där hela dagen tills det stängde, vi hade skitkul! vädret var på topp, det enda som var minus var att gustaf blev illamående av varenda karusell så jag och jessica fick åka nästan allting utan honom haha! här är iallafall lite bilder.

   
   
  

andra dagen, då det var madonna-dags! men det var ju inte insläpp i ullevi förens klockan halv 6 på kvällen och vi kunde ju inte gå och vänta på det hela dagen så vi packade bekinin och åkte till en stand på västkusten, 10 min utanför göteborg. där var vi hela dagen och badade och sola!

   
   


när klockan var runt 4 åkte vi tillbaka till hotellet, även fast vi hade checkat ut på morgonen så fick vi låna dush och så, så vi kunde fresha till oss. när vi var klara satte vi oss i bilen och körde mot ullevi, det kryllade av människor utanför som satt och laddade i parken utanför. när klockan närmade sig 7 så gick vi in. det var fett med folk, stor scen och vädret var toppen. kunde inte bli bättre!

vi letade på en bra plats och satte oss ner och bara väntade, vid 8 kom förbandet in, det var en dj som jag inte hade en aning om vem han var faktist? skit bra ändå. när dom hade spelat klart blev publiken taggad på att madonna skulle komma in, men ne? vi fick sitta där i ytterligare en timma och vänta, men när det sen drog igång runt klockan 22.00 någongång så var all väntan absolut värt det. madonna ägde scenen, hon var så grym!.. gryma dansare, effekter och musik.

här är några filmer jag hittade på youtube ifrån konserten!

madonna intar scen
"michael jackson" på scen

   
    
   
      
nu har ni bara sett bilder ifrån väntan.. så här får ni bilderna på madonnas konsert
SWEET AND STICKY TOUR
   
   
   
    

suddiga bilder jag vet! ett stort plus till madonna som hyllade michael jackson genom att ha på sig en handske, spela hans låtar, prata om han, visa bilder på han..

ikväll har hon en till konsert på ullevi, så just nu står 50 000 pers på ullevi igen och väntar på att hon ska köra igång. jag är avis på dom, det var en skitcool konsert iallafall. tummen upp för madonna :)


hemma från göteborg

MADONNA VAR GRYM!





hon ägde scenen helt enkelt, nu hinner jag inte blogga mer, skriver mer om göteborg och konserten ikväll. :)

tiiiidigt!

godmorgon, det var meningen att vi skulle åka klockan 08.00 men som vanligt blir ingenting som man tänkt sig i den här familjen! för pappa gustaf och jessica slöade lite och sov tills 20 över 8 haha. men nu är dom igång och fixar sig och packar det sista.

fast det är inte så mycket grejjer som behövs packas i med att vi åker hem imorgon efter konserten!

hör av er till mig för nu har jag gratis sms igen, fast jag har inte allas nr eftersom att jag böt telefon och då hängde inte alla nummer med. men hör av er iallafall! PUSS


mer bilder ifrån igår.

   

nu måste jag packa, åker till göteborg tidigt imorgon med familjen och jessica. det blir liseberg imorn, sen sova på hotell och på lördag ska vi göra saken som vi egentligen åkte dit för.

nämnligen se madonna, på ullevi, kommer bli så gryyymt! hon är ju ändå en av världens största artister elllerhur? så det ska bli skitkul!

 

det här har jag gjort idag

vaknade tidigt, 09.40, och bara några minuter senare ringde anna och frågade om jag ville med och bada! och det ville jag eftersom att det var stekande sol och jag hade inte några planer för dagen, så jag packade bekinin sen åkte vi till haga, låg där vi och götttade oss tills klockan blev 1 för då skulle hon hem :)

då ringde jag min morbor jens och frågade om han kunde skjussa mig och tove på vattenskidor bakom hans båt och det kunde han, så han och jag åkte båt ifrån askersund och hämtade tove ute i harge, sen racade vi på skidorna ;) fett grymma var vi, eller de tog några försök innan tove lyckades ställa sig upp :D aja as kul hade vi iallafall <3<3


jag och anna i haga :D


jag ligger i vattnet och väntar på att åka iväg på skidorna!


yeah :D


hahahha tove trillar, såå söööööt :D:D


votis ♥




sen lyckades och ställa sig :D:D wohoo



SUPER ROLIG DAG!
hörs snart igen ska ni se ;)

torsdag

idag har jag mycket att berätta, men hinner tyvärr inte det nu för vi har oväntat besök ifrån nora. kom nyss hem ifrån träningen och då såg jag att fia och mamma stod i köket och laga mat, medans "kararna" sitter ute vid grillen och dricker öl ;)

måste ducha och fresha till mig! haha

uppträdande i askersunds hamn!

kom nyss hem ifrån stan, jag och min vän albonita har sjungt i hamen tillsammans med min bror, eller han spela piano och vi sjöng! ville inte nämna de i bloggen för jag ville inte att för många av mina kompisar skulle komma haha! men det hjälpte inte. skulle chansa på att det var runt 200 pers där, mest pensionärer. ;)

innan trodde jag att jag skulle bli jätte nervös men det gick faktist jäkligt bra! är super nöjd och lättad nu efteråt. känns bara bra. tack alla som kom fram och berömmde oss, man blir så himla glad när man får höra att man sjunger bra och att man har varit duktig, så tack allihopa! ♥


haha den här bilden fotade jag ifrån våran tv. lägger in bättre bilder imorn när jag
har fått av folk som tog kort.


när vi hade sjungit klart kom cecila och tove fram med rosor till oss, blev så j*vla glad.
vilka bra vänner man tack, tuuusen tack tjejer!  ♥ :D


publik :)


tog bilden ifrån albonita men eftersom vi fick likadana så gör de inget.
så här såg dom ut, fina ellerhur? :) tack igen cecilia och tove!! <3

hur ska jag kunna sova inatt med alla liter vatten jag har i kroppen? har druckit massvis med vatten idag! har iallafall en oöppnad intressant frida tidning som ligger här och väntar på att bli läst. mys, puss och godnatt!

 




aahhh jag dör!

ohh, great

JAG HAR ONT I HALSEN, FAN INTE IDAG!

men iallafall..
det känns som jag aldrig kommer tröttna på den här låten, lyssnar på den om & om & om igen hela tiden. så jäkla bra är den :D tycker ni ska ta er tid och lyssna igenom den! ♥


igår :)

igår ringde mamma mig ifrån hennes lilla båt-bensin-kiosk och frågade om jag ville komma in och käka lunch med henne och det ville jag. när jag skulle åka hem mötte jag sara sandra och amanda, vi satt å snacka en stund sen frågade dom om jag ville med till vretstorp, och eftersom att jag ändå hade ont i halsen och inte kunde vara med på träningen så hängde jag med dom dit istället. :) 




så här kul hade dom när vi kom dit, men sen gick vi till ica tror ja, hyrde film och köpte pommes
hahaha


hahah


det är jag sara och johan på bilden, ingen annan! :D


:D






tisdag

godmorgon, vaknade runt 10 och satte på tvn och kollade på hannah montana :D sen såg jag att gustafs gamla mobil låg i min hylla, han och jon la den där för ett tag sen och satte på musik så att jag och albo skulle vakna. iallafall så tog jag den och satte i mitt kort för att de om den funka. och de gjorde den så nu tänker jag använda den ist :D

hittade massvis med inspelningar när jon busringer till bris och säger att hans mamma har kastat kebabsås i ögat på honom, haha iallafall..

den har liten spricka i skärmen men det gör inget.
kameran och ljudet är myyycket bättre än den jag har nu iaf!

 


det här är min, den suger!

måndagkväll

kom nyss hem ifrån familjen stafström/sedström. alltså linda danny och bebisLeon. gustaf kom även dit och hälsade på sitt lilla kusinbarn för första gången. vi satt framför tv'n, pratade och skrattade åt när gustaf dansade som michael jackson.

haha eller så här va det, i laxå är det små allsångskvällar och varje sommar brukar danny göra ett medly med låtar av en känd artist som dött det året. i år har ju michael jackson dött så han ska sjunga några låtar av honom, då skämtade vi om att min bror gustaf skulle vara bakgrundsdansare, så stallde han sig upp och testade och ah.. HAHHAHA säger jag bara.

jag: gustaf, gör moonwalk!
danny: det finns inte en ända i hela världen som kan göra moonwalk riktigt bra.
jag: jo, michal jackson?
danny: nee..
sen blev det tyst några sekunder, sen säger danny
såhär: Jo kolla gustaf, han kan ju!

då började vi alla asgarva hahahah


mobil kamera... men EEUUH kolla vad danny åt


AW ♥


jag myser med leon.




sen fick leon byta om till pyamas och säga godnatt :)

FÖRESTEN SÅG JAG TOVES MOSTER I TV RUTAN PÅ LOTTA PÅ LISEBERG

albonita här

vi var nyss i åmmeberg med ronja och denise, nu är vi hemma hos mig. albonita sminkar sig och jag nördar data. ska snart skjusa in henne till stan och sen ska jag jag åka bort till danny, linda och leon :) vi ska kolla på Lotta på liseberg, min vän tove är där så jag måste ju se om jag ser henne :D


måndag

godmorgon, gud vad skönt det var att sova i sin egna säng inatt. fast jag saknar redan semestern och cupen nu när jag kollade igenom bilderna. vill sopa tillbaka tiden haha

idag kommer albonita hit, vi ska åka bort till danny å linda, hälsa på lilla leon :)

SERIÖST?
gick in på Editor`s Choise och hittade en video där det är en jäkla familj i usa som säger att de ser Michael Jacksons ansikte i den här stubben? är det bara jag som är blind eller ser ni inte heller hans ansikte?


hemma igen

känslan att se askersund igeeen, underbar! jag har varit borta en vecka men det känns fan som tre veckor. kan inte fatta att det bara är en vecka sen vi satt i bilen påväg till smögen. kallas hemlängtan. fast egentligen har jag inte längtat hem, har haft så jäkla kul alltså.

smögen var otroligt kul, varje dag var suverän, jag är så tacksam att jag fick följa med dig tove :) ♥  malin och björn har behandlat mig som om jag vore deras barn och det tycker jag är skit kul, så snälla är dom! jag kommer nog lägga in lite mer bilder ifrån det. håll utkik :D



sen var det ju fotbollscupen, jag tycker det har varit askul. matcherna gick inte så bra, jag menar, vi hade spelet alla matcher, vi var verkligen bäst, men vi hade sån jäkla oflyt när vi sköt på mål.. har bara träffat på stolpen och i ribban. men cecilia lyckades iallafall klämma in ett mål igår :) och sen har vi faktist spelat mot finskor, som kallade oss för vitto. som om vi inte vet vad det betyder lix? hah..

har iallafall haft roligt! :D skrattat, gråtit, dansat, sjungit, eller ja vissa stunder hade man faktist klarat sig utan.. men så är det, här kommer lite av mina bilder. kommer få mer bilder ifrån tove hoppas jag. 


   
   
 
       
 
   
 
       

hahahaha fan vilken rolig poose killen gör!

   
    

GODNATT

RSS 2.0