ingen rubrik

inte orkat bloggat dom senaste dagarna. har iallafall varit med lovisa :) i måndags drog vi till rönneshytta och tältade med sebbe, tw och alla rönnebor. de var väl lite tråkigt ba att jag och tw somnade fem timmar före alla andra hahaa sopor, igår drog vi hem direkt när vi vakna sen träning och inge mer


crusingen

ligger nu i sängen med lovisa. hade en skitkul kväll igår som började hemma hos clas med han, carro, lovisa, patrik och boman.. skitkul där! när vi varit där ett tag knallade ner till stan mot resten av folket och var ute hela kvällen. På natten någongång när det regnade och blåste som mest gick jag hem till mig med lovisa sebbe och johan, fatta lånnngt :o vi sov hemma hos mig och steg inte ur sängen förens klockan två idag.

Inatt har jag lovisa här igen, bästavän

      

Jobbat tre dagar i sommar

jag är nog en riktig latis. men idag väcktes jag av pappa som frågade om jag ville följa med och jobba, så det gjorde jag.. mm då vet ni hur jag spenderade min dag. Lena min moster kom hit ikväll, hon behöver få lite stöd och pepp nu när det är såhär... älskade moster.

 

 



Saknade grabbar




Jaa ni..

jag borde inte tycka synd om dig. gör de endå

Iallafall, idag följde jag med gustaf och jessica till söderköping och hämtade vattenskotern som har varit på lagning för att gustaf körde lite för hårt i vågorna haha, och den blev inte ens lagad :( skit.. åkte imorse och kom hem igen runt åtta ikväll.


Nej fyfan vad jag saknar min klass!!!!!!!!!!!







tisdag onsdag

igår åkte jag ensam till kumla och mötte upp johan fabbe och sebbe, blev skjussade till hästhagsbrottet av johans mamma. slog upp tältet och grillade korv sen kom de massa mer foolk :) fick skjus hem på natten av någon som hette ralle och hans kompis, haha vi tryckte in oss sex stycken i hans epa, sov hos jessica :)

imorse när jag vaknade var jag ensam i familjen bergstens hus, lääskigt så jag tog första bästa bussen efter att jag käkat frulle haha :) mamma hämtade upp mig på buss stationen i askersund sen blev det harge hela dagen. simmade en km med mammsen yey, sen la jag mig och sov i solen med brillor på så jag har märken efter dom... härligt dag iallafall

En till film

Klippte ihop en liten film av det som jag filmade i stockholm och skansen. Haha i det första klippet, kolla på gubben i blå tröja som går precis bredvid paraden, Anna och jag skrattade så vi tjöt.


Man kan inte sluta lyssna

Många av er kanske redan har hört och sett den här videon. Men jag måste bara ladda upp den här på bloggen ändå för den här killen är så jävla bra, har aldrig hört nått bättre. Helt seriöst.


Hej haaha

Idag har jag gymmat med carro clas och patrik. fyfan vad bra jag är! tänker börja oftare sen när jag börjar skolan i hallsberg. Iallafall, här kommer lite söta bilder på oss, dagen innan midsommar när vi var ute och plockade blommor till kransarna. Min blev tyvärr så ful så jag inte villa ha den på mig...




Stockholm bilder

TISDAG:

Första dagen startade med att vi hoppade på bussen i hallsberg, den var framme i Stockholm runt halv elva, då fick vi ta våga rullväskor och släpa dom genom stan ner till hamnen (där vid slottet), där satte vi oss i kungsträdgården i skuggan, för de va typ 30 grader och vi va skitvarma haha, vi väntade på Evalotta som kom med en båt för att möta upp oss. När hon gjort det visade hon oss lägenheten som vi skulle få sova i. Då är jag så klantig så det första jag gör när jag fått nycklarna är att glömma dom i lägenheten så vi blir utelåsta. Först tog vi oss ett svalkande dopp i eriksdalsbadet, sen var det bara att knalla ner 2 km tillbaka till slussen för att hämta extra nycklar som evelina hade.

När vi gjort det gick vi tillbaka till lägenheten och fixade oss lite. Åkte buss till slussen, köpte fetaste lunchen på mcdonalds som vi bar med oss och käkade på djurgårdsfärgan, sen var det allsång på skansen som gällde. Var där några timmar innan och såg repetitionerna också, när skansen var slut skulle vi åka hem, men då var det tydligen gratis entré på gröna lund så vi gick in där. Åkte ingen men gick runt och mös lite, å käka. Sen blev det färgan och bussen tillbaka till lägenheten. Spelade kort tills vi somna :)




haha den här gubben alltså


HAH


Anna påväg till djurgården, skansen :)




repetition













ONSDAG:

Vaknade ganska tidigt, köpte frukost och sedan gick vi ner mot centrum. Gick gamla stan och vidare mot shopping gatorna. Hittade massa fint! Runt fyra gick vi tillbaka till gamla stan där Janne (VÄRLDENS ROLIGASTE) har sitt kontor, mötte upp honom och gick till båtarna där vid slottet igen, tog Norrskär ut till skärgården där dom bor, på världens finaste ö. Resten av dagen badade vi haha, på kvällen blev det käk och mys vid klipporna och solnedgången.


HAHA andra dagen gick vi omkring lagom svettiga och äckliga, då kommer det fram en gubbe å ba "ni får höga poäng för er elegans, mycket höga" haha...






JANNE :)




sköningen


evelina, mammas kusin


käk och mys i solnedgången




sen gick vi ner till klipporna. satt där och pratade och mös tills... aa sent på natten



TORSDAG:

Vi låg vid lilla plaskdammen (som dom kallar det) hela dagen, drack coola och kollade på alla stora färjor som åkte förbi ön. Underbart säger jag! På kvällen badade vi bastu i lilla stugan nere på bönan och klockan ett på natten åt vi middag, haha janne säger klockan 23.00 "någon som kommer va hungrig efter det här?... bra då är det mat om två timmar." det är lixom det som deras sätt.


anna plaskar







lyxkryssare kör förbi :)




bastuuun

FREDAG:

Vi solade även denna dag, sedan blev vi skjussade med båt till karlsudd, därifrån körde emil oss till tåg/buss centralen. Jag säger bara, fyfan va kul vi hade!


Janne lagade brunch till oss


Här ska vi dra


Bye



Underbaraste veckan

kom hem för någon timma sedan från världens härligaste vecka i stockholm. åkte dit med anna i tisdags, vi har varit på allsången(DARIN♥), grönan, shoppat, åkt till skärgården till våra underbara släktingar, och så har vi skrattat väldigt mycket - mest åt Janne. haha. känns tomt att vara hemma igen. vill redan tillbaka och stanna där läääänge. älskar dig sötaaa kusin!


Massa härliga bilder kommer

 


Caroline

Idag vaknade jag av att jag höll på att dö, fyfan de går ju inte att sova när det är typ tusen grader i rummet. Tur att caroline har en pool så vi hoppade i direkt efter frukosten haha, sen lekte vi i den i flera timmar. och spelade krocket men det var inge kul för hon var skitlångt efter hela tiden haha.

sen tog jag bussen hem och gick en stund till mormor, som ville spela yatzy som vanligt. haha och jag vann även över henne.



Nu håller jag på att packa..................... :) upp 05.20 imorn, stockholm väntar!





Bree Tanners andra liv

haha.. de här kanske låter nördigt, men jag läste ut sista twiligt boken idag, och jag började igår ;) den va sjuuukt bra! Han legat på klipporna vid sandviken hela dagen med lena ida anna och mamma. Skitfint är det där. Ikväll ska jag till carro, hon säger att hon har bakat hallonpaj till meej, sött. Och så ska vi självklart kolla finalen. Spanien tar hem guldet.

jag klarar inte av de här, vafan ska jag göra

Sjuuuukt varmt

Idag blir det sandviken, lätt!

Rönneshytta

hemma efter en bra kväll i rönneshytta med anna lovisa gustaf markus oscar och robín. godnatti

Lördag

gårkvällen blev i vretstorp med lovisa johan och max. först badade dom i stenbrottet, haha johan dränkte lovisa. sen käka vi pizza och såååå.. sen gick vi till markuus tror ja han hette haha, trevlig kväll

idag ska jag ut till lovisa i harge om det blir bra väder, men först promenad & duchen


som vanligt.

Eclipse

åkte in till marieberg idag med mamma och lovisa, först gick vi i lite affärer och handlade. rea överallt, gilla. haha när vi kom in till stan skulle vi gå lite där också, men då kom de fram en tjej från comviq och frågade om vi ville va med på en SMS-tävling, vi ba aaahh.. man skulle skriva ett sms så fort som möjligt, de tog bara 5 minuter för mig att skriva typ fyra rader haha! men de va skitkrongligt och aa, fick tröstpris iallafall :)

Sen till bion, som var ASBRA! Det här är den första av twiligt filmerna som nästan är lika bra som boken. Och ett stort plus till snyggingen som spelade Riley, synd ba att Jacob dödar honom haha. Sen ba älskar jag Emmet och Jasper. Och hur spännande är inte kärleksdramat mellan Bella, Jacob och Edward? Nej men seriöst, världens bästa film och världens finaste kärleks saga. Känns lite tomt nu när jag läst ut fjärde boken, fast som tur är köpte mamma den femte till mig idag (som tyvärr är väldigt, väldigt mycket tunnare än dom andra). 

här kommer ett superkort litet klipp på Riley. 



onsdag

ligger jätteskönt nerbäddad i sängen med laptopen i knät så jag orkar inte resa mig och hämta sladden för att ladda in bilderna, så då kan ni inte se hur fint vi hade i harge idag.

först var det bara jag och tove men efter någon timma kom ronja, denise och viktor och la sig vid oss, och lite senare även jonas joel och albin. haha ronja å ja tyckte de va sååå kul att ligga stilla å sola, ne :) men vi hittade på lite andra roliga saker å göra. hade iallafall jättekul, resten av kvällen har spenderats med världens bästa släkt för vi har firat mormor... nu väntar jag bara på att mamma och pappa ska komma hem så jag ska våga stänga ögonen och sova..


Kvällen

bergshult och joppe kom hit en stund när jag satt å kolla på film, slutade kolla på filmen och pratade med dom istället. haha ja tycker de är kul när man får sällskap sånahär långtråkiga kvällar :) aa skulle ba säga de innan jag somnar, upp tidigt imorn och åka till harge med tove.

pussssss:):)

Vretstorp ja

haha johan har världens sötaste hund:):)):):)::)










världens sötaste








äntligen frisk - efter en månad

kom på att jag inte kännt något ont i min hals på några dagar, nu är jag nog frisk :) så därför tänker jag träna ikväll, har inte kunnat gjort det på en månad så jag saknar det sjukt mycket, och så gick jag en promenad förut så idag har jag verkligen tränat.

nu har min bror åkt till danmark med jessica och nästa vecka ska han till västkusten med två kompisar. vilket betyder han kommer inte vara hemma på två veckor så jag var lite snäll och gjorde rent hans aqvarium förut :)


tisdag

hade en kul eftermiddag och kväll i vretstorp igår. lovisa och jag åkte dit och mötte upp johan och kim, sen gick vi till stenbrottet, skitlång och jobbigt haha. när vi nästan var framme kom max och cyklade ikapp oss, sen badade killarna. stenbrottet var asfint, visste inte ens att det fanns? haha :) sen gick alla hem till max och var där en stund tills johans pappa hämtade oss. då åkte vi hem till han och grillade, danne och emil kom också en stund. seeen kollade vi på film och åkte hem. kul att vi såg två oramar, den ena var som tur död och den andra lyfte max upp så den nästan bet honom haha!! hade ormmardröm inatt:(

mer bilder kommer väl...


Sjön

åkte ut på sjön med både båten och skotern idag, med var mamma pappa gustaf lovisa erik och anna. skönt! ska ut imorn igen :) lägger in mer bilder imorn, eller en annan dag...

haha lovisa sover här inatt för andra natten irad, förut kom bergshult och pratade lite med oss :) men aa godnatt



fredag

imorse följde jag med pappa och brorsan till motala för att jobba, fick sopa trapphus hela dagen. haha, på hemvägen tog vi upp lovisa i harge. vi åkte hem och fixade lite sen blev det ut en sväng på skotern, gustaf jag och lovisa, haha skit kul var det. ska ut imorn också, fast hela dagen. och då följer mamma pappa erik och anna med fast dom åker båten :) ska ju bli över 30 grader skööönt.. aja, så här snygga är jag och lovisa just nu..


SKÄMMIGT FOTO HAHA ;)


torsdag

Känner mig jättekonstig idag, är varken trött eller pigg, hungrig eller mätt, glad eller arg (eller jo haha lite arg kanske). Jag vill inte åka någonstans och inte ligga hemma. Vet inte riktigt hur jag känner mig faktiskt.

Men iallafall har jag legat hemma hela dagen och läst, hahah nörd jag vet. Brukar aldrig läsa men nu har jag ju fastnat för twiligt böckerna.. är inne på fjärde och sista nu. Fast jag tror det ska släppas en femte (om de inte redan gjort de?) Iallafall är den skitbra. Haha gögen kom hem till mig imorse haha blev lite förvånad, snackade lite och så fick han lite bilder och så... inge viktigt :) 

Mormor och morfar kom också förbi, på en liten fika, fast jag åt jordgubbar, mjölk och grädde istället. För gott! Och så såg jag att det börjat komma smultron i våra plantor...




morfar är rååå hihhihi puss


två bilder från igår


RSS 2.0