Bror och sister

Aha, jag fattade feeeeel. Drottningen fyllde inte, hon firades för att hon varit drottning i 60 år. Tack Lisis som rättade miggggggggg. (ni som läst inlägget undet förstår)


Diamond Jubilee Concert 2012

Jag tänker också bli drottning över England så jag får fira resten av mina födelsedagar på detta vis.
4 Juli hölls det en konsert mitt i London för drottning Elizbeth. Artister som uppträdde var bland annat: Robbie Williams, Jessie J, Stevie Wonder, Elton John, Tom Jones,













Aa, fler klipp finns på youtube. Fifan, tänk å va där!!!! som lisaaaaaa blyrran var

Bild från Elins födelsedagsfest

 

Panetoz kommer in och dom skapar kaoz, utmanar er alla på en afrodans

Nu ska vi se om jag kan berätta om denna helg på ett så enkelt sätt som möjligt, det har hänt så jäkla mycket grejjor you seeee. Om jag skriver lika bra som jag pratar kommer detta bli ett enda stort mummel. Att dygna och sedan dra direkt från efterfest till jobb var inte min smartaste idé, men det funkade. 
 
Festandet startade hemma hos Sara i Fredags, ganska direkt drog vi vidare till några kompisar som hade placerat sig utanför en husvagn på en folktom parkering i utkanten av Askersund. Det låter sjukt tattigt men var så sjukt kul. 
 
 
Nästa bild i kamerarullen är tagen hemma hos Sara dagen därpå. Jag vaknade upp bredvid Anna efter att ha spungit runt i Askersund tillsammans med Clara för att leta efterfest. När Summerparty stängde klockan 02.00 drog vi hem till Clara, sen ut på stan, ner till seven eleven. På vägen tillbaka till Clara hörde vi musik och fick hopp om efterfest, men det var bara Markus, Lukar och Jocke som stod och hoppade på en bil. Haha 



Dagen därpå låg jag utslagen till klockan 18.00, sen började festandet igen en timma senare. Då var vi hemma hos Clara. 
 
 
Rätt som det var lös hela altanen upp av en blixt och i samma sekund dundrade världens högsta åsksmäll i våra öron. Så vi fick flytta in, där satt vi och lyssnade på musik och käkade ost i väntan på att regnet skulle sluta falla ifrån himlen. 
 
 
 
bron ut till partyön blev överbelastad så det stängdes av ett tag. haha
 
 
Panetozzzzzzzz
 

Dem kom ut och dansade med oss på dansgolvet sen

Jag och linnsan
 


Claris skor var inte asrena
 
När partyt stängde drog en helg hög med människor vidare till seven eleven. Nebeyu från Panetoz följde med ossss dit. Sjukt ful bild (på mig) men den var ändå mysig. 
 
 
Kvällen fortsatte hemma hos Clara med ost, badkar, chips och bakistabletter. Klockan 05.00 kom mamma och hämtade mig och körde ut mig till Harge för att jobba. 0 sekunders sömn denna natt. 
 
 
Helgen kunde knappt blivit bättre. Den var bäst!!

Ohh sometimes I get a good feeling

Tjenaaaaaare alla. I helgen står det Summerparty på schemat. Det är helgen då vi förvändlar Askersunds fina lilla borgmästarholme till en party-ö, det är över tusen biljetter sålda och dansapausa-gänget kommer hit. De har även lyckats locka en del bloggare och bigbrother-människor. Tror det kan bli en bra helg. 
 
Det var ju en gårdag också. Jag vaknade upp med Lovisa och Johan i huset. Åt frukost och skjutsade hem dem. Jag åkte vidare till hallsberg och körde ett fucking 60 minuters lång motionspass på gymmet. Bara för att skryta: 25 minuter crosstrainer, 25 minuter löpband och 10 minuter cykling. 
 
Sjukt nöjd över mig själv åkte jag tillbaka till Askersund och la mig i båten i hamnen och solade. Mamma och pappa var redan där. pappa höll på med något i motorn medan jag och mamma låg och göttade oss på flybridge. Sen fick jag för mig att umgås med sara, vi tog en promenad längst strandkanten och hamnade ute på ön där Martin, Daniel, Mattson och Rasmus med mera höll på och fixade inför helgen. Dem ska tydligen vara funktionärer eller någgggggot.
 
 
 
där borta ser man ön. dem sound checkade högtalarna när jag låg där, dom spelade Levels så det dunkade över hela Askersund. KOmmmmer bli grymt hihi!!!
 
 

Harge 25/7

Vad ska man säga? Det var sol, det var pool, det var sjö, det var hopptorn, det var jordgubbar, nutella, pannkakor, bullar, vänner, solkräm och vattenflaskor. Det var bra. 
 
som sagt: årets fulaste bild
 
 
när solen gått ner åkte vi hem till mig. kvällen bjöd på grillad kyckling, pommes, beasås, mangoraja, kubb, krocket, chips, filmer och sömn. johan låg deckad redan klockan 00.00 medan jag och lovisa krigade oss igenom en och en halv film. 
 
 
 
Slutsats: Bra kväll

ser du något bakom molnen, känner du lyckan genom sorgen, jag har inget mer än mina tankar

Det finns en annan sida, det finns någonting jag inte ser, men jag vill inte veta vad, för därifrån syns längtan mer, men om jag tar mig från en sviken dröm och hit igen, så kanske jag kan känne meningen med tystnaden
 
 
- Svenska Björnstammen

puthyghos-någonting

tjaa! igår drog jag ett fett gympass tillsammans med caroline, det första jag gjorde när jag vaknade. kändes sjukt bra, har varit för dålig på den fronten den här sommaren.
 
senare på kvällen hämtade jag upp tove, gustaf och tw för att åka in till örebro och se på bio (passande dag, med tanke på det som hände i usa). usch vad hemskt. iallafall, vi stod i 20 minuter och oledoledoffade ut enfilm. vi kunde knappt ha valt en sämre. När vi skulle köpa biljetter var det ingen som kunde uttala namnet på filmen, så vi sa "vi vill köpa biljetter till...... pyth-någonting". Noomi Rapace var huvudkaraktär och det var väl det enda guldiga. Resten var skit. Dem åkte upp till en planet i rymden för att forska och få kontakt med människornas skapare. men istället hade regisörerna proppat in alla möjliga, äckliga, kletiga varelser man kan tänka sig. huvudkaraktärer dog en efter en (och det sög), det dem kom dit för att upptäcka upptäcktes inte ens. det slutade med att Noomi var ensam kvarlevande på planeten tillsammans med en robot (som var en precis som en människa) som hade tappat kroppen så hon gick runt och snackade med ett huvud, ungefär. Skeppet som kunde ta dem tillbaka till jorden gick sönder så det var ett typiskt fortsättningföljer-slut. kan verkligen rekomendera, se den, om ni vill spendera pengar på onödiga saker!!!!!!! :D :D

Annars var kvällen bra, har så kul med gamla högstadiepolarna! Vi gick ut och åt (heheheheh) innan bion. råkade bli så att Mikael segarne Tröler Widmark dröjde en halvtimma när vi skulle hämta upp honom, så vi hann inte äta uta som vi tänkt. fick bli lite baguetter och dricka på det fiket som ligger inne vid bion. Men det var kunligt ändå!

 
retards

I hardly know you, and I don't want to let you go

att det är fredag är det inget att hurrrrrrrrra över. iallafall inte för min del. jag har varit ledig från arbete i princip hela veckan, ska jobba lördag och söndag. men lite roligheter har det hunnit hänt dessa lediga dagar.
 
i onsdags stod jag på scenen i hamnen och sjöng tillsammans med gustaf, christoffer, johan och adam. det var guld. askul verkligen! och efter spelningen styrde vi hem bandet till mig, grillen var tänd och likaså infravärmarna. vi snackade, åt och blev uppätna av myggor. hann även se små delar av spelningen som mamma hade spelat in. ska försöka lägga upp lite här på bloggen!
 


 
Dagen därpå (nu är vi alltså på torsdagen) så rullade jag iväg till marieberg tillsammans med lisa och aron, för att ge honom en makeover. han fick med sig så mycket som fyra tröjor och en parfym. alla tröjor var randiga insåg vi sedan när vi var klara. men det var guld. hann även trycka i oss två feta kakor och lite kaffe och cokacola innan vi rullade tillbaka till vretan. vi stannade på sojasås och inhandlade det som behövdes för att laga tacos. de vill säga: enbart mangoraja. typ. vi åt, och sen åt vi lite mer, sen ville vi spy, sen åt vi lite mer. fint som fisken. aron och jonte kom till oss och spelade unooooooooooooooo, jag vannnnnnnnn inte. vi spelade tills vi fick för oss att gå en liten kvällspromenad till utkikstornet, jag trodde att vi skulle bli mördade. vet inte varför man alltid får för sig det, bara för att man är ett gäng ungdomar som traskar runt i skogen mitt i natten. men vi kom tillbaka till lisas hus omördade så då kunde jag åka hem... omördad.
 
 
dä va en mysig kväll och jag tycker lisa är bäst. hejdå

Keep me in mind

Heeej! Jag börjar fan bli bra på det här nu. bloggandet alltså. Imorgon är min första lediga dag på 4 dagar. fan, är det meningen att vi ska vara redo för arbetslivet om elva månader? oh god
 
 
jag vägrar
 
Idag började jag iallafall jobba 05.40, och slutade runt nio. Jag kom hem och tittade på en film, sov ett par timmar, drömde mardrömmar, vaknade av att det smällde ifrån himlen, duchade, sminkade mig och åkte iväg till kumla för att repa med johan, gustaf, christoffer och adam. Imorgon spelar vi på hamnen i askersund. 19.00, komsi.
 
 
 


Fick förrästen en drömfångare av matilda, den är verkligen jättefin! älskar den!
 
 
 
goden natten

Lyssnar tusen gånger om


sex timmars sömn och tusen klunkar alkohol

Är så trött efter den här helgen! Jag har verkligen sovit sex timmar på hela helgen. I fredags skulle vi ut ett tjejgäng, och fira vår nyblivna artonåring Amanda, så hon styrde förpärla hemma hos sig.
 
 
Lagom glada traskade vi sedan iväg till tåget, och missade det. I väntan på nästa satt vi med våra tattiga petflaskor på i en trappa vid ett P-hus. Det var sjukt luffigt och sjukt mysigt.
 
 
Sedan rullaee vi iväg till frimis och hade en jääävla bra kvälll. Mötte upp grabbgänget där inne. Kom hem med nattbussen 03.30, kom till sängs 04.00, och mitt jobbalarm ringde 05.00. YOLOOOOOO hehehe.
 
Alex lite tröttissss. Hihi
 
Efter första jobbpasset sov jag två timmar, sen var det bara på't igen 16-18. Rejsade nästan direkt från Harge till Finneröja, var bara hemma en snabbis för att sminka mig och vänta in Bella så vi kunde samåka. Kvälllen spenderades hemma hos Ellen med fina flickor. Jag drog mig hemmåt redan vid 23.00 dock, för att jag skulle jobba igen dagen därpå (idag). Men jag somnade inte förrän en bit in på natten och vaknade sedan två timmar senare och kunde inte sova mer. Så idag är jag sluuuuut.
 
 
det var förrästen sjukt mysigt hemma hos ellen. det var ljust och fint, gammalt, nytt och rosa.
 
och nu slutade bilduppladdningen att fungera så jag skiter i detttttta. lägger upp resten av bilderna från denna kväll så fort det funkar igen!

Ikväll blir det frimis med fina vänner!


Hej bröder och sytrar

Nu är det fan på tiden för ett gammalt hederligt blogginlägg igen. Jag la ju halvt ner bloggen men jag kanske kommer igång någon gång såsmåningom. kanske. eller så får jag fortsätta med såna här engångvarannanvecka-inlägg. Just nu kände jag bara att det var lite tråkigt att jag inte kunde gå tillbaka och titta vad jag har sysslat med de senaste veckorna, som jag brukade kunna göra förut. Så jag känner för att dra ett lång dethärharjaggjortunderförstahalvanavsommarlovet-inlägg nu. inlägget kommet bli lika jobbigt lång som det namnet. ingen kommer orka läsa förutom jaaaaaag! hihihihi
 
nu tjooor vi
 
Sommarlovet har rullat på som bara fan. Första helgen var det midsommarfirande hemma hos Ninni i åbytorp och då såg det ut såhär:

 
fan vad stor den bilden blev dåååå. (inte). det var dessutom inte hela gänget, bara de som hade krans fick vara med, inga andra jävla pussys.
 
efter midsommar var det bara några dagar kvar till peace. Jag, lisa och amanda åkte till borlänge en dag för tidigt för att sova hos amandas mormor. den veckan var GULD! tält, alkohol och konserter. tror inte jag behöver säga så mycket mer om det. äckligt bra vecka iallafall.
 
 
efter det har jag hängt med vänner, ätit onyttig mat, köpt diesel för alla mina pengar, skjutit runt på min städvagn över harge camping flera gånger om, åkt båt, fått blåsor av solen, njutit av solen, njutit av regnet, låtit en vän köat en hel natt för att få tag på Jusin Bieber biljetter, repat och annattttt ägit.
 
 
 
 
igår hade jag, amanda och lisa peace&love reunion xDDXDXD<333 vi åt jordgubbar doppade i nutella, gurka doppade i dipp. och när det var slut åkte vi för att handla mer, fick även med oss chips. sen fick vi idén att fortsätta kvällen hemma hos lisa, påvägen dit stannade vi på Mc Donalds, när vi kom till henne lagade vi mat och efter det blev det popcorn- och jordgubbarmednutella käk framför tre fucking filmer. asmysigt, vi kom inte till sängs förrän 03.00.
 
 
Idag tvingade jag med mig mor till örebro för att shoppa, då min egna plånbok är tom. Seriöst, jag har 22 kronor. (förutom de 138 kronorna jag lyckades skrapa ihop på alla bantburkar vi hade här hemma.) lönen får gärna komma om en minut. Jag fick iallafall med mig fyra tröjor, två bh'ar och tre underdelar, ett par cykelbyxor och tre halsband hem. det kändes braaaa för lilla mig.
 
 
Nu ärrrrr det snart helg och den ser ut såhär: fredag - förfest och krogen. Lördag - jobb och tjejfest i Laxå hemma hos ellen. vi ska snacka skit och dricka alkohol. låter som en jäkligt mysig idé. På söndagen ska jag, gustaf, chrizze, adam och johan repaaaaa för på onsdag spelar vi i askersundshamnen. kommer bli apgrymt så jag föreslår (eller beordrar) er atttt dyka upp.
 
Pusssss förfan!

Nu är jag arg

Jag måste försvara Rihanna. Hon fick så jävla mycket skit efter spelningen på Peace & Love. MEDIA ÖVERDRIVER! Visst, hon var 40 minuter försenad, det är asdivit. Men hon bad om ursäkt direkt! pluspoäng för det! När hon väl kom in på scenen öppnade hon med Only Girl In The World och fortsatte med BARA hits. De andra artisterna som var på peace & love hade två, tre kända låtar som dem dessutom sparade till sist. Rihanna spelade bara sina dunderhits, gamla som nya. Hon var även den enda artisten som hade en ordentligt uppbygd scen, lite egypten-inspererad, två enorma, asballa figurer med laserögon. Häfiga dansare och sexiga solodanser. Hela tiden var det otroligt mäktig lasershow runt scenen.
FUCKKKKK ER SOM SÄGER ATT HELA SHOWEN VAR SINGBACK! Tyckte ni att det lät som det så är ni antagligen jävligt omusikaliska. Synd. Nästan ingenting var singback, hon hade vissa fraser som låg på i bakgrunden så hon skulle få chans att andas, då hon dansade väldigt mycket. Det är många artister som gör så. Hon sjöng nästan hela tiden, och det lät så jävla bra! Visst tappade hon texten EN GÅNG men hon räddade det snyggt! Inte många som är katiga när man står på en scen inför 50 000 personer.
 
Och överallt cirkulerar rubriken "Rihanna trodde hon var i Norge". Där har ni fel igen. Hur fan kunde hon trott det när hon sa "thank you sweden" hela tiden? Innan hon sjöng Redemption Song pratade hon om terrordådet i Oslo förra året, och då sa hon "Sorry I couldn't be here for you", och när låten var klar sa hon "That song was for Oslo". ÅÅÅÅÅÅ. alla ba "oj, trodde hon att hon var i oslo?" öh, nej?

Hon hade jävligt bra mellansnack, sjöng jävligt kungligt, hade bästa konserten på hela peace and love. Sen kanske hon hade tagit sig något att dricka innan men vad i FAN gör det? Har ni hört talas om att lugna nerverna? Folk tror att världsartister inte blir nervösa bara för att hon är kända eller vad?
 
Hittade några filmer på youtube!Se själva hur jävla fucking BÄST hon var!!!


en vecka är många timmar, många andetag, många klunkar

Regnet smattrar mot min fönsterbräda, och inte mot mitt tält. Jag hämtar min mat ifrån kylskåpet, och inte från ett gatukök. Att ducha är gratis, det kostar inte 40 kronor. Mina kläder ligger vikta i min garderob, och inte nedpressade i en resväska. Min säng är stor och torr, inte liten och blöt. Utanför huset luktar det nyklippt gräs, inte öl och spyor. Man kan dessutom ta ett steg på gräsmattan utan att trampa på ett trasigt tält eller en ravioliburk. Man kan sätta sig på en ren jävla toalett, och inte en överfylld illaluktande bajamaja som saknar pappet och handsprit. Allt är helt enkelt bättre hemma.
 
Peace & Love veckan har varit helt otroligt bra! Allt som jag skrev här ovan är liksom lite av charmen med festivalen, som man egentligen hatar men bara tvingar att stå ut med. I en veckas tid har jag kunnat vakna, och tänkt "hm, undra vilken artist jag ska gå på idag. kanske simple plan? eller lars winnerbäck? rihanna, laleh, maggio, uggla, melissa horn, christina perri, petter, mumford & sons, hoffmeistro, svenska björnstammen, roxette, skrillex. Ah som ni hör var årets festival varit fullproppad av bra artister.
 
Vi krigade på bra som fa-an tycker jag! Vi har köpt tusen chipspåsar, blivit pålurade att klunka äckliga drinkar, lurat mc donalds på hamburgare, snålat på mobilbatterier, sminkat över gårdagens smink och skitit i att borsta tänderna, sprungit mellan camping- och festivalområdet.
 
Imorse satt jag i tältet och nästan tvingade upp Lisa och Amanda för att städa tältet så vi kunde komma därifrån, nu vill jag bara tillbaka. Jag älskar peace&love, kändes så underbart att vara tillbaka i år.
 
Känner att jag babblar utan att komma någon vart. Vill nog helt enkelt bara få ur mig alll glädje denna veckat orsakat mig. Taaaaaaaack världens bästa Amanda, Lisa och Tea för att ni delade veckan med mig! Hade inte kunnat ha bättre sällskap. (Reunion imorgon? xD) Puss

RSS 2.0