allt känns bara så jävla fel, och så jävla rätt - på samma gång

Får väl stå ut med att leva i denna förrvirring ett tag framöver. Det har gått förr. 
 

Hatar när

- Man har en händelse på facebook och det visar sig vara en invite till Bubble Safari eller Farmville (seriöst, vad fan är det?) från en person man aldrig träffat irl och troligen never will. 

som om det just hände mig..
 
jag kan sakna sommaren 2012 ibland. 
 
När jag satte mig med datorn i knät för en stund sedan hade jag en plan om vad detta inlägg skulle handla om, men den försvann. Jävla skit. Fick i alla fall just ett klagomål från mamma om att jag aldrig är glad när jag är hemma. Kan det bero på att skolan ger mig magsår av allt stressande? Vi har seriöst tusen saker att göra exakt hela tiden. Jag pallar väl helt enkelt inte trycket. 

Något som gör mig glad är i alla fall att jag 
- igår stod på crosstrainern med målet 30 minuter. Jag råkade köra 80 minuter i stället. Träning is the bästa sättet att rehabilitera sig från tröstätande. Lovar.
- i sommar ska få uppleva Robbie Williams live igen. Yes! Den 20 Juli intar han Ullevi Arena and it will be freaking awesomeeeeeeee. Dör lite. Biljetter släpps på torsdag! 
- ska åka till Ukraina om nästan en månad tillsammans med mina projektarbeteskompanioner Matilda och Tea (eftersom elin den jävla jäveln ska till Thailand och ha det gött.) Har hört att det var 40 minusgrader i Ukraina förra vintern och att folk frös ihjäl. KBK typ. 
- förhoppningsvis ska umgås med Christoffer och hans nya bluray-dvd på fredag (COLDPLAY LIVE 2012♥)
- har en mun som jag kan stoppa mat i. underbart ju. 
- har skitbra kompisar. lisa till exempel.
 
 
Ett utdrag från en utav mina sämre prestationer i skolan. Vi skulle skriva en diktanalys tidigare denna termin och ja,.. ni fattar. 
 
Livet är meningslöst, men bra. Puss 

det blev en bra helg trots allt

I fredags drog jag hem mina vänner till mig för lite pepparkaksbak. Christoffer, Victor, Joacim, Elin, Jennifer, Linus, Elin och Tove var det. Vi möttes upp på Ica och handlade det vi behövde för att överleva kvällen - julmust, glögg, pepparkaksdeg, ostbågar och chips. Nyttiga som vanligt. Pepparkakorna bakade vi samtidigt som vi såg på x-factor och skavlan. Dom blev förövrigt skitfula och skitgoda. 
 
Vill även tillägga att jag och Jocke brukar ha en liten bilrace-artävling ifrån Icas parkering och hem till mig. Jag har vunnit de två tidigare gångerna. Så denna gång hade han tänkt ut hur han skulle kunna komma före mig och hade därför parkerat så nära utfarten från parkering som möjligt. Bara det att när han skrek till mig "NU RACEAR VI JOSSE!!" så var jag mycket närmare min bil än vad han var sin, så jag han före honom även denna gång. Hans plan gick i lås. Undrar när han ska insé att jag är oslagbar. 
 
 
 
haha ser fett gott ut ju. 
 
På lördagen åkte jag till Gustafffff. Vi såg på fotboll en stund, sen åkte vi in till Örebro för att gå på biooooooooo - breaking dawn. Precis när filmen började viskade han till mig - jag tror den är skitdålig. Men ack så jävla fel han hade. Den var så jävla skitbra som den kunde vara. Slutscenen var så fin så man dog. Dels för att det var slutet på hela twilight sagan, men även för dom spelade en låt av Christina Perri som är verkligen helt okänd men som jag lyssnat på ända sedan jag såg henne på Peace & Love i somras. Den är så jävla fin. Thousand years, heter den.
 
 
Efter bion tog vi en liten promenad i Örebro. Sedan skjutsade jag honom till kumla där hans bror skulle hämta honom. Jag åkte vidare hem till Ninni för att umgås med henne, Elin, Jocke och Victor. Vi spelade sällskapsspel och åt ostbågar. Efter det slog vi på en film, Jennifer och jag var som vanligt trötta redan vid elva, så vi somnade i en hög i soffan medan de andra såg klart på filmen. Så sjukt mysig och bra dag! 

 
Kan även dela med mig av lite bilder som togs på krogen förra fredagen, men som aldrig hann bli publicerade. Here we go. 
 
 
 
 
 
 
 
 
bra bilder ju. Hejdå.

hej bloggen

Efter klagomål angående mitt dåliga uppdaterande tar jag nu tag i saken. Förutom att min vecka har varit sämst i världen så har den varit ganska bra. I onsdags hade jag gig på en middag med fanny, daniel, markus och Mikael. Det gick svinbra. Efter spelningen åkte jag hem till matilda och elin, som var hemma hos matilda. Dom hade gjort mackor och köpt godis. Det behövde jag. (Det går inte att göra styckesindelning när man bloggar från mobilen så ni får föreställa er ett mellanslag här). Igår rullade dagen som vanligt. Efter skolan skulle jag och lisa till gymmet, det gick skitdåligt. Vi hade inget flyt överhuvudtaget. Vi köpte dessutom godis som vi åt efteråt. Inte likt oss. Blev i alla fall en svinmysig kväll. Jag sov hos henne. vi såg på serier och filmer - och åt - mat och muffins och choklad och fika och dippdoppade morötter och paprika och julmust. Svinnyttiga som fan. (Styckesdelning igen) Ikväll ska jag baka peppakakor och kladdkaka... Och dricka glögg med jennifer, Linus, jocke, elin, emil, hanna och christoffer. Kuligt. Pussis

Helg och sånt som är kul.

Hallå guys. Jag har ju fan glömt att berätta om min löjligt braiga helg. Är dock för lat för att ladda in bilder i datorn så inlägget får bli bildlöst och tråkigt så länge.
 
I fredags bjöd jag hem lite guzzar hem till mig. Det var Christoffer, Elin, Jocke, Tove, Jennifer, Victor, Lisa och Aron. Vi möttes inne i Askersund och käkade pizza på grillen. Proppmätta traskade vi sedan vidare till Ica för att köpa saker som skulle göra oss ännu proppmättare - chips, godis och julmust (givetvis). När vi kom hem till mig tröck (i askersund talar man askersundska och inget annat. här finns inget som heter tryckte) vi oss ner i tvsoffan och slog på Home Alone, både ettan och tvåan. Där emellan insisterade jag med att se på X-factor. Skitmysig kväll, innehöll egentligen mer prat och skratt än filmtittande, men vad gör det? Tackar mina världens bästa guys för att dom vill vara mina världens bästa guys. eller nått.
 
På fredagskvällen fick jag sms av Adam, något i stil med "Kom på rocklördag hos Jonas imorgon. plocka med någon vän, vi bjur på alkohol, det finns så det räcker och blir över." Rocklördag består alltså av att se på musikdvder och dricka alkohol, kort sagt. Det var jag, Lisa, Adam, Christoffer och Jonas. Vi fick lära oss en hel del om Steel Panther och The Shocker. Jag drack även någon rosa gegga lika tjock som sylt, det visade sig sedan att det var Jonas som gjort egna shottar genom att koka ferraribilar. ett ord: äckligt.
 
Tiden gick asfort. Klockan tre gick jag, Lisa och Chrisse hem till honom och åt mackor innan vi somnade. Jag vaknade sedan klockan 06 och kunde inte somna om på hela natten/morgonen. Jag vet hur jävla ocoolt det är att säga något sånt här men jag gört endå, jag var så jävla bakis. Inte bra eftersom jag skulle upp och sjunga på ett dop vid 11. Haha, yolo. Duschade och åkte iväg. Det gick fint ändå, om ni undrar. Sov mig sedan igenom hela farsdagmiddagen hemma hos mormor och morfar. Dom måste älska mig.
 
 
buubblor :D :D :D
 

en liten bild, eller två


I know we only met but let's pretend it's love

Lite bra låttexter och sånt. Nu drar jag till kumla och umgås med lisa, ninni, herrhades, chrzze och jonas.
 

Tonight let's get some, and live while were young

 
fett stort JA, till One Direction!

SP3or är dom bästa.

Hello. Ska se om jag nu kan klämma ur mig ett litet inlägg angående gårdagens stockholmsresa med klass SP3A och B.

Vi steg på bussen och lämnade Hallsberg klockan åtta på morgonen, vi var väl framme i Stockholm runt elva/halv tolv. Det första vi skulle göra var att besöka en synagoga, på vägen dit gick vi som ett fint litet dagisled med en lärare i varsin enda så ingen söt liten elev skulle tappas bort. Haha. Besöket var väl så spännande det kan bli ungefär (inte så värst med andra ord), men den söta damen som tog hand om oss berättade i alla fall på ett väldigt intresseväckande sätt och svarade skitbra på de frågor vi ställde.
 
jag bröt mitt löfte och åt godis på en torsdag. fan
 
Sedan hade vi sju timmars fritid att slå ihjäl. Det var inte så svårt. Vi mös runt i olika butiker och fördrev tiden med shopping. 50% på hela bikbok ♥
 
 
Försökte oss på att äta mat med pinnar. Gick väl sådär.
När plånböckerna var tömda gick vi och satte oss på en bar/restaurang och ölade lite i väntan på teatern.
 
 
Teatern var väldigt konstig. Natacha Kampush hette den. Man blev mindfucked. Men en av skådespelarna i Torka Aldrig Tårar Utan Handskar var med så jag och Tea satt ändå där och mös oss igenom föreställningen. Hon började till och med gråta. Sötisen.
Det är han längst till vänster:
 
 
 
Hela hemvägen satt killarna och spårade på rim. Interna skämt om klassen som rimmade. Det var seriöst så jävla roligt.
 
 
Kvällens avslut blev när jag vägrade köra hem Joakim för att han var elak.
John - *ger mig näven och säger* Josefin avslutar kvällen med stil - Nu får Joakim gå minst fem mil.
 

och så var det onsdag

Fett kreativ rubrik. Nu kör vi! Sitter ensam hemma och inväntar mitt one night stand. Tea, för att inte skapa några misstankar. Jag har stoppat in kyckling och pommes i ugnen som bör vara klart tills hon är här, vilken ängel jag är. Höll på att spy när jag öppnade kycklingförpackning och såg allt blod och alla ben.
 


Idaaaaaag ska ni veta, åkte jag in till Hallsberg trots att jag hade sovmorgon - för att gymma! 30 minuter crosstrainer och 30 minuter löpband. Är det applåder jag hör? Om inte:
 
 
Fin hand</3 
 
Efter sista lektionen tog jag mig till idrottshallen återigen. Men denna gång Lisa, och denna gång för att simma. Så totalt har jag motionerat 90 minuter idag. Är det stående ovationer jag ser? Om det stämmer:
 
Fruktansvärt överdrivet leende. Tja.
 
Hehehehe. Nej, nu ska jag laga mer mat åt Tea. Imorgon blir det Stockholm med klassen. Vad kuuuul.
 
 
 

When all this is over

Varning för ett lång bildspel. Började bläddra igenom mina bloggbilder från de senaste åren och blev tvungen att dela dessa på nytt. Har haft så jävla kul med Alléfolket, och snart är det över. Det är tragiskt.....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
haha chrizze ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dagens händelser

Idag hade vi bara en lektion. Filosofi, vi pratade om meningen med livet. Helt plötsligt fick jag syn på en liten silverfisk som kröp runt fötterna på min lärare och viskade därför detta till Matilda varpå hon utbrister: åh! en silverfisk! Hela klassens uppmärksamhet riktades därefter åt silverfisken. (fan! hur kan jag berätta detta utan att framställa vår klass som en särklass?)
 
I alla fall, min lärare lade även märke till fisken. Jag baaaad som fan om att hon inte skulle döda den. Men vad gör hon? Ställer sig med foten på stackars lilla silverfisken och vrider till - MED FLIT! Ni som känner mig förstår då hur ledsen jag blev. Aldrig har mitt ansikte gått från så tort till så blött på så kort tid. Jag baaa grät. Ni vet även hur mycket jag hatar, avskyr och är skitemot folk som dödar djur. Spelar ingen roll att det bara var en silverfisk, jag bara tål inte sånt. 

På tal om silverfiskar så gav jag en sådan till Sara i födelsedagspresent när vi var runt sex/sju-årsåldern. Jag hade hittat den på mitt badrumsgolv och lagt den i en matlåda som jag pyntat med stenar och växter. Kan även tillägga att hon blev skiiiiiitglad!
 
Nog om silvriga små söta fiskar. 
På eftermiddagen idag åkte vi in till Örebro på Universitetsmässa. Plockade enbart på mig en massa informationsblad om au pairarbeten och volontär-resor, samt fyllde i en massa "vinn en Ipad/Iphone"-blanketter. Snackade självklart med några universitet. Enligt Örebros lyckokakor ska jag bli psykolog. Spännande!
Gick även en sväng med Matilda i affärerna, blev en transparant militärblus för mig. Naahaajjjss. 

Är man varken ful eller spyfärdig efter ett gympass har man inte tränat tillräckligt hårt

Det är lite så vi tänker, Lisa och jag. Jag är fortfarande ful, till och med oduchad - i alla fall i håret. Tänkte att det inte var någon idé att tvätta det eftersom min mamma vill dra med mig på ett spinningpass klockan 19.00.


Denna vecka kommer vara så jävla bra. Jag och Christoffer höll på att sluta andas av lycka när vi insåg att vi inte har en enda naturkunskapslektion denna vecka. Imorgon missar vi den på grund att vi ska in till Örebro på universitetsmässa. På torsdag missar vi den för att klassen drar till Stockholm hela dagen. UNDERBART.

 

Dessutom är vi halvt lediga på onsdag, våra musiklärare är på någon kurs och därför är alla musiklektioner inställda. Dessutom ska Tea sova hos mig på kvällen, kommer bli förträffligt. Och dessutom (igen) gjorde jag en redovisning idag. Vi blev indelade i smågrupper, en grupp hade redovisning idag, och de andra grupperna på onsdag och fredag. Därför är jag helt ledig då de andra har. Jag sjuuuunger av lycka.

 

Hoppas jag kan fortsätta vara så här glad i alla fall veckan ut!!

 

lite glad när man pratar med lisa i telefon.
 
ännu gladare när man är med henne.

The only way to get through it, is to get through it

Wii! Har just kommit tillbaka från en löparrunda. Känns så himla braaaa, idag är det sista dagen på höstlovet - som har gått så himla fort, men varit så fruktansvärt roligt. Jag har varit med Lisa varenda dag, hihiiiiii. Känns som jag inte gör något annat än att vara i Vretstorp. 
 
Även igår var jag hos Lisa. 
Jennifer, Lisa, Tove, Elvira och jag hade tjejkväll. Vi slängde ihop en jävla massa smågott och låtsades att det var Tapas, eftersom ingen av oss hade riktigt koll på var Tapas var. Det fanns i alla fall paj, kyckling, nötter, ost, kex, chips, choklad, mangoraja, torkade tomater, sallad, paprika och dipp med mera. Satt kvar runt bordet i timmar och bara pratade och myyyste. Vi spelade även rappakalja, jag var sämst. Fan. Fin kväll som fan ändå! 

Gör om, gör rätt

Juste! Får inte glömma att nämna denna lilla filur som tyckte att Lisa skulle raka sig och att Oliver såg ut som en vacker gammal dam i sitt skägg. Tydligen såg han saker som vi inte såg. 

 
Sedan tycker jag att Lisa över lag beskrev kvällen roligare än vad jag lyckades göra: 


 

 
 
Hehehehe, Bye. Livet är en fest! 
 
 
 

And if it don't feel good - what are you doing it for?

Min halloween blev först väldigt lyckad, sedan väldigt misslyckad, och sedan väldigt lyckad igen. I'll tell you.

Kvällen började hos Caroline. Jag åkte dit med Jocke och Elin. Sen trillade det in fler peeps. Matilda, Tea, Adam, Victor, Alex, Gustaf, Dilan, Anna, Tove, Amanda och Jennifer - för att vara exakt. Utspökning, ölspel och bra musik.
 
 
Senare åkte vi alla in till Örebro för att fortsätta kvällen på Strömpis. Jag hann vara där i två minuter, vet inte om detta är för pinsamt för att nämnas men jag nämner det ändå: jag hade med min en rosévin på burk in, därför fick jag inte vara kvar på strömpis. Jag blev utslängd, med ett lite brutalare ord. Det var dock inte så brutalt som det låter.
 
 
Som tur var befann sig Lisa fortfarande i Örebro, eftersom hon varit chafför åt oss. Jag ringde henne och tvingade med henne till Mc Donalds, eftersom jag ville tröstäta. På Mc Donalds var det förvånandsvärt roligt, hamnade vi bredvid ett gäng killar, det visade sig att jag kände en av dessa lite halvt, därför följde vi med dom till Bells och drack öl. Näe, vem försöker jag lura. Jag drack cider. Det var här kvällen vände och blev bra igen.
 
Jag fick min hand fasthållen över ett stearinljus eftersom jag sa att det absoluuuuut inte gjorde ont att släcka ljus med handen. Det resulterade i att vi fick beställa in ett glas med is som jag och Oliver fick kyla våra handflator med resten av kvällen. Har numera ett brännsår. Där fick man vara att vara trotsig.
 
 
Hihi. Jag blev stoppad av en utländsk kille som trodde att jag blivit slagen, vet man att man lyckats med halloweensminkningen. He was like "oh my god, are you okay?".
 
 
Jag sov hos Lisaaaaa. Vi satt i hennes kök och åt mackor med mangoraja på innan vi la oss, sorry mamma. Hhihi. Mådde förvånandsvärt bra imorse när jag vaknade, mamma hämtade mig dirr. Ska snart dit igen, det är tapaskväll med lite fina tjejor!

Sitter för tillfället och skrattar år det sjukt fjuttiga bränmärket i min hand som gjorde så sjukt ont igår.

Robbie

Wääää. Idag släpps nya albumet Take The Crown på Itunes, vilket även innebär världsturné för Robbie år 2013. Hihihi, jag är glad.
 

Vet inte vad det är för fel på mig.

 
Jag kaaaaan verkligen inte plugga. Har försökt stora delar av dagen, men det går inte. Jag är nog för ung för sånt, eller nått.
 
Har inte gjort såååå möe idag assåååå. Tog en promenad med mamma förut, det är grått och tråkigt och deprimerande utomhus. Senare inatt ska jag aggera fyllechaffis åt en viss Gustaf Hjärtmyr, det är ju halloweenpartaj i Laxå - som jag inte orkade gå på. Satsar på en bra utgång imorgon istället. Koommer bli så bra så.
 
Så jävla söt kille asssså. Fuck yeah @gustafhj
 
En gång var jag glad.
 
En annan gång var jag sur. Egentligen var jag sur för att jag behövde plugga när jag var glad.
 
 
Rasmus var ledsen när vi lämnade Gustaf och Jessica på tågstationen.

Vi var knasiga
Kasper och jag var sura över skolfotograferingen.
 
En favorit-tavla med en favoritartist på.
 
En sensommarkväll satt jag på altanen med gustaf. Då var solen fortfarande varm. Fan
 
Mitt inlägg spårade ur. Hittade Ipod mappen och ville bara dela med mig av lite goa stunder och sånt. Har förövrigt fått en förjävla tillbakalängtan till peace and love, bästa veckan.

Herrrrrrrjdååå
 
 

RSS 2.0