Lördag

Den här dagen började med att jag väckte Fanny, tvingade upp henne för att äta frukost och efter det tvingade jag även henne att klinka lite på pianot medan jag låg och halvsov i sängen bredvid. Sen skjutsade jag henne till bussen. Efter det har jag legat i soffan och sängen, sovit till och från, hostat hela tiden, ätit lite glas, sugit många halstabletter och tittat på Taken. Jag gjorde nyss ett försök att sänka febern genom att dusha i kallvatten, tror det funkade för nu känner jag mig lite piggare.

Sen drar jag iväg till Vretstorp för att umgås med tjejer som sagt, alla har varit flitiga och suttit med högskoleprovet hela dagen så förhoppningsvis är dom lika slut i huvudet som jag. Förövrigt har jag en ny laptop, min bror spillde dricka över min förra, så vi skickade in den och fick money för det. suppppppperbra!



Bilderna är inte tagna idag, dock.


Jag tror jag dör

Min hosta tar kol på mig. Tyckte synd om Fanny som tvingades sova bredvid mig då jag hostade konstant hela natten. Vaknade imorse med både huvud och öronverk. Har även feber :( SÅ JÄVLA DÅLIGT!

30 Mars


And I knowohhoh, nothing is wro oh ong

Sitter och lyssnar på fröken Hasselgrens låt för tredje gången i rad eller något, här hittar ni den. Den ger en liten såndär skön känsla. Jag blev hemma från skolan idag, lika bra, kan ändå inte prata utan att hosta. Ska senare åka till kumla för att hämta Fanny, vi har planer för denna fredagskväll! ♥

känner för att dela med mig av fula bilder från en fin resa

Den sista var dock SUPERFIN!!!! Nu är du iväg igen och jag saknar dig redan! Kunde inte haft bättre sällskap på semesern! ♥

det är fääätt synd om mig

för att jag hostar och hostar och hostar, snart kommer min hals vara en enda stor köttslamsa ungefär. nä, där överdrev jag. men jag har ont! åktahemtidigarefrånskolan-ont. mamma hämtade mig vid bussen, vi köpte halstabletter och rullade hemmåt. 

Lisa får stå för bilden i detta inlägg. Skitsöt♥♥


onsdag

Vi i klassen har kommit fram till att vi verkligen gör ingenting hela dagarna i skolan. Vi har aldrig lektioner längre, det enda vi gör är att sitta i kafeterian och spela kort. I flera timmar. I flera dagar. I flera veckor, månader och år. Livstider.

där spårade det.

Efter skolan hade jag kvartsamtal. Igvarning rakt igenom, fast nä. Sedan brummade jag iväg till kumla med bilen fullproppad av skitunga såsom daniel, tea och matilda. Vi stannade och handlade med oss godis, dricka och chips. Sedan brummade vi vidare hem till elin för att spendera resten av eftermiddag i hennes tvsoffa pratandes och skrattandes. vad fint formulerat. nä. sen åkte jag i bilen helt själv ifrån kumla till askersund, fan vad råckigt :)))))) asballt osv

och så lite bilder såklart..
Dagens outfit då! Lite byggprogramsinspererat






chooora bilen

Hade tänkt att lägga in lite bilder och så men eftersom min mobil har teckning cirka varannan sekund blir Internet därpå en gnutta sådär ni vet.. APSEGT! det jag hade på hjärtat idag kräver dock inga bilder. jag har nämligen fått körkort! det är så jäkla efterlängtat. Detta fick naturligtvis följden att jag brummade runt hela eftermiddagen. Sara, Sandra och Lovisa satt tjattrandes i sätena runt omkring mig. Vi vågade oss enda bort till brändåsen, donken. Livet är (som jag nämnt i tidigare inlägg) HELT JÄTTEBRA!

söndag

Idag har jag strosat omkring i huset i min onepeace enda sen jag vaknade klockan 13.00. Har halvsovit i soffan framför filmen Så Som I Himmelen. Håret har jag låtit vara oborstat. Jag har nagellack på bara en nagel. Jag känner mig väldigt sliten, beror nog mest på att jag är febrig, hostig osv. Sjukig, kan man säga. Förutom den stunden jag satt på altanen med mormor och morfar och tröck i mig två muffins har solens strålar endast nått mig genom fönsterrutorna. Har mest legat i sängen och inväntat kvällen, för alla vet vad som gäller på söndagskvällar: kontoret, time out och partay (kazoo in tha house)! Det är en vecka kvar till lov, jag har bara en uppgift kvar att göra i skolan . Livet är underbart bra just nu!

resten är historia

Det var en bra förfest. Bra födelsedagsfest. Jag fick somna i min egna säng. Asbra helt enkelt. Grattis Denise!

Michael Holbrook Penniman

Har suttit inne med körkortsteorin ett tag nu medan resten av familjen är ute och putsar på båten. Borde också gå ut och lägga mig i solen en stund, fast med en filt :))):):)



GRYMMMMMMMMT! ♥ lyssna från 02.10




Det här är världens finaste låt, ungefär


Hittade Mikas båda album på mobilen och då blev jag sååhäääär glad!!!! hade totalglömt att jag hade dem. Han är en av mina favoritartister.

I saw his golden credit card

Sådärja, det var ett tag sedan jag satt och bloggade framför en dataskärm känns det som. Brukar oftast köra från mobilen, så smidigt att slippa ladda in bilder i datorn och allt. men nu kör vi iallafall

Gustaf och jag har nyss kommit hem ifrån kumla, vi sov hos bergstens inatt. Det var tänkt att vi skulle åka hem till ddom igår direkt efter välgörenhetskonserten, men precis när vi skulle sätta oss i bilen ringde Ralle mig och frågade om jag skulle med ut på krogen, så jag följde med. Blev avsläppt vid strömpis, där dansade vi hela kvällen och studsade runt, sjöng & pratade oss hesa. Senare tog vi nattbussen hem t kumla.

Idag lutar det åt lokalfest i Åmmeberg. Ska bli kul att umgås lite med alla askersundare! Det var längesen.





ingen klagar på bildkvalitén. deal


christoffer
- här josefin, du kan få min ros för jag vill inte ha den.. 
jag vänder mig till johan - fyfan hörde du dedär? dålig anledning att ge en ros till en tjej va?
johan - ja, jag skulle sagt: här josefin kan du få min ros så du kan skära dig på den



hehehhe, jao! hejdå

örebro kulturhus. kom bara hit, inga men!

vi är på plats. vårat band (som består av gustaf,mig, johan och christoffer) har hunnit soundchecka och nu lyssnar jag på brev till kalles ljudkontroll! första gången jag hör dom live, galet bra! vi har även hunnit springa bort till sibylla för att killarna ville ha hamburgare, trots att det ligger en hög på cirka 50 baguetter i logen hehehe. glamoröst ska de ju va..

fredagsretards


so I said...

Idag hade vi massa fritt arbete, och en inställd lektion så vi gick i princip hela dagen och väntade på mattelektionen, som började 14.25:) tvingades därför dras med de här två töntarna. tur att jag inte har något emot det!!♥♥



teamade med john, edvin och natalie på matten. john hjälpte oss med alla tal förutom ett, som han inte kunde. Dock kunde jag det, och då blev han arg och strök över allt jag skrev. (därav mördarblicken!)

Sen blev det fika med fanny och hennes syster som sagt, det var jätttetrevligt!

Älskar dessa Vanilj/chokladlattisarna på godsmak♥

Ser verkligen fram emot bröllopet. Har aldrig varit på något förut.

the more I try, the less it's working

Idag kör jag på helt backslick! Jag har läst att man stärket självförtroendet genom att se ut/bära kläder som man egentligen inte trivs i. Så nu kör vi!! Börjar 12.10 och slutar 15.20, då ska jag fika med fanny och moa (hennes syster), vi ska nog planera lite inför bröllopet! :) efter det blir det gymmet.


en såndära bra känsla infinner sig

- men det där är väldigt varierande för mig . eller för alla, antar jag. så därför tar jag tillfället i akt och skriver av mig! Mitt för tillfället braiga humör kan bero på att jag har en lång bussresa framför mig hem från hallsberg (är dock halvvägs nu), men på den biten hinner man lyssna tillräckligt mycket på jessie j! Jag var nyss på körkortsteorilektion, när jag kom dit såg jag lisa och gustaf sitta i bänkraderna, med både antecknigsblock och godispåse. då blev jag glad :)) inte på grund av godispåsen dårå, utan because lisa har en tendens att göra mig glad. helt omedvetet! (gud vad Be dedär lät, men det är fan så sant)

Sen är jag 80,67% säker på att någon god mat väntar där hemma, hoppas det ialla fall, trots att jag fortfarande är mätt efter att ätit mycket pyttipanna i skolan (älskar pyttipanna!!).

Är även glad över att det väntar en jäkla massa spelningar nu, en på fredag: några alléelever anordnar en konsert som projektarbete och då blev jag och gustaf tillfrågade om vi ville komma dit och spelaa. hihihi askulT!

sen sov jag hos fanny inatt, det var också askult. vi provade klänningarna vi ska ha när i sjunger på hennes systers bröllop i slutet av april, hennes mamma fick dock sy om dragkedjan på båda då doom inte gick att stänga över bysten, haha, det fixade vi med lite pizza på aramis! Spelade även in en låt i hennes studio, fejnt! Och efter det snackade vi oss till sömns. det blir alltid att vi ligger vakna 1-2 timmar längre än vad som är tänkt för att vi verkligen i n t e kan sluta snacka! Haha, det ledde till attt vi nästan försov oss imorse. Men bara nästan:)!

Känner att vi rundar av det häraaa inlägget nu, avslutar med två bilder!

juste! blev en eftermiddagsfika med matilda, emma, christoffer och joakim!

När man gör allt annat än vad man borde



Förövrigt vill jag ha den tröjan Jessie har på sig i den videon! rösten och hela utseendet skulle inte heller skada, määänmen

fakk jää

Hade en supermysig lördagskväll hos elin. Lovisa och jag köpte oss en stor påse chips och en tvåliters sockerdricka å hoppade sedan på bussen mot kumla. Hemma hos elin låg daniel, lisa, hanna och victor ( å elin såklart) i högar framför tvn. Senare kom även Ninni! Vi pratade och åt oss igenom halva filmen 'what s eating gilbert grape'. Och när godiset var slut gicks det för att inhandla mer. Blev även så att vi spelade kort, blåste chokladkulor över bordet, studsade hoppmatta, såg en thriller, skrattade oavbrutet, såg en komedi, grät, sprang ett varv runt jordklotet... nä, det sista gjorde faktiskt inte. Faktiskt. Plötsligt var det bara jag och lovisa kvar då vår buss gick så sent som 02.15. Sammnfattning: kul kväll!!!

fredasfika!


100% Party

Medan lovisa blir sminkad och fotad av sin syster för ett skolprojekt passar jag på att berätta om gårkvällen. Jag var som sagt i kristinehamn först för att spela lite musik med johan och gustaf, jessica var även med som support! Sen släppte dom av mig i Örebro och då gick jag hem till albonita för att sminka över det sminket jag haft hela dagen. Fina och glada traskade vi iväg till krogen och fic stå i lång kö innan vi kom in, som tur var hade vi några pratglada grabbar från värmland bakom oss! Inne på krogen blev det dansa, dansa och dansa till alla möjliga hits som någonsin funnits. 100%party gänget hade även tagit med sig idolrabi! När klockan närmade sig 01.30 traskade jag iväg mot Mcdonalds och mötte upp Martin och malte. Sedan blev det två timmars bussresa hem till Askersund. Väl framme gick jag av vid lovisa och tvingade upp henne för att låsa upp dörren, sedan sov jag där (eller här kanske jag ska säga, då jag fortfarande är hon henne). Vi har spenderat dagen framför tvn med frukost bestående av varma baguetter, sen blev det efterrätt (kladdkaka och varma hallon) samt en massa godis! Senare ska vi iväg till Kumla för att mysa med elin, hanna och lisa! Äsbrä

dansa är kul men...

Är i kristinehamn just nu, ska spela lite med min bror och johan. På hemvägen blir jag avsläppt i örebro och då blir de strömpis med fina tjejer och pojkar :) rååkkit

"skulle inte maria montasori..?" jag vet iallafall vad jag ska göra på söndag klockan nio


dance like a fool

Fick den här uuurgulliga klubban av Jessica på min födelsedag!

Movits

Fick en glad överaskning igår på frimis när jag hörde Movits i högtalarna, rusade in och mycket riktigt stod grabbarna på scenen. Jag kanske är efterbliven men hade ingen aning om att dom skulle spela :) vi gick hem när dom tog sin sista ton, efter tolvslaget någongång.


existenz


Ikväll ska vi ut och dansa


tisdag

Idag hade vi redovisningar så hela dagen gick bort åt det typ, vi slutade redan 13.40 sisådär så då pallrade jag mig iväg till gymmet och krigade mig igenom 65 minuter på motionsmaskinerna!! Sedan gick jag ut och satte mig brevid lisafisa som tittade på match. Oseriöst lag vs oseriöst lag, om vi säger så. När hon gick så traskade jag bort till hejjarklacken som bestod av fanny, Bella, Johan, Jonas och andré. HAI (hammars någonting idrotters) förlorade! Då tog jag bussen hem :)

dä ä dax

Fan vad dålig jag blivit på det här med uppdatering. Efter klagomål tar jag nu tag i saken och berättar lite om helgen som varit. Jag var på första krogenrundan i fredags,det var helt awesomebra! Dagen efter vaknade jag upp bredvid min kusin och mådde lite illa. Det gick dock över när vi pallrade oss iväg mot mormor och morfar för att äta lunch hos dom! Samma kväll sov jag mig igenom halva melodifestivalen och vaknade sedan till eftertexterna. Söndagen gick åt till att läsa en jäkla massa sidor i körkortsboken och lite skoluppgifter. Sov över hos Caroline och sen var det helt plötsligt måndag. Jag ligger i soffan med uppknäppta jeans och är spymätt. Ohh så attraktivt! Har inte mycket mer att säga. Mitt hjärta har inte blivit motionerat på tre,fyra veckor... :( PANIK!saknar mitt gymkort <3

dä ä dax

Fan vad dålig jag blivit på det här med uppdatering. Efter klagomål tar jag nu tag i saken och berättar lite om helgen som varit. Jag var på första krogenrundan i fredags,det var helt awesomebra! Dagen efter vaknade jag upp bredvid min kusin och mådde lite illa. Det gick dock över när vi pallrade oss iväg mot mormor och morfar för att äta lunch hos dom! Samma kväll sov jag mig igenom halva melodifestivalen och vaknade sedan till eftertexterna. Söndagen gick åt till att läsa en jäkla massa sidor i körkortsboken och lite skoluppgifter. Sov över hos Caroline och sen var det helt plötsligt måndag. Jag ligger i soffan med uppknäppta jeans och är spymätt. Ohh så attraktivt! Har inte mycket mer att säga. Mitt hjärta har inte blivit motionerat på tre,fyra veckor... :( PANIK!saknar mitt gymkort <3

så djävulskt bra


onsdag

jag har nu levt två dagar som artonåring. å det är ju kul!!! elin sov hos mig inatt och var alltså med igår när min släkt kom hit för att äta lite godsaker och fira mig. vi somnade ganska direkt när dom åkt. sedan vaknade jag igen redan vid 01.00 och har sedan dess sovit till och från, tror jag börjar få sömnproblem. det är fan bland det värsta som finns :(:( speciellt skoltaggad är jag inte heller, jag är nog efterbliven. eller mer ointresserad. 

efter skolan följde fanny med mig hem, vi har lekt MASSOR! fick dessutom för oss att studsa matta heheheeeh, slutade med att vi låg med fötterna mot varandra och stirrade upp i himlen samtidigt som vi sjöng så att det ekade mellan trädtopparna. himla mysigt! hon åkte nyss :( 

jag vill SOVA



måndag

Igårkväll laddade jag upp inför skolveckan med lovisa och cecilia. vi tittade igenom alla bilder, åt lite pizza och färgade lite hår. perfekt avslut på två veckors ledighet! så idag har jag varit hypersuperGLAD! vet inte riktigt vad det var, kändes på något sätt så himla bra att komma tillbaka till skolan och vännerna! solen skiner ju också, och imorgon fyller jag 18 år. allt är bara så himla bra just nu! Caroline följde med mig hem efter skolan, vi handlade mat och lagaaaade, sedan mös vi ner oss i soffan under varsin filt och bara låg där resten av eftermiddagen. jag började bli trött redan vid 17.00, är fortfarande jetlaggad. så nu ska jag faktiskt bara ducha, sen sova!

thailandbilderna orkar jag dock inte ladda upp här. så ta er en titt i mitt album på facebook iställer. HÄR



Jetlag

nu är klockan snart 21.00 i thailand men bara snart 15.00 här. Eftersom jag är van med deras dygnsrytm känns det väääldigt jobbigt att jag nu ska åka iväg till kumla och spela lite musik på livekarusellen med gustaf och johan. jobbigt, men kul såklart!

Imorgon ska jag träffa Lovisa och byta bilder. Så jag får hennes och så tvärtom. Så imorgon kommer det nog upp lite här!

blickade just över bilderna vi tog med vår systemkamera lite snabbt och det känns verkligen som vi fortfarande är där! :( gustaf skulle köra bilen hem och han hade blivit så van med vänstertrafik att han la sig i det vänstra körfältet när vi körde iväg, ingen reagerade förutom mamma. haha






25 timmar

jani, så lång tid tog det från att vi lämnade vårat hotell på Koh Samui tills att vi var hemma i Askersund. Vi flög från Samui in till Bangkok och väntade på deras enorma (och då menar jag E N O R M A) flygplat i sex timmar innan vi gick ombord på flygplanet hem till sverige som tog elva timmar. så vi har flygit hela natten. mycket turbolens var det också. lovisa och jag har höll händerna så dom blev blåa typ. mår fortfarande lite illa, men det beror nog på den sjukt äckliga flygplansmaten man får. när dom började dela ut satt jag bara och hoppades på att det inte var kyckling (då jag ätit det varje dag i två veckor), men såklart var dä det!!! :) :) lyckades iallafall sova bort hälften av flygturen så jag är skapligt utvilad. nu är vi iallafall hemma. dags att börja vända rätt på dygnet!

Här är bild från väntesalen i Bangkok. Jag tror flygplatsen var på flera kvadratkilometer. Tog oss en timma att gå till rätt gate! haha.


RSS 2.0