31 Januari

Skriver ett blogginlägg medan jag väntar på att ansiktsmasken ska stelna så jag kan tvätta bort den. Så ni vet. 
 
Igår var en bra dag. Jag var i skolan till 15.30, sen åkte jag in till Örebro med Matilda och Tea. Vi tittade i lite butiker och käkade på La Baguette. Jag köpte en klänning för 49:-, awesome. Tanken var att vi tre + chrizze och elin skulle gå på bio på kvällen, men eftersom vi hade krigsskador hela högen (iallafall halva) kunde vi inte tänka oss att sitta i biostolar i nästan tre timmar, istället åkte vi alla hem till Christoffer (förutom Tea som åkte och gymmade) och slog pååååååå.... gissa vad? 
 
Coldplay. Haha. Matilda och Elin hade inte sett den, och varken jag eller christoffer har tröttnat på den (trots att vi sett den hundraskjuttioelva gånger nu) så det var ett självklart val. Vi hade köpt popcorn och cola. Sen låg vi i en hög i christoffers säng och sjöng med i låtarna på konserten. Så underbartjävlafuckingawesome är den
 
Sedan åkte jag, matilda och tea hem till Matilda och sov där. Jag höll på att döda hennes katt i sömnen eftersom han bet i mina tår och jag fick för mig att det var en orm. En liten konstig grej jag har fått för mig. Ahja. Han/hon/hen överlevde. 
Vi har matildas hus för oss själva hela nästa vecka så vi tänkte flytta in där några dagar så Matilda slipper vara själv. Lika bra att trötta ut oss på varandra eftersom vi inte kommer ses sen på två veckor. Cause I'm going to Malasya. 
 
Hejs. 

Nu ska jag skriva om hur mycket jag för tillfället hatar mitt liv.

Hela helgen har jag suttit med ett fördjupningsarbete om de tre religionerna islam, kristendom och judendom. Seriöst. Jag blev förbannad, sen grät jag lite, sen skriv jag lite mer och sen somnade jag. Ungefär så såg både lördag och söndag ut för mig. På måndagen var jag klar med fördjupningen, underbart bra - eftersom måndagen var arbetets deadline-dag. Problemet var bara att ett till fördjupningsarbete skulle lämnas in samma dag, nämligen filosofi. Jag  (tjejen med framförhållning) sätter mig och börjar skriva arbetet klockan 15.20 samma dag. 23.30 var jag klar - och fördjupningen sög. Den sög från början till slut, den sög så jävla mycket. Jag är bombsäker på det. Ångestladdat skickade jag slutligen in arbetet i alla fall, väl medveten om att IG-varning väntar. 
 
Jag hade sån ångest att jag inte kunde sova trots att jag var svintrött. När jag vaknade imorse hade jag fortfarande ångest och ville verkligen inte gå till skolan, sååå, jag skolkade första lektionen for the first time in my life. (så jävla badass) Typ. Sen blev jag pussy åkte jag till skolan, men inte för att gå på lektionen, utan för att gymma. Det var det enda som ägde med skoldagen. 
 
Efter skolan åkte jag hem till Mr. Hjärtmyr, Gustaf Hjärtmyr. Han hade lovat mig att hjälpa mig med min naturkunskaps-labbrapport. Jag tolkade det som om han skulle säga exakt vad och hur jag skulle skriva, och jag skulle sitta bredvid och anteckna. När han ville att jag skulle försöka analysera lite själv fick jag endast fram "cellen blev mindre rosa när man hällde på salt". Ah, inte så formellt, om ni förtstår vad jag menar. Så jag rent av tvingade ut orden ur munnen på honom medan hans mamma stod bredvid och skrattade "Josefin, du får trösta dig med att man faktiskt inte kan vara bra på allt." Innan det hade vi fördröjt plugget med något man skulle kunna kalla mackätar-tävling. Nej men seriöst, typ 5 mackor, 7 glas mjölk och en kopp te fick vi i oss under loppet av ca 20 min. 
 
Efter att jag (Gustaf) skrivit labbrapporten föreslog han att vi skulle åka ut och sladda med hans bil. Jag tänker inte nämna att vi hamnade i diket (och fick ringa dit hans bror) för han har dödshotat mig. Så, låt oss bara säga att vi sladdade och hade kul utan problem.

Sen åkte jag hem och tänkte lägga mig i min nybäddade säng, nyduchad och med ett nytt avsnitt av oth. SJÄLV-JÄVLA-KLART funkar inte avsnittet. Just det avsnittet. Så nu sitter jag i min säng och är arg i stället för lugn och harmonisk, som från början var min tanke. 
 
Tänker fortsätta med det tills jag somnar. 

Hoppas ni alla har det lika dåligt!
Puss

Lördagkväll

Idag har jag inte gjort ett dugg förutom plugg och oth. Vilken latgris jag är. 
Nu är det redan kväll, jag hamnde vid kontorsdatorn där vi har alla bilder som vi tagit med systemkameran under 2012. Hittade även livevideor och bilder från Coldplaykonserten jag var på med Oskan, John och Gustaf 30 Augusti. Finns så mycket jag saknar ikväll. Blä

Först var det Thailand

Det landet bjöd på fina kvällspromenader på stranden.


Gustaf lekte med skyliftern en vårig dag hemma på parkeringen.


Sedan kom han ner och hämtade en kopp kaffe, en bulle och mig. 
Jag var svinsur eftersom jag var svinrädd. 
 

Sen fick han solo på manskörens konsert. Så djävulskt bra var han. 
 
Projekt sjösätta båten.
 
 
Samma dag tog vi ut både skotern och båten på säsongens premiär-åk. Minns att jag och Sara hade varit ute och gått i tre timmar på en gråtpromenad. Typ. Hehe. Hon följde med ut i alla fall. 
 
Pappas rakapparat var trasig. 
Tips: köp en ny.
 

Det blev varmt och vi började sitta ute under våra luncher. Detta råkar nog vara Midsommar.


 
Bilderna på enbart Gustaf och Jessica är finare än dom som även jag var med på. 
 
Mulade tårta gjorde jag i alla fall. Sen åkte jag till Kumla och firade kvällen med mina bästaste kååmpisar. 
 
Vi myste vid kumlasjön.
 
Plötsligt var det peace&love. Jag hånglade (nästan) (inte) med Johan Palm. Var så glad att jag ringde hem och berättade för mamma. Haha. Gillar min hållning stark på bilden.
 
Hälften av veckan spenderades på festivalområdet och den andra hälften på det välstädade campingområdet. 
 
Min katt fick för sig att han kunde köra gräsklipparen.
 
Repade mycket med Gustaf, Johan, Adam och Chrisse inför en spelning vi skulle ha i Askersund. 
Lägg märke till Chrisses otroligt svinsöta leende!!!!!!!!!!!!!! åh
 
Sedan körde vi baaaa.
 
 
Innan coldplay. 
 
Vi hittade pennor och töntade oss.
 
Jag fick för mig att styra kräftskriva. Mycket lyckat. 
 
 
 
Utan förvarning kom hösten.
 
 

Blev just kär i honom


Ombre

 
Var inne till Örebro idag med Lisa och Ellen. Testade studenthattar, betalade handpenning till vår studentresa, köpte mer blekningsmedel så min ombre kan bli ännu mer markerad och shoppade en t-shirt, en kiol och ett par skor på Monkie, allt för 220 kr! Yes
 

Fredag

Känner att det är dags för mig att uppdatera bloggen, åtminstone så att Gustaf har något att fördriva tiden med när han inte vill plugga. Han föreslog till och med att jag skulle skriva om mina skolarbeten eller mina strumpor, allt för att han skulle slippa plugga. 

Strumpor? Så lågt tänker jag inte sjunka. Nope. Idag är det Freeeeedag, och eftersom jag har blivit så himla anti-gåutpåkrogenochsupasigfull tänker jag sitta hemma och se på Coldplays live DVD från deras turné 2012. Lisa, Oskar och en chipspåse är påväg hit för att göra mig sällskap. Det kommer bli guld! Mammsen ska laga mat åt oss också. Sen ska vi faktiskt äta smält choklad. Så det är inte för alkoholens fetthalt jag undviker drickandet utan bara för att jag tycker att det är tråkigt och kallt. Längtar till sommarkvällarna på Frimis!! 

 
 

Knyckte en bild

Åh, blev bara tvungen att sno den här mysiga bilden från Toves blogg. Den är från i lördags när vi drog ihop gamla högstadiegänget och lagade mat hemma hos mig. Vi gjorde även chokladfoundue med massa frukter, supermysig kväll! ♥


Nytt år.

Hade nästan förträngt min blogg då jag blev påmind om dess existens när Lisa för några dagar sedan sa "Josefin, du är rolig du. Du skulle åka iväg på världens välgörenhetsresa till Ukraina och vad valde du att blogga du om? Ditt smink?!" 

Kom på igår att jag knappt hunnit reflektera över det nya året. Det är ju fucking 2013! Sjukt! 
Resan till Ukraina var väldigt blandad. Vissa stunder var väldigt tragiska medan andra var helt underbara. Det är dock omöjligt för mig att skriva ner allt som hände, så om någon undrar är det bara att fråga! 

Sitter för tillfället i skolan med Mattis och Tea och skriver på ett arbete som ska vara klart på torsdag (idag är det tisdag) (vi fick det idag) (+ att vi fick reda på att vi även har ett minitest i naturkunskap på torsdag.) (WTF?). 
Förutom detta har vi ett stort temaarbete på gång, en fördjupning i filosofi och en i religion, två bokredovisningar som ska göras denna månad (den ena boken har jag inte ens öppnat, och den är på engelska. bra josefin). 
 
Jag längtar i alla fall till
24 Januari (Romme med estetklassen). 
10 Februari (Malasya och Thailand med familjen) 
10 April (Mumford and sons) 
22 April (Justin Bieber) 
14 Juni (Studenten) 
18 Juni (Alanya med Tea, Mattis, Chrisse, Joakim, Linus, Oscar, David, Edvin och Markus) 
20 Juli (Robbie Williams)
Augusti och ett år framåt (förhoppningsvis USA). 
 


RSS 2.0