plugget



tillbaka efter en veckas lov, längtar redan till nästa. somnade på samhällskunskapen, inte bra hörrni. har ett prov i musik imorgon, som jag kan ganska bra, behöver bara läsa igenom det en gång (:

27/2



he just gonna get bored of me, becuse pretty much, all boys do

solsidan stämning

Inatt sov jag hos Elin, jag tog bussen ifrån hallsberg klockan 00.10 i gårkväll/natt. Vi satt uppe i ett par timmar innan vi somnade. Imorse, efter frukosten tog vi oss en promenad till kumlasjön med stjärtlapparna och åkte ett åk, haha. Efter det gick vi hem till David och chillade gal1, hans mamma var söt och bjöd på fika och allt. Hihi, nu är jag hemma och taggar skola imorgon. Känner helt ok bra!


sovit över hos elin:)!


"vem är det som är gubbe nu, va?!"



kom hem för en halvtimma sedan, har varit i örebro med carro och denise. jättemysig kväll måste jag säga, sen fick vi lite trevligt sällskap både före och efter bion av tre stiliga grabbar :)! nice kvälll, förutom att middagen på kinaburen gick på 204 (TVÅHUNDRAFYRA!!!!) kronor. menmen.. och tack för skjutsen hem mammi! förrästen fick vi se en roligt fight i väntan på mamma, där två civilpoliser ingrep precis när det började bli spännande. haha, känner mig som en bonde när jag kommer in till storstan.

 

mitt rum blir mycket mysigare när ni är här



Såhär såg mitt rum ut i onsdags (eller var det tisdags? whatever) när Diana och Elin sov här. Älskar när det inte är så tomt, som det är nu.

Ikväll ska jag iallafall ut på en liten tjejkväll med Denise och Caroline, middag och bio inne i örebro. Kommer bli kul.

Scared



efter pulkaåkandet med elin och diana så sov dom över här, vi kollade på psyk/skräck film. funny games hette den, ni borde se. på onsdagen när vi vaknade käkade vi frukost, sen åkte vi hem till elin lite senare på dagen och hamnade framför tvn hela kvällen, tea kom och gjorde oss sällskap.

vaknade klockan 06.30 imorse av ett sms, som jag fått varje dag den här veckan samma tid. och jobbig som jag är kan jag inte somna om så jag låg i sängen och vred å vände på mig till klockan 10, då satte jag mig framför tvn tills de andra två vaknade. Jag åkte till hallsberg och simmade en timma med mamma, skön hemmakväll nu! puss

ett pulkaåk var allt vi orkade






waaaazzupp


fika


ha ha en neger


HAHA


elin och diana

Min babes kommer snart hit. Då ska vi hitta på en rolig sak, synd att solen har gått i moln nu, men det blir säkert kul ändå. Tar med mig kameran så jag lägger in bilder senare. Puss

Im so happy cuz you are gone. You are gone, it makes me happy.


"It goes something like this"


Im lost without you, Elin

nu måste jag skriva av mig lite, för de här dagarna har varit så awesome så jag vill minnas.det här blir ett lång inlägg, ni behöver inte läsa hela. Jag vill bara minnas för mig själv, haha.  biler först.


min mupp






bårman tkte mitt vattenglas såg så trist ut


igårkvällll, chrizze :)


muppp, jag älskar dig!

I fredags fick vi ju lov, då följde jag med elin hem efter skolan för att sova där. Vi åt med hennes familj, hade lunchkonsert för hennes pappa och spelade även lite piano i brist på annat att göra. Sen träffade vi David några minuter när han kom från tåget, satt på maxi och bara pratade. Sen ringde charla och blaxmo så vi gick hem till dom, lääängesen man träffas Adam (charla,draken). Vi spelade kort och flummade galet. När vi kom hem var klockan runt halv ett, då kom Broder Daniel. Vi käkade chips och kollade på film. Han skulle hem efter filmen men vi somnade, runt fyra vaknade jag med nackspärr i fotöljen pga av att daniel snarkade så mkt. Jag gick och la mig, vid sju på morgonen gick daniel hem så elin kom och la sig bredvid mig i sängen.

På lördagen när vi vaknade tog vi en promenad i det fina vintervädret. Sen tvingade jag (och hennes familj) henne att storstäda sitt rum. Det var snabbt gjort på tre timmar typ, haha. Vi duchade, fixade oss och träffade emelie andersssson :) vi gick över till erik och daniel och kollade film med dom. hem och käka. hem till emelie och se slutet på melodifestivalen, sen gick vi ut och träffade P.Snäll, vi tog med honom hem till elin där vi kollade tv och spelade kort. Elin och jag somnade runt två när både emelie och pontus gått hem.

På söndagen, igår när vi vaknade gick vi till elins mormor en stund. Sen hann vi bara hem och ducha, fixa oss och fika med elins släkt (ebba, elins lillasyster fyllde) innan vi var tvugna att sätta oss på bussen in mot örebro. Mötte upp hanna där, käkade donkan där vi träffade linus, tea,micke och hans kompis. Vi gick till folketshus där det var konsert. Pray for tomorrow, Embrace Elijah och två andra band spelade. Jättekul kväll! :) elins mamma hämtade oss runt tio, när vi kom hem hämtade vi upp emelie och åkte hem till elin och la oss framför tvn och chillade hela kvällen. trötta tjejer.

Måndag. Hahahah elin sjöng för sin syster imorse, redan klockan åtta för den lilla söta kunde inte sova. När hon kom in till mig i rummet igen smög hon så jag inte skulle vakna, för om jag vaknar kan jag inte somna om, men när vi fick ögonkontakt så viskade hon, med den mest irriterade rösten ni kan tänka er "sooov bara, sov!!" haha, vilket jag gjorde. Klockan elva när jag vaknade igen ställde jag mig i sängen och hoppade så elin vaknade. Vi käkade frulle och tog en promenad till Ica, sen var det bara att packa ihop allt och sätta sig på bussen. FÖR jobbigt att säga hejdå till elin efter tre nätter hos henne! Jag mötte upp diana i Hberg, vi gymmade och nu är jag hemma :)

hade just sista lektionen. nu, lov.



Första lovkvällen spenderar jag med elin hos henne hemma i kumla. Det blir nice. Hoppas på ett underbart lov heeeeeeeelt pluggfritt. ne just de, vi fick ju (typ) 20 mattetal. he he

17 februari

idag hade vi dubbel lektion i ensemle, chrizze var jättesnäll och hjälpte mig och fanny att lära oss spela båda tonartshöjningarna på elgitarr i moviestar, ska bara övaövaöva nu. vi spelar den, och desperado, som fanny sjunger, asbra är min lilla plutta :D

ingen idé att jag skriver vad det är frånochmed imorgon och en vecka frammåt, för det antar jag att alla redan vet? puss på er


write things down to remember



hade temaredovisningar igår, så vi slutade redan vid tolv. då gymmade jag och diana. efter det spelade jag lite instrument med micke i ensemblesalarna tills sara kom, hon och jag tog en fika innan vi drog vidare till nytorget där vi inväntade våra gamla fotbollskompisar, blev bowling och pizzakäkande. jag sov över hos sara, jättemysigt!


14 februari

spenderar denna meningslösa dag hon någon som gör den lite mer meningsfull, nämligen elin franzon. jag sover ännu en natt här.. igår kväll var det solsidan mys med henne, chrizze, tea och linus. ikväll är det smältchoklad mys med bara elin.

hoping for something. forget. impossible.


once you get what you want, that's when you got something to lose


No hopes

det var ett par dagar sedan sist! glömde bort bloggen faktiskt. igår hade jag tea, diana, elin och fanny här på en tjejkväll, vi käkade hemmalagad pizza, och supergod efterrätt, vi var så trötta så vi somnade redan vid tio, ihoptryckta på två sängar och en madrass i mitt rum.

vi vaknade tidigt redan vid nio imorse, det första fanny säger är "oh helvete! är det bara jag som har träningsverk?" haha för vi körde bodypump på idrotten igår. kult. tea, jag och fanny tog en promenad här ute på landet i det fina vintervädret. strålande sol och mycket snö. underbart, medan diana och elin låg kvar hemma i huset. när vi kom hem hade mamma baka muffins till oss, som vi åt med varm oboy, kall mjök och grädde! jag älskar mina tjejer mer än allt! synd att tulda inte kunde vara med.


fick dom här jeansen av fanny! snygga! :)

9 februari, new haircolor

onsdagar: mycket musik, vilket gilllas! imorgon har vi också mycket musik, dubbel lektion i ensamble, NAJS. efter skolan idag gymmade jag med bästadiana, fetaste biffarna är vi! nu ska jag läsa igenom häftet om Saddam Hussein som Miran lånade ut till mig, för schysst! kram på er!!


temadag

idag hade vi temadagen hela dagen igen, lite sådär halvt soft. saddam hussein jobbar vi om om, vilken människa det där var asssso.. fy fan






My little secret

okej folket, så här är det! förra veckan när jag var ute och gick hittade jag en sak på vägen, ett djur, som var helt genomfruset, jag lovar. min lille vän var en isbit. så jag tog in honom/henne (i detta fall är det en brud, eftersom jag döpt henne till Tulda Jr, efter min kära vän matilda nyqvist) och tinade henne i en burk under en varm lampa.

Tulda återfick livet och lever nu i en glasskål som står i fönstret, mamma mater henne med ni-vill-inte-veta-vad och på så sätt överlever hon. Hoppas mitt nya lilla husdjur överlever vintern så jag kan släppa ut henne när det börjar bli vår ute. Här är hon, äcklig men söt:









CHRISTOFFER HIDING

såg melodifestivalen, helt rätt låtar som gick vidare. blev mest glad över att christoffer hiding var med och sjöng refrängen på den där rapp låten, fan vad den kommer slå! älskar Hiding förrästen :)


konsertläger och melodifestivalen

jag är sjuk igen, men den här gången är jag förkyld... väldigt förkyld.. då menar jag huvudvärk, snorig näsa, hosta, nysningar och hes röst. vilket kom olägligt, eftersom den här helgen består av ett konsertläger som pågår lördag och söndag här i askersund. det är ett samarbete mellan kumlas, hallsbergs och askersunds kulturskolor. vi repar för fullt inför en konsert som vi ska visa upp i maj, i hallsbergs ishall tillsammans med sångaren i Fame, Magnus Bäcklund!

Därför blir det en lugn kväll. Ida och Lena, dvs min kusin och moster kommer hit och äter middag med familjen och kollar på melodifestivalen. Det kommer bli mysigt! ♥


for my own sake


F R E D A G

ännu en meningslös skoldag, har faktiskt varit riktigt ledsen/grinig, utan anledning. dagens höjdpunkt var att fika med gustaf efter skolan! nu ser jag inte fram emot en icke händelserik kväll..






gustaffffff lite söt



Även när du inte ljuger, så ljuger du

3 februari

vi tjejer tog ledigt första timman för att fira diana, tårta och present i skolan! sedan drog hon iväg. vi andra fortsatte skoldagen med engelska och ensemble(♥♥♥) som var skit kul! kommer lite bilder här nedan på vårat band. efter skolan gymmade jag med tw :)




Nöjd Christoffer på ensemblen!


Och Lukas på piano, sjukt duktig!


Jessica på bas :)


Fanny - sång :) och jag själv, gitarr


födelsdagskaka



Diana och jag bakade dom här igår kväll och tog med dom till skolan idag, hennes födelsedag och allt! Kan säga att dom var mycket populära!


HAPPY B-DAY TO YOU

Idag blir min bästa Diana 17 år, hon har sovit över hos mig inatt. Igår kväll bakade vi en liten kaka som vi tog med till skolan och bjöd våra vänner på, hon fick även en present av oss. Som var ett par skiiiitsnygga skor :D önskar dig en bra födelsedag hjärtat! ♥

Jag är så jäkla stolt, pirrig, nervös men framför allt GLAD för din skull idag! Äntligen dags!


temadag

Har jobbat med tema hela dagen, grupparbete. Jag och Diana ska göra redovisning om Saddam Hussein, så vi tittade på ett klipp när han hängdes. Det var ju inte det trevligaste jag sett faktiskt, visst har han mördat folk, han förtjänade dödsstraffet. Men det var gjort på ett dåligt sätt, dom hånade honom påvägen till repet, folk stod och visslade och apploderade. Jag tycker ändå... äh..

Efter skolan gymmade jag med Diana och Gustaf. Mycket roligt!




RSS 2.0