Valborg

vad ska alla göra imorn på valborg? :)


Onsdag, marknad


dagens kläder


toves blingbling hon fick av jonas!


haha vi kopierade våra ansikten och satte upp i skåpen


fysik




hmmmmmmm ja... min klass


haha tw gustaf sebbe och danny kör någon rolig grej.. danny har gjort det här skitfula halsbandet i slöjden och sedan spelar dom kort om vem som ska få ha på sig det, förloraren. just nu bärs det av tw tror jag.


Hilmer och André. poor people organization




HAHA

Jag åkte hem redan vid tre för att det var så jävla kallt! kunde inte koncetrera sig på nått annat än att gå och skaka tänder. så jag åkte hem och pluggade lite istället. behövdes.


28 april

Idag är det 28 april och alltså toves födelsedag. Happy b-day♥


fluuummmmisssssssssssssssar


Bada i vättern

yey, första doppet idag. gustaf tw tove johanna, lovisa& jag sprang ner till vattnet idag efter idrotten,  men det var bara jag tw och gustaf som vågade hoppa i. fyfan va kallt det va, man kunde knappt andas.

jag följde med hem till tove efter skolan och övade på att skejta. jonas och cecilia kom dit också. klockan halv sex skjusade tove upp mig till ip, fotbollsträning. nu är jag hemma, ska plugga, göra nått vettigt. sen sova.






Måndag

åkte in till tove igår runt tre, när jag kom höll hon på att sopa upp tårtan som hon hade slängt på trappan hahaha tror hon var lite arg, den hade blivit bränd haha. iallafall gjorde hon en ny, sen gick vi bort till cecilia och lovisa. fikade, snackade, öppnade presenter och myste hela kvällen, johanna var med oss också. vid åtta-halv nio gick vi bort till Bellas och käkade kvällsmat, pizza!

sen gick vi hem och sov, jag fick sova mellan cecilia och tove i skarven som vanligt! så jag har legat vaken varannan timma inatt. vi slutade tidigt idag och då gick jag till mormor och morfar en stund, sen åkte jag hem och letade fakta om Toni Morrison i två timmar! fick ihop typ 6 rader. somnade sen i sängen

kom nyss in från en lång härlig promenad, har duchat och ska snart sova.


tårtan tove bakade. AS GOD!






slut ..


tove, cecilia och johanna. påväg till Bellas

sånna här söta saker fick vi av cecilia och lovisa :)




IMORSE- vad tror ni att cecilia tömmer ut från påsen? haha usch, tänker inte visa det för er!


Nya shorts. och linne.


Söndag

Igår åkte hela familjen in till örebro, jag gick runt ensam i affärerna medans mamma, pappa och gustaf var och köpte studentskor åt gustaf. efter ett par timmar av shopping drog vi ut till vingåker och kollade där också, skitstort och asmycket kläder, synd bara att allt var för tanter..

sov inne hos brorsan inatt för vi kollade på lost och hem till midgård igårkväll, sen somnade vi. imorse gick jag upp tidigt och tog en joggingtur, skönt men joooooooobbigt. senare ska jag in till tjejerna för vi ska fira deras födelsedagar med tårta och presenter, det blir övernattning också hemma hos cecilia och lovisa,myspys. saknar dom, speciellt cecilia som jag inte träffar så ofta:(



Grattis Ceciliaaaaaaaaaaaaa

17 år idag♥


Skater girls

nuuuu är dom här!! Min är rosa, toves är grön och cecilias blå




Uttråkad


SKATE!

okej nu ska jag berätta en häftig sak. haha. jag tove och cecilia ska börja skejta, vi har beställt skejtboardar ifrån danmark. NU FAN

Mer bilder





Skojfoto

idag tog vi sånt här roligt foto med klassen. som vanligt kom min klass inte överens om någonting, man fick välja mellan att vara hora(?) eller sportfånar. tove och jag struntade i det där och var tjuv och polis ist. häftigast.


två heta grabbar från grannklassen.


haha danny gjorde allt för att bli fängslad av tove..  ;)


en nöjd polis och en sur tjuv..


christian, klassens hallick


ludvig var utan tvekan den snyggaste horan!


rasmus tove gustaf mikael och jag♥ klippte bort hela mig hhihihi...


loysan och tovsan


rasmus the steker






jag och tw blir fotade av en utav fotograferna.


sen satt jag och tove ihop såhär hela dagen:)


HEHE


Petra Mede show

Haha såg den här konstiga intervjun med Mika i Petra Medes show. han ser ju livrädd ut, inte konstigt med tanke på hur Petra beter sig... stackars mika haha :) kolla hans ansiktsuttryck vid 01.30 hihi





fan vad jag har beslutsångest när det gäller det här med skolor. jag har sökt och är prelimenärt intagen på allé skolan, musikestet. men nu har jag funderat på skolorna inne i örebro istället, risbergska eller karolinska. om jag ska göra omval måste jag göra det innan fredag, och jag vet ju inte ens vad jag vill. som jag känner idag känns det som jag vill gå inne på risbergska, men jag kommer ångra mig tills imorn, ..så där hoppar det från dag till dag. fanfanfanfan  vad svårt.

jooooooooose


fredag kväll

grillade och myste med tjejerna hemma hos tove, när dom andra tjejerna åkt hem gick tove och jag och la oss och sov. haha den tjejen är ju för rolig, hon låg typ på mig och kramade mig i sömnen och pratade. "vart är du?" haha sötnos




Grillmys


Puss på söta johanna!


Jag orkar inte

Jag kommer nog gå in i väggen snart. panik.
 men HÄR är en bra låt iallafall.


Imorse

har varit en bra dag som avslutades med fotbollsträning uppe på ip.




Tisdag








Härligt

sitter på trappan och njuter av den underbara solen, älskar våren. stämningen i skolan blir mycket bättre, nu när man vet att det snart är sommarlov och allt. så det var faktist inte sådär jättejobbigt att komma tillbaka efter lovet. iallafall, jag har redan slutat. väntar på att lovisa och cecilia också ska sluta sen ska jag väl inte till dom och busa lite, tror johanna och tove ska vara med också :) och sen måååste jag bara skriva en annan sak, The boy who knew too mutch är världens bästa album!!



hade madonna tröjan idag, skinnjacka, halsduk och brillor. fast inte dom där för nu är det ju så att rasmus tog mina i skolan och glömde lämna tillbaka dom:( grabbarna snor alltid våra brillor.ha en bra dag everyone


Brev från bästisarna

I miss you


Jag vill ha sommar, Nu






'








Snart skola igen

Lovet har gått för fort, helg nu och sen tillbaka till skolan. Finns bara en posetiv sak och det är att tjejerna kommer hem från malysia, börjar sakna dom riktigt mycket nu♥

här är en bild som jag glömt ladda upp :) från onsdagen innan dom drog, viktor cecilia tove lovisa och jag påväg ner till torget.



Shoppat med vote

Sov över hos tove inatt. Igårkväll kollade vi på Johan falk och snackade tills vi somnade. imorse fick vi skjus av tony in till örebro, gick där i några timmar tills malin kom och hämtade oss, då åkte vi till en sjukgymnast för tove skulle kolla sitt lilla knä. efter det åkte vi ut till marieberg och fortsatte shoppa där.

här kommer lite bilder på de jag handlade, smycken, linnen, skinnjacka, jens shorts och bikini.
KLICKA FÖR STÖRRE BILDER:)

 
 


En liten sak

fick den här av tove. gulligt va? :)

 


sen har jag pyntat min dator lite...





påsk med viktor, jonas och tove i pålsboda

tjosan, igår var det en rolig dag
jag åkte in till tove runt två, då satt hon och spelade monopol med jonas och malin på altan. När dom var klara med det kom viktor till oss, vi snackade lite och sen tog vi en promenad i det härliga vårvädret, vi bestämde att åka till pålsboda senare på kvällen. sen gick jag hem till mormor och käkade middag:)

runt sju skjusade gustaf oss till pålsboda, jonas kompisar mötte oss och då drog vi hem till någon random kille som hade fest, helt okej faktiskt :D klockan ett kom ljungis och hämtade oss. Åkte tillbaka till askersund och drog en french hotdog på seveneleven, där va de lite folk just kommit hem från elmia, sen hem till tove och sova där!

imorse när vi vaknade käkade vi frulle på altan, sedan tog vi en långpromenad runt askersund. när vi kom tillbaka var det dags att åka hem nästan på en gång, fick skjus va jonas och hans pappa, schysst!





viktor


vi hittade en mini skateboard, haha läggmärke till att
benen ser jättekorta ut och överkroppen jättelång ;)


tosan♥


och jonas. han var mycket bättre än oss !


hahah fast sen... haha då skulle han svinga sig runt lyksolpen
fast han trillade istället och lerade ner hela sig hahah loooser :D




haha här är en bild från kvällen. tobias händer var lite stora ! :D


RSS 2.0