puthyghos-någonting

tjaa! igår drog jag ett fett gympass tillsammans med caroline, det första jag gjorde när jag vaknade. kändes sjukt bra, har varit för dålig på den fronten den här sommaren.
 
senare på kvällen hämtade jag upp tove, gustaf och tw för att åka in till örebro och se på bio (passande dag, med tanke på det som hände i usa). usch vad hemskt. iallafall, vi stod i 20 minuter och oledoledoffade ut enfilm. vi kunde knappt ha valt en sämre. När vi skulle köpa biljetter var det ingen som kunde uttala namnet på filmen, så vi sa "vi vill köpa biljetter till...... pyth-någonting". Noomi Rapace var huvudkaraktär och det var väl det enda guldiga. Resten var skit. Dem åkte upp till en planet i rymden för att forska och få kontakt med människornas skapare. men istället hade regisörerna proppat in alla möjliga, äckliga, kletiga varelser man kan tänka sig. huvudkaraktärer dog en efter en (och det sög), det dem kom dit för att upptäcka upptäcktes inte ens. det slutade med att Noomi var ensam kvarlevande på planeten tillsammans med en robot (som var en precis som en människa) som hade tappat kroppen så hon gick runt och snackade med ett huvud, ungefär. Skeppet som kunde ta dem tillbaka till jorden gick sönder så det var ett typiskt fortsättningföljer-slut. kan verkligen rekomendera, se den, om ni vill spendera pengar på onödiga saker!!!!!!! :D :D

Annars var kvällen bra, har så kul med gamla högstadiepolarna! Vi gick ut och åt (heheheheh) innan bion. råkade bli så att Mikael segarne Tröler Widmark dröjde en halvtimma när vi skulle hämta upp honom, så vi hann inte äta uta som vi tänkt. fick bli lite baguetter och dricka på det fiket som ligger inne vid bion. Men det var kunligt ändå!

 
retards

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0