Jag orkar inteeeeeeee!!!!

Now Im sitting alone, Im finally looking around
Left here on my own, Im gonna hurt myself
Maybe losing my mind, Im still wondering why


måndag

idag var det ganska onödigt att jag gick till skolan, jag hade bara en lektion men det visste jag inte förens jag kom dit. så när jag slutade gick jag hem, gick! de är typ 5 km :) jag gjorde klart lite saker som ska lämnas in och sen kollade jag på tv.

igår tränade jag aldrig, ist följde jag och tove med min bror och B-laget till kumla och kollade när dom spelade sin sista match. tyvärr förlorade dom, 6-5 men det var en jäkligt jämt.


That 70s show

haha det här programet kollar jag på varje dag när jag kommer hem från skolan, och jag äääälskar det verkligen. önskar att det aldrig slutar sändas på tv!






Tosan och jag

igår var jag med to♥e hela dagen. vi tog ut hennes moppe från garaget och åkte lite för fösta gången i år, köpte godis gjorde vi också :D myskväll blev de typ, innan jag åkte hem kollade vi på en skräckfilm med hennes mor, malin. fast dom sa att det inte var en skräckfilm fast de tycker jag!:D

våra andra vänner har lämnat oss och dragit till andra sidan jordklotet, till malaysia. tur att dom kommer hem om två veckor igen hihi men hoppas dom har en bra resa iallafall :)






imorn blir det körskola kurs och sedan fotbollsträning. så vet ni det ifall jag inte orkar blogga haha


Rekord

idag hade jag en dålig dag, trött och lite annat.. tills jag kom till träningen och det var typ 14 pers där, så många har vi inte varit sedan i somras, det var suuuperkul :) och nu lyssnar jag på mikas nyasta skiva, The boy who knew too much, den är helt awesome, man blir glad av den. Så in på spotify och lyssnaa.


MIKA♥ nu har jag blivit galen i han


MIKA - bilder och filmer

okej, torsdagskvällen var grym! även om konserten blev försenad en och en halv timma.. jag kan säga att det var verkligen värt all väntan. Dom två timmarna som MIKA stod på scenen vad lätt en av dom bästa stunderna i mitt liv. Helt galet!
 
Jag har filmat lite, och tagit bilder. Men jag filmade inte hela låtarna eftersom att det inte fanns utrymme för det på kameran, och sen kanske dom är lite skakiga. svårt att sjunga, filma och rocka samtidigt ;)

             

    



introt... eller vad man säger ;)


I haate days like this, when it raaain and rain and rain and rain


Big girl


Förbandet, asbra va dom :D


Stuck in the middle


Blame it on the giiiiiirls, blame it on the boooyys


våran sida vann ;)


Billy Brown:)


Blue eyes, älskar låten:)


Dr. John! Haha snygg outfit elle?


GOOD GONE GIRL :D


This is the way that we love, like it's forever, than live the rest of our life but not together.
Happy ending :)


haha, den här videon blir man glad av!


Relax, take it easy


Bästa låten!!


Grace Kelly


LOVE TOOOOODAAY


världens vackraste låt.. any other world


Lollipop fick avsluta konserten:D


Lördag

alltså, nu vet jag inte hur många flugor jag har slagit ihjäl på bara tio minuter.. vart kommer dom ifrån? Blir galen. Tänkte bara berätta lite vad jag gjort idag. Mamma och jag åkte till öppet hus på allé på förmiddagen. Gick till rasmus så han fick visa mig runt lite, sen gick vi och träffade tony, och sen mathias. Tre saknade grabbar! Träffade även Carro och Clas och tog en liten fika med dom. När dom åkte hem gick jag tillbaka till Tony och snackade med han medans han byggde en liten plåtlåda som jag fick sen, haha :D klockan ett kollade vi på när jessica gick modell vid lindex och sen åkte vi hem.

Sen har jag varit med tove & cecilia hela dagen :) vi har praaatat och lyssnat på massa gamla tokhits, vid åtta käkade vi och då kom kalle.b, ted, casper och lukas. Vi gick ut en liten snabbis och sen hem igen, jag tove cecilia c.brottsjö och ted, vi har värsta planerna inför våren/sommaren nu. Fett ;)

Godnatt

Mot stockholm

Tog ledigt idag, det behövde egentligen inte upptäckte jag nu men det var ändå skönt med lite sovmorgon. Jag ska snart ta en buss till hallsberg och därifrån tar jag och gustaf bilen till stockholm. Och ikväll, klockan 19.30 är det konsert som gäller. shit, det här ska bli så sjukt kul.



haha, jagska inte ha dom där kläderna!;)


MIKA IMORGON

Jag längtar tills imorn! brorsan och jag tar bilen upp mot stockholm, på kvällen är det dax för konsert på Annexet. Vi ska se Mika. så nu ska jag försöka sova så jag kan vara glad och taggad imorn. Längtar!!


Onsdag

haha idag hade vi prov, as svårt! ja och gustaf fick mycket svårare prov än alla andra personer i klassen... haha gustaf skulle slänga ett sudd till mig där de stod ett svar men han råkade kaste de på läraren istället. och sen försökte han hålla upp en lapp men det upptäckte hon också haha, faaail fast hon skrattade bara :D  sen käkade vi och hade dom sista lektionerna. efter skolan hämtade mamma mig sen åkte vi till hallsberg och mötte upp ida och sedan simmade vi en halvtimma.

nu har jag och mamma legat och kollat på twiligt hela kvällen, jag är sjukt trött och taggad på imorn!♥♥♥


söndag och måndag

igår var de träning, jääätteroligt. mamma och mormor hämtade mig och då skulle dom åka på bio, Farsan, dom frågade om jag ville och det ville jag såklart. så jag fick åka hem och ducha och slänga i mig en macka på tio minuter. när vi kom hem igen efter bion satt gustaf och jon och spelade NHL och såklart ville jag vara med, har aldrig spelat men första matchen spelade jag och jon 1-1, ganska bra gjort av mig, spelade de hela kvällen :)

idag slutade jag skolan klockan tio över tolv. käkade då med carro♥ och sedan åkte jag hem, ville hem och spela tvspel igen men då hade ju dom jävlarna förstört spelet genom att råka riva ner playstationet på golvet. så det fick bli fifa ist:D inte lika roligt. nu ska ja sova tidigt och ladda inför två st nationella prov imorn. Godnatt!

KRYA PÅ DIG TOVE <3

70 år

Kollade på en Tina Turner konsert förut som vi hade inspelat på tvn. Shit, man kan inte fatta att hon är lika gammal som min farmor, 70 år! haha. på tal om konsert..... Torsdag♥♥♥


Fredagen

lovisa och jag tog bussen in till örebro och kollade på cecilia när hon gick modell på folketshus :) superduktig var hon och alla andra modeller! när den var klar gick vi till stan för cicci skulle gå en gång till. så vi hann kolla i lite affärer och käka på la baguette. egentigen skulle vi åka hem med robin och ceciila men anders hämtade oss ist, vi åkte till pålsboda för där var hans kusin och tatuerade sig, vi satte oss i sängen och väntade, där somnade jag haha. men efter typ två timmar var han klar iallafall så då åkte jag och lovisa hem till henne och sov. vi vaknade tidigt, gick upp värmde baguetter i ugnen,dom blev bara liiite brända! sen var jag där nästan hela dagen:)












Natti

Melodifestivalen, Den rätta vinnaren hade varit Salem. Godnatt


9E♥

tänkte lägga upp lite bilder från igår. Olle Waller (mer känd som fråga Olle) kom till skolan och hade föreläsning för oss i aulan, riktigt roligt faktist. Sedan delades alla tröjer ut i klassen så vi passade på att ta lite bilder när alla hade på sig dom! Bloggar mer sen, om kvällen och idag. Nu blir de melodifestivalen♥ heja Salem


   
    
   


Lekt med tove

Första lektionen idag var svenska, nisse läser en bok för oss och den boken har han läst i sedan typ.. kan de va november? den är världens sämsta och den tar aldrig slut, vi har inte ens kommit till hälften. haha iallafall, efter det var det idrott och då hade jag och gustaf en lektion tillsammans, det bestämdes ganska snabbt på morgonen att vi skulle ha en lektion så vi fick sätta ihop lite olika basket övningar lite snabbt och det avslutade med två matcher. läraren tyckte vi var superduktiga :D

efter skolan följde jag med tove hem. vi satte oss och åt hennes nybakta supergoda mackor. jag fick min avslutningströja, hela klassen har likadana. supersköna :) sen har vi bara myst, snackat massa, spelat datorspel och lite såntdär som man gör när man myser, haha. 


  


Simmat i hallsberg

Då vare onsdag! ramsus tove och jag gjorde vårat muntliga i engelska nationella, det gick ju.... haha :D sista lektionen var elevens val (film), och eftersom att filmen vi kollar på är en kinesisk samurai film som är världens sämsta så hoppade vi över den idag. istället bad jag mamma hämta upp mig och carro lite tidigare så åkte vi till hallsberg och simmade, vi ska försöka komma iväg varje onsdag och göra det!:)

  
Igår

 
idag


Rolig tisdag

Idag har det varit en bra dag. eller det braiga började på matten, jag och carro är dom som fattar minst av alla, så nu har vi gått ihop och räknar tillsammans. vi lyckades faktist klura ut fyra tal! snacka om att vi var stolta efter det,  fyra tal på en lektion är mer än vad jag har räknat på två veckor. sen var det slöjd och då gjorde jag och tove små söta blommor (eller en söt blomma haha) som jag satte i håret, när jag var klar med min första hade tove gjort fyra st he-he.. på idrotten lärde jag ludvig hur han skulle göra för att ställa sin volt och vet ni vad? han klarade det :D sen failade han och knäckte knäet stackarn! haha. efter det slutade vi, jag åkte hem och kollade That 70's show, och drog sedan vidare mot träning. yeah, tre pers var vi som tränade. ganska många sjuka, och lata. 

    


Family




Söndag

här ligger jag i min säng. ensam. lyssnar på musik, skrattar och tänker på fotboll! jag längtar som fan tills serien börjar i maj, träningen idag var skitkul och just nu vill jag bara att snön ska försvinna så vi kan börja spela utomhus.


Presenter

från tjejerna. armband, ansiktsmask, tandborste hahah, snyggt linne och hårnålar :) thankyou!



från familjen. laptop, smyckeskrin, armband, ring, headset, och sista twilightboken :)

 


och av mormor&morfar. ljusslinga, tröja, pengar.

  

fick lite mer roliga saker av resten av släkten, som jag inte tagit kort på men det var typ, skor, plånbok, ögonskugga och moooney! :) plus att carro skickade med sin bror ett litet grattiskort till skolan som han kom och lämnade till mig, hihi:)




Födelsedag

två dagar av födelsedagsfirande. tjejerna var här igår och firade mig, vi käkade mat & tårta, öppnade presenter och bara mös! sedan skjussade vi hem dom runt tolv. riktigt mysig kväll :) imorse väcktes jag av familjen, fick massor fina presenter av dom, en har jag i knät just nu, laptop:) hihi. senare mot kvällen kom resten av släkten med presenter och roliga skämt, då syftar jag på min moster,  hon är lite störd. och söt

alla har åkt hem nu, jag ligger i sängen och kollar på eva och adam, som varje kväll. kan inte sova annars, jag lovar att jag kan varenda replik, haha........ hmm.. godnatt. jag lägger in bilder på lite av det jag fick imorn

18 mars



 


RSS 2.0