måndag

dagen startade bra. sov lite extra länge innan jag steg upp och såg att solen sken, så det blev shorts. när jag åkte in till stan, och kom till schell, så var det massa brandbilar och en ambulans. såg en moppe som låg på kanten av vägen och lite längre fram låg en människa med massa ambulansfolk runt omkring sig.

när jag kommer upp på torget möts jag av gustaf och rasmus som kommer springades och då fick reda på att det var min klasskompis Gerrit som krockat. så idag har vi typ inte haft några vanliga lektioner, för lärarna ville samla hela klassen och prata om de som hänt. men det är ok med Gerrit tror jag. Hoppas han är på benen snart igen :)


Jag gillar vädret, har suttit i solen i massa timmar idag så jag är lite bränd haha. Och så har jag firat min morbror som fyllt år. Nu ligger jag i min säng och har huvudvärk och är hungrig. Jag tänker göra som cecilia och käka natur diet nu i typ tio dagar. men det är så äckligt så jag vet inte vart jag ska ta vägen, och inte alls mättande, men äsch jag måste klara det här nu. :) fast i skolan ska jag faktiskt käka sallad!

YEAH festivalen

okej fyfan vilken grym kväll/natt det var i lördags. först förfest hemma hos erica carlsson med massa härliga tjejer, sen drog vi in till örebro och träffade massa roliga människor. sen till kumla vid två, efterfest i kumlaby tills klockan sex på söndagsmorgon, då liftade jag och cecilia till typ kumlasjön med en kvinna som skulle till jobbet, därifrån gick vi till hennes mormor och morfar och sov.

igår vaknade vi vid elva och käkade frukost i solen, tog cykeln och kollade på fotboll. mycket mycket roligt


taggade johan rune på bussen!


PUSS ÄLSKLINGAR


haha dom hade 2 minuter på sig ;)
















cecilia rockar i kumlaby hemma hos christoffer. eller ah här byts det låt!


cecilia klockan sex på morgonen, det kom en bil och cecilia bad mig att lifta. klart som fan kvinnan i bilen stannar, första gången den första bilen stannar :D nice var det att slippa gå iallafall.


söndagen. cecilia vid fotbollen :)






Fredagen

    


Godmorgon

yesterday was fun! efter skolan kom jag hem, satte mig i solen en stund, sedan åkte jag in till cecilia och lovisa. jag och c gick bort till skejtparken och åkte en stund med viktor. men det började regna, så vi gick hem till honom, tills min bror kom och hämtade oss alla tre. hem till mig, spelade gitar, sjöng, käkade mammalagad tacos, och kollade på så ska det låta. vid tio någon gång åkte vi in till stan igen och träffade lite folk.

Lägger in bilder på söndag eller någon annan dag :) för nu ska jag packa. sova i kumla tills imorn, yeah festivalen ikväll.

och yes!  min mobil är tillbaka, en klass på skolan hittade den i mellan sätena på bussen påväg hem från deras klassresa i gotland. haha underbart!


Var det fotbollsträning eller militärläger?

gjorde mitt sista högstadieprov idag, det var i svenska och jag fick MVG så det blev även det i slutbetyg. och idottsläraren höjde mig till VG för att jag fick så bra resultat på konditionstestet. härligt :D

trots att jag fortfarande är sjuk drog jag till träningen, kan inte hålla mig borta längre hihi. fick springa upp och ner i backar och göra massa jobbiga övningar, sjukt jobbigt men det är bara bra.


Miss it

fyfan här sitter jag och nästan gråter, jag har kollat igenom lite gamla bilder från förra våren och fick massa flashbacks. jag saknar er verkligen.


Onsdag

varför händer det här alltid mig när jag ska plugga? jag tar papprena, lägger mig i sängen och läser igenom en gång, blundar och tänker "jag ska inte somna", sen vaknar jag en timma senare och blir arg för att jag somnade ändå. haha, men sen blir jag glad när jag ser det här, haha lyssna rappen vid 2.18, så jävla snygg


Tappat mobilen

fyfan... satt på bussen påväg mot gustavsvik för att simma med skolan. skulle ta upp min mobil men jag hittade den inte, så jag började rota och bad gustaf ringa till den men inte fan var den där. så nu har jag spenderat stor del av dagen gått omkring i stan och letat efter den. en vaktmästare var snäll och öppnade in till skolan så jag kunde leta i salarna jag varit i, men den är borta.

har ringt säkert 20 gånger men får inget svar, så antagligen är det ingen tjuv som har hittat den än för då skulle man väl stänga av, eller klicka upptaget? eller?... åh fan vad jobbigt. har ju allt på den telefonen, jag har haft den i typ fyra år (haha ja, hållbar) så alla kontakter, bilder, sms... verkligen allt finns på den! fan vad jobbigt.


haha gör det här testet!

Jessica och jag gjorde det här testet och failade totalt! ;)


Fråga 1
Du deltar i ett lopp. Du tar dig förbi personen på andra plats. Vilken
position har du nu?


Svar: Om du svarade första platsen, så har du helt FEL!
Om du tar dig förbi personen på andra plats, så tar du hans plats. Du
är tvåa. 



Fråga 2
Om du tar dig förbi den sista personen i loppet, vilken plats har du då?



Svar: Om du svarade näst sist, så har du fel igen! Hur kan man ta sig
förbi den som ligger sist?


Fråga 3
Verkligt svår matte. Denna fråga får du bara använda huvudet för, ingen
penna, inget papper.

Ta 1000 och lägg till 40.
Lägg nu till ytterligare 1000.
Lägg till 30.
Lägg till ytterligare 1000.
Lägg till 20.
Lägg till ytterligare 1000.
Lägg nu till 10.
Vad får du då?



Svar:
Fick du 5000? Korrekt svar är naturligtvis 4100.
Tror du mig inte? Kolla med penna och papper.
Idag är inte din dag va? Kanske att du klarar den sista frågan...



Fråga 4
Marias far har fem döttrar: Nana, Nene,
Nini, Nono. Vad heter den femte dottern?


Svar:
Nunu? Nana? Nene? NONO? Naturligtvis inte, hon heter
ju Maria. Läs frågan en gång till!


Rotary Stipendiet

var idag, för er som inte vet är det en tävling bland eleverna på Askersunds Musikskola. Förra året tog jag hem andrapriset och iår blev det en tredjeplacering. Är nöjd som fan faktiskt :) 500 kronor rikare, och så fick jag blommor av dom söta vännerna som var där och kollade, cecilia tove lovisa viktor och johanna :)

 




Ah

gick hem till mormor efter första lektionen och somnade i hennes säng på en gång.


Inhandlat

har ju varit i både stockholm och göteborg så därför har jag ju handlat lite. tröjorna har ni redan sett, shortsen glömde jag ta kort på och sen det här.. 
  

  


 sweet

Man kan ju gissa vilka det är


Rönneshytta

Gårkvällen spenderades hemma hos Gustaf hjärtmyr med massa trevligt folk. Lovisa och jag sov kvar där inatt så jag har just kommit hem. Har sjukt ont i halsen och det är inte bra, speciellt inte just nu...


Helg

igår följde jag med tove och cecilia till åmmeberg, var med carl och markus hemma hos carl. vi snackade och dansade tills klockan fyra imorse, eller ja.. jag sov ju i soffan. sen fick inte vi sova i carls säng så vi gick ut i crossbussen och sov i världens konstigaste säng hahah den var över mikron, typ en halvmeter upp till taket. garvade som fan när vi kom ut. imorse gick vi in och väckte killarna,käkade frukost och fick skjus hem.

hemma hos cecilia och lovisa kollade vi på film, sen kom mormor och hämtade mig. ikväll ska jag och lovisa till rönneshytta och vara med några. 

yey, sitter nu i solen och svettas, ska ta en powernap.

Stockholm

visar bara några bilder för det är så segt att ladda upp på blogg.se, kolla facebook istället. där finns alla, även dom från göteborg :)






Match igår

och vi vann. känns så jäkla skönt :) idag ska vi till stockholm med klassen, blir riksdagen & museum. sen får vi fritid tills klockan nio ikväll. ha en bra dag alla,pusspuss

hejjhejhej

 

Idag blir det fotbollsträning för första gången på en vecka, fan vad kul. taggar hemma match imorn mot östansjö. mmmmmmhh hejdå


Göteborg ja

har glömt lägga in bilderna och det men jag ska, så fort jag orkar och har tid, det är ju inte några bilder om man säger så.


köpte den här underbara skjortan i göteborg, syns inte så bra på bilden men den är lite genomskinlig, somrigt!


Nya klassen

Ska iväg till Alléskolan idag och träffa alla nya esteter. Kul


Pluggar och lyssnar på musik


Romeo och Julia

hehe dåså.. I torsdags fick vi med oss en Shakespeare saga hem som vi skulle läsa och göra redovisning på, dock bara 20-30 sidor, men jag valde Romeo och Julia och den var så bra att jag redan läst ut den och skrivit redovisning. skönt att ha de klart, haha. ska nog ladda ner den filmen och se.

Lady gaga

Hade velat gått på hennes konsert i globen ikv. Synd att det inte blev så. 


På en madrass

Jahapppp... tove och jag skulle sova i hennes stora sköna säng men då skriver jonas och säger att han inte har någonstans att sova så jag fick hoppa ner på golvet och sova på en madrass. fast nu ligger vi och pratar lite. så jag ska vika ihop min dator nu och sååååååååååå, jobba i harge imorn.

ska försöka göra om hela designen nu. lycka till josse som är världs sämst på sånt.

Ikväll blir det en Tove-kväll!

Nu ska jag försöka fixa en header här på bloggen, kanske ny design helt. hmmmmmmmm ffffffffår se hur de går, chansar på Inte så bra !


Här måste det stå någonting

Glöm det där jag sa om hemmamatch. det är tydligen borta match, i sturehov faktist. tänkte bara säga det så ni inte sitter där uppe på IP och undrar vart vi är. haha!

Fick mitt första IG idag, geografi. inget att vara stolt över haha men jag har aldrig varit bra på geografi, minns  i sjuan att några i min klass trodde att usa och england var samma land, och att new york var englands huvudstad. och bhult frågade var närke var för land. haha :D när vi ändå snackar betyg kan jag ju berätta att jag fick mvg på svenska redovisningen och vg på bilden, så det är nog bara geografi jag har lite svårt med!

Träningen idag var jätte rolig, som vanligt. Nu har jag läst klart hela romeo och julia som vi fick med oss hem ifrån skolan. eller.. jag har bara en sida kvar jag och kan inte koncentrera mig på den just nu, så det blir nog att sova och läsa klart imorn.


Madonna

har laddat ner madonna konserten och kollar på den nu med mamma och jessica. det enda jag minns från den är massa bakhuvuden men nu ser jag ju att det faktist var riktigt bra!


Valborg


jag och tovsan

cecilia och tove

buuus

ännu mer bus !

jag och cicci

hemma hos anna!

puss

jag och tov

tw, en svart prick och guzzi

jag och tw


KICK ASS



kan inte fatta att det är mer än en månad sedan jag var på konserten. längtar som fan tills att se han igen!!


Idag har jag

varit i skolan
hälsat på mormor & morfar
skejtat med brudarna och grabbarna
varit på mysig promenad med tove, cecilia,
mamma och massa andra mammor


skolavslutning snart. har ni fixat med klänningar och sånt? :) det har jag, både middag och avslutning. nu ska jag försöka sova, hoppas på underbara drömmar............................. te echo de menos


Första matchen

vaknade upp i samma säng som cecilia imorse, hade satt klockan på 8.30 för jag hade samling med fotbollen kl 10.00, men för att vara säker på tiden smsade jag min tränare:

Jag- samling klockan 10 va?
Hon- nej NU!
Jag- du skojar?
Hon- Samling 8.45, Match 10.00

så jag fick upp springa upp, cecilia gjorde frukost åt mig medan jag klädde på mig. sedan blev det av till åsbro och spela träningsmatch mot lindesberg. skitbra spelat av ossssss! 1-1 blev det, känner mig riktigt taggad inför seriepremiären nästa söndag. Hemma match. kom å kolla hörrni.

nu..............ssssssssssova


RSS 2.0