Nu är jag tillbaka i mina rutiner

nästan i alla fall, åt fan en chokladboll idag, på en onsdag..... inte bra. Det är för att jag dragit tillbaka till sötsuget nu när jag varit i Thailand och Malaysia och köttat glass och chips varje dag. FIT SOM FAN! Men nu ska jag starta mitt hälsosamma liv, var på gymmet idag faktiskt. 40 min motion och lika mycket styrka. Sitter just nu och dreglar på vattenflaskan jag fick låna av Gustaf, bara för att jag är världens fräschaste tjej.
 
Skönt att vara tillbaka bland vänner och..... inget mer. Fick en Matilda i famnen igår när jag kom till skolan och en kram av en naken Lisa när jag klampade in i omklädningsrummet på idrotten. Bara Elin jag inte träffat än av dem jag vill. (Tove träffar jag ju imorgon, eftersom jag ska på bio med henne, tw och gustaf) (afterschool-bio) (för att vi är coola) (bara en till parentes).
 
jag och några resväskor som fortfarande ligger oupppackade på vårt gold. jag har dock varit duktig och packat upp min nu. 
 

En strand på Koh Lipe

Malaysia var fint, men Thailand är oslagbart. Ligger just i detta nu på en strand på den sjukt fina ön Koh Lipe. Hotellet är precis på stranden så det tar 5 sek att gå från havet ner i poolen. Vattnet i havet är det blåaste jag någonsin sett och sanden är vit. Dessutom har jag en söt liten hund under solstolen som jag ligger och klappar på, skiter i om den har skabb eller rabies. Hen är söt ändå. Tror heller inte ni blir förvånade om jag säger att jag har pluggat in coldplay i öronen.

"Have you ever been in the situation, when you look back, and realize that something you thought was so incredible is so weak?"

 
 
 
Finns inget mer peppande än att dra på Beyonce när man står på crosstrainern eller löpbandet. Hon har så jävla rätt i allt hon säger. åh

8 Februari 2013

Vilket innebär 5-årsdag för Gustaf och Jessica. 
Det innebär även slutet på en underbart bra vecka hemma hos Matilda. Har bott hos henne från Lördag-Fredag. Haft huset för oss själva hela veckan. Vi har lagat onödigt god mat varje kväll och kissat med dörren öppen hela tiden, de ni. Ibland hade vi sällskap och ibland var vi ensamma. Vi kom på att vi aldrig skulle funka ihop under en längre tid eftersom vi lät disken stå till dagen efter och slängde smutkläder på golvet. Haha. 
 
Mysigt har det varit i alla fall. ♥
 
Nu inväntar jag min kära Gustaf Hjärtmyr, han erbjöd sig att hjälpa mig att packa resväskan. Men eftersom jag redan är klar med det ska vi äta chips och snegla på film istället: en gång i phuket, dagen till ära. Åker ju typ dit inatt. Nästan dit i alla fall. Klockan 01.00 ska vi upp och sätta oss i bilen och rulla mot Arlanda, jag mamma och pappa. Sedan har vi 19h flygresa framför oss innan vi är framme i Malasya. Där är redan Gustaf och Jessica och väntar på oss. Fattar inte att det är snart fyra månader sedan jag stod på kumlas tågstation och vinkade av dem inför deras Australienresa. De fick för sig att spendera sista månaden i Malasya, och det är därför vi ska dit nu (för att möta upp dom). Tror vi ska till tre olika hotell, varav ett ligger i Thailand.
 
Nuuuuuu I think Gustaf kommer med mina efterlängtade chips. 

RSS 2.0