on off, off on - så enkelt är det

sitter med tandborsten i käften, klockan är fan tio snart. vad gör jag vaken? :o idag har jag varit på marieberg med fanny och chrizze, köpte lite nödvändigt. fredag imorgon. dö.

Stolt



Idag hade vi lunchkonsert med insån (sånglektionerna), alltså inte med ett band utan man stod själv på scenen och sjöng. det var sjukt nervöst, först tänkte jag inte ens gå dit men mina underbara vänner peppade mig så jag gjorde det. tappade texten i andra versen men det löste sig ändå, och jag är sjukt stolt att jag ens vågade. haha.

på idrotten dansade vi, haha kult. sen gick jag, diana och tea till gymmet. så skönt. nu ska jag försöka att göra något vettigt resten av dagen.

tjenare bloggen

har aldrig varit så deprimerad som både jag och diana var idag, helt utan anledning. eller? en liten anledning hade vi nog men åh, vad fan händer?!

caroline baby sov här hos mig inatt! igårkväll bakade vi både kladdkaka och muffins, sjukt goda hihihi sen förbrände vi bort dom på gymmet efter skolan idag.. efter skolan åkte jag hem till askersund och hade lektion på askersunds kulturskola som jag har varje tisdag men som jag aldrig nämner i bloggen.

visar er tre bilder från i fredags, när vi var i örebro hos carro och de där. :)




axel (som var både tysk, kinés, hongkongare och svensk), ronja och anders


Caroline här




Tog med mig caroline hem efter skolan, vi myser, det är mysigt. haha. godnatt ♥


Franzon




Min älskade Elin

Igår bad Elin mig att komma till kumla, och eftersom jag saknade henne så sjukt mycket så gjorde jag det såklart! Hon mötte min på busstationen vid sjuttontio. Då gick vi hem till oskar, där var daniel,patrik och linus och kollade på film, när vi kollat klart på den blev det pizza på grillcenter, en sväng på maxi och hem till oskar igen. Där klämde vi ner oss i soffan och kollade två filmer. Tror klockan var runt två när Elin och jag kom hem till henne :)


Imorse gick vi ut och tog lite bilder i det kalla och blåsiga vårvädret. Elin är bara för snyggggggggggg!!! Love u


Helg

Caroline fick låna sin systers lägenhet igår så vi var några stycken där och hade det kul! Jag åkte hem runt ett och sov hos min kusin & min moster som snarkade så mkkkkkkkkt så jag nästan dog, jag ville bara döda henne hahah....

Imorse när jag vaknade höll Ida på att göra frukost så vi åt den och sen tog vi en lång promenad, hälsade även på hos mormor en stund innnan vi gick vidare. Nu är jag hemma och klockan är bara 12.25, har hela dagen framför mig!!!!!! najs , det blir kumla


åtta timmar i sträck

Kunde verkligen inte gå till skolan idag, mådde illa hela natten och ännu mer när jag skulle gå upp på morgonen. Istället låg jag hemma och kollade på LOST, åtta timmar i sträck. Fan, jag har följt den serien i sex år och nu såg jag slutet, det var ganska värdelöst men ändå bra.

Nu är jag i örebro med b-rudar och taggar. Berättar mer imorgon , Kram

torsdag



vet inte vad det är med mig, de senaste veckorna har jag lagt mig för att sova redan vid sju, åtta på kvällarna.. antar att det beror på att jag är uttråkad och de där. ruttnar utan att ens märka det.

Idag var jag iallafall i skolan...... Godnatt :)

Boooring



Mådde sjukt illa igår. Jag försökte äta men min kropp ville inte behålla maten i mer än fem minuter. Jag somnade någongång vid sju, åtta. Sen vaknade jag klarvaken och trodde det var morgon, men ne 22.46 var klockan........ skapligt irriterad försökte jag somna om men det var omöjligt. Så jag låg vaken hela natten, det var det långtråkigaste jag varit med om. Gick självklart inte till skolan, nu kämpar jag bara att hålla mig vaken hela dagen så jag ska sova som en gud inatt. OC är bäst


äckelsjukan

FAAAN, nu är det faktiskt tillåtet att svära för det här är inte vad jag behöver !! jag sa till matilda och diana redan imorse att jag var illamående, men bara jättelite. det gick över så jag tänkte inte mer på det. sen sista lektionen bara snurrade det till i huvudet och det började surra i händerna som det gör när man mår illa. usch,nu berättar jag inte mer om ddet. mamma var snäll och hämtade mig eftersom jag inte ville sätta mig på en buss. nu ligger jag i min säng och är troligen magsjuk, stackars mig!!!!!!! bläääääääää....

Åsbro brudarna

Drog till Caroline och Denise igår och hade det mysigt , vi kollade solsidan (Haha fan vad bra det var!!) och film. Vi sov hos Denise, imorse var hon tvungen att gå upp klockan sex men inte cccarro och jag, för vi på alléskolan var ju lediga idag. Så vi gick upp runt tio, själva i denises hus och käkade frukost. Sen blev det gym med Diana och Gustaf. Riktigt najs sätt att avsluta helgen på


Some new clothes

Igår hälsade jag på hos Linda, Danny och Leon för första gången i år, det var väldigt länge sen jag var där trots att dom bor knappt en km härifrån, haha.

Senare på kvällen hade jag för tråkigt, som tur var hade Ida lika tråkigt som jag så hon kom hit. Vi hjälpte mamma med maten, sen blev det körslaget (inget jag brukar kolla på haha!!) och film, tyvärr slocknade vi båda två. Imorse bestämde vi oss för att åka till Marieberg, och det var inte svårt att övertala mamma. Har med mig lite nya kläder hem... tre tröjor och två jackor. Bästa mammsi som sagt! 

 











Lyckligare än er alla

Det kanske var att överdriva, iallafall är jag välddddigt glad !! Igår fick jag ett mms av min älskade mamma, när jag öpppnade det kunde jag knappt tro mina ögon. Det var en bild på biljetter till Take That... åh jag bara ryser vid tanken. Kan inte fatta att jag kommer få se min älskade Robbie Williams. Det blir alltså en liten tripp till Köpenhamn - Danmark i sommar eftersom det är där dom spelar. 16 Juli. Fifaaaaaaaan , det har varit min dröm i tusen år !!



En liten bild på gabbarnas första år tillsammans, innan dom kickade Robbie. Nu är dom back for gooooooooood och jag ska på en av turnékonserterna i sommmar!!!!!!!!!!

/ hysterisk

Myskväll i Örebro

Sovmorgon till 10.20 idag, sen hade vi en och en halv lektion haha! Satt ändå kvar i skolan några extra timmar med matilda, chrizze, diana, fanny och alla och spelade kort :) Nu är jag hos Caroline, ikväll ska vi in till örebro och mysa i hennes systers lägenhet. Laga mat och äta godis. Myspys, kram


Back in the 90's

Snacka om en må-bra-låt, våren närmar sig och man vill bara ställa sig upp och skrika, humöret är på topp idag! Remember this song? Alla måste lyssna och ingen får stänga av innan refrängen.



skkkkk k k k k k-k K önt

Nu är äntligen den jäkla uppsatsen inlämnad! Har inte ens nämnt det i bloggen men vi har haft ett väldigt stort arbete i skolan, nu är det klart. Lämnade just in uppsatsen som var nio sidor lång.

Nu sitter jag med mina tjejer och bara njuter av känslan. Underbart!


Rolling in the deep


Era jävlar , ha ha


"Bra"


There is no reason for me to be awake



Det här måste vara världshistoriens segaste dag. Jag har inget att fördriva tiden med, ingen att prata med, ingenstans att vara. Inte för att jag vill något av detta. Önskar man bara kunde försvinna ett litet tag

lördag

Torsdag: Sov hos min Matilda Nyqvist!
Fredag: Jag och Diana sov över hos Caroline.


Do what you love.


10

bästa veckan väntar! puss


Födelsedag

Väcktes av att familjen kom in och sjöng i rummet, med en liten tårta och små presenter. Sen har jag städat och gjort det mysigt i nya sängen, och så åkte familjen in till stan och skulle ta en promenad på isen, tyvärr tyckte alla att det var för halt förutom jag så jag gick själv. Mötte Fanny och Adam heeelt random bah så jag gick med dom en stund, försökte kasta ner Fanny i snön men jag trillade själv istället. Haha, nu väntar jag födelsedagsgäster!


tårtaa.... eller torr macka?


:D


jag och jessica påväg ut på isen... innnan dom vände och lämnade mig


ny säng, middag med några trevliga, melodifestivalen och rysfilm

Igår väcktes jag av mamma för vi skulle in till Ikea och köpa ny säng, hela familjen (inkl. jessica) följde med. Blev en 140cm bred. As najs!

När jag kom hem var det bara att fixa sig lite snabbt för att sen åka till hallsberg och möta upp tea, linus, diana, agge, elin, pontus, matilda, ninni och david. Efter mycket gnällande om vart vi skulle käka kom vi fram till att det fick bli på Milano (halva gänget ville äta kina). Det blev jättemysigt.

Efter middagen gick jag hem till Oskar och Anton, dom hade lagat middag, tyvärr hade jag ju redan ätit. Vi kollade på melodifestivalen och en rysarfilm. När jag kom hem var klockan två och då hade mamma och pappa ställt upp min säng, mys :)











den här fick jag av två.... anonyma haha JÄTTEGULLIGT! ♥


6 mars

Datumet av min födelsedag! Grattis till mig själv haha. Har massa kul att berätta, hinner inte just nu bara, tar det senare. Nu ska jag ut i solen, ha en underbar dag alla!


klockan är inte så mycket

Redan hemma från födelsedagskalaset för kusinen. Jättemysigt, speciellt att få träffa Erik och Anna :)! Nu är jag hemma och har tvättat bort sminket, det måste vara det skönaste som finns. Känslan av nyyyytvättad hud haha ♥ ska kolla några avsnitt oc sen sova, puss


födelsedagskalas

Gud vad skönt att ha en sån här planerad helg! Ikväll umgås jag lite med släkten eftersom att min söta kusin Anna har fyllt år och det ska vi fira. Ser fram emot! :) seee yaa


moviestar moooviestaaar you think you are a movie

lunchkonsert idag, grymt.


liten och snygg bakom stora trummor.


tjenare mannen

Vi har lunchkonsert imorgon, så idag har vi gjort soundcheck och repat. för det kommer vi inte hinna imorgon, tror att den börjar 10.30 i Scala, det rummet som ligger brevid matsalen om det finns någon här som vill se (antagligen inte). Nu ska jag städa mitt rum, kram


Hej bror

NEJ!

ligger i sängen, jag vill inte gå upp jag vill inte gå upp jag VILL INTE GÅ UPP... fan


RSS 2.0