LÖRDAG MED CECILIA

cilia ringde mig och frågade om jag skulle med till hallsberg, så jag åkte in till henne och så fixade vi oss på en timma. sen satte vi oss på bussen. när vi kom dit mötte vi upp thomas sen vidare hem till Timia. I början var det lite tråkigt och segt. Men sedan började vi snacka med Timia och hon var suuuper schysst. Lätt lyckad kväll! :D Kvällens roligaste var; En arab 'kan ni hålla käften, jag har ett jävla barn här som ska sova.' Cecilia: 'ett jävla barn?'. hahah. iallafall kom vi hem vid halv fyra, sov hos cicci, I love you babe. ♥

Lite bilder. klicka på dom för att se dom större!

     
   


TORSDAG, FREDAG OCH LÖRDAG

TORDAG, öppet hus. det ända jag minns av skoldagen var att vi vaccinerade oss! efter skolan hämtade mamma mig, vi åkte till mormor och åt. sen körde vi iväg mot örebro för att gå på öppet hus, risbergska och karolinska. gick omkring och kollade och hann även se några konserter. :D superduktiga va dom!
FREDAG, sjuk och new moon. fredagen, igår alltså. jag följde med caroline hem till åsbro efter skolan, fick direkt lägga mig i hennes säng och sova för jag mådde skitdåligt efter svinis sprutan. jag var typ hängig, huvudvärk, illamående. jag vaknade efter någon timma, då skulle vi äta men jag blev för yr när jag stod upp så carro fick fixa mackor så fick jag äta i sängen. vid åtta hade clas och maria kommit, så vi drog iväg till örebro, till bion och såg new moon. det var så himla bra!! tårarna sprutade nästan hela filmen. verkligen bra!. sedan skjusade maria hem mig, kom hem vid halv ett ungefär så jag la min på en gång. :)
LÖRDAG, hemma. jag har duchat, sytt in ett par byxor, fixat med naglarna, lagat mat, kollat idol och rotat i förådet. kanske ska va med cecilia sen om hon hör av sig.. :) jag har fortfarande så ont i sputarmen att jag inte kan sova på den.

bilder från igår och idag.
   
   

 


JAG VILL ALDRIG SLUTA NIAN

iallafall inte när man vet att man aldrig kommer att träffa dig, typ bara... varannan helg.


VACCINERING IMORGON MOT..

 

imorn eller den här veckan. vår skola hade inte fått vaccinet än så antingen blir det imorn elller någon annan dag i veckan. jag gör inte det här för att jag själv är rätt för svininfluensan, utan för att min pappa är i riskgruppen så jag vill ju inte smitta honom om jag nu skulle få den :)


TILLBAKA FRÅN BION

Michael jackson - This is it!

vet knappt vad jag ska säga om filmen... den var bra, sjukt bra. michael var grym på scen, och det märktes verkligen att han brydde sig om alla scenarbetare, dansare & ja.. alla som var där på repetitionerna. det är orättvist att han skulle dö, han kämpade så för att allt skulle fungera, han brydde sig om allt. konserten hade blivit grym!


SENARE BLIR DET BIO!

This is it ska jag se idag med mamma, gustaf och cecilia. :)


LONDON PRESENT

jag har inte haft lust/tid att sitta vid datorn senaste dagarna. men här ska ni iallafall
få se en söt present som jag och tove fick av cecilia och lovisa efter london resan. ♥ :)


 


HAHA BERSHULT

haha kollade igenom några bilder från åttan, hittade dom här när jag och bershuld var så duktiga på att paddla. det var så mycket motvind så vi gav upp och drog upp kanoten på land, vi började gå upp för en slänt och när vi kom upp för den tittade vi oss omkring och såg att vi var i en kohage med massa hus runt omkring, massa folk på gårdarna stod och stirrade på oss där vi kom slämpandes med våran kanot hahaha. minnen! ;D

     


FULLT UPP

imorse skrev jag upp en lista på allt jag skulle göra när jag kom hem så att jag inte skulle glömma, t.ex städa mitt rum, plugga på konsthistirian, fixa ett julkort, måla naglarna, skriva en dagbok på spanska, läsa igenom spanska glosorna... och ja, nu har jag varit hemma i snart två timmar och har bada gjort städningen, jag är för laaat! men jag är glad att jag slog på tvn för That 70s show började precis, så braa! :D men nu ska jag försöka få nått gjort här innan Bonde söker fru börjar, Pusssar...

haha små gosedjur som jag, gustaf och jessica vann i sommras på liseberg ;) hahah hahh...


(jag ska göra om min blogg snart, den är så jäääkla tråkig jag vet)

HAHA xD


BEEEEBIS FISK

ännu en skoldag avklarad ;) har ingenting att säga om den, den var likadan som alla andra skoldagar lixom. efter skolan var det hem och snabbt äte och fixa till sej lite. gustaf och jag packade in pianot i bilen och åkte in mot hotellet. spelningen (eller vad man ska kalla det) gick skitbra, vi körde igenom fem låtar och sedan var vi klara. :)

gustaf lämnade tillbaka en av våra fiskar idag eftersom att den dödade/käkade upp våran ena. så kom han hem med två bebis fiskar ist. en golfboll och en sugpropp haha, vi har inte köpt så avancerade fiskar än, mest bara guldfiskar och sånna. haha men den här golfbollen han kom med idag är bara sååå söt, as liten och pluttig. haha ;) kolla själva.


haha (söt gustaf är på bilden i bakgrunden hahah..)

 


TILLBAKA TILL SKOLAN

har ju varit ifrån skolan i tre veckor nu med lov och praoen å det, så idag började den igen. haha det bästa var att dom har tagit ur smartboarden från vårt klassrum så nu får vi äntligen vara där på rasterna.

igår åkte jag och mamma in till tove på morgonen, där var redan cecilia lovisa & karin. vi fikade och sen satte vi igång och pysslade med julkort, det var riktigt mysigt faktist. vi tjejer med våra mammor haha. sen käkade vi mat också som malin lagade. vid fyra var vi tvugna att åka hem så jag och gustaf kunde öva tills imorn, uppträda på företagsmötet.

    


2 BILDER

haha tog två bilder ifrån toves blogg från konserten. :D


gustaf och jag står å snackar med en man.


kramar älskling. dom sötisarna hade köpt blommor till mej :D<3


HÖST KONSERT

nu ska jag berätta allt om idag. det har nämligen varit höst konsert idag i närlunda hallen, och jag sjöng solo. hihi jag fick inte välja låt men min musiklärare gav mig låten H.E.A.T - 1000 miles, lite rockig och sådär, det gick ganska bra, :).

det roliga var att.. efter konserten kom det fram en man till mig och gustaf och frågade oss om vi ville sjunga på hotellet nu i veckan på ett företagsmöte. självklart sa vi ja!, vilket team vi är brorsan!!! :D

jag var med brudarna hela kvällen hemma hos c&l. vi snackade ut, käkade mat och tog en promenad. men mamma fick hämta mig ganska tidigt för jag hade så jävla ont i mitt bröst, i hjärtat. och min rygg värkte som bara den, så jag åkte hem. jon var här som vanligt, haha. vi åt mat, kollade på inspelningen från konserten och nu ska jag ta en iprem och sova, hoppas på att det slutar göra ont i hjärtat..

haha att låta pappa ta hand om kameran på en kosert är helt värdelöst. så jag fick ta kort på tvn ist. :(






söötisarna


LADDAR INFÖR MORGONDAGEN

berättar allt imorgon kväll, men med den här bilden förstår ni nog vad som är på G. ;)


HEMMA FRÅN KUMLA

orkar inte skriva så mycket om veckan men det har iallafall varit kul att få bo med fisan, även om hon blev lite beroende av xboxet som fanns i stugan vi bodde i haha. i onsdags fick vi vara med på bodyattack, aaasjobbigt hahah. idag kom mamma och karin till oss, vi fick i oss lite mat på sibylla innnan vi skulle till praoen. cecilia kom också dit för hon kom precis med tåget ifrån skolan. :) så jag hann träffa henne också en stund!

det jag blev gladast över när jag kom hem var vykortet (lite försenat) som låg på mitt rum, från cecilia och lovisa när dom va i london i helgen, även om jag redan har träffat dom så blir jag så jävla glad. ni är det bästa!!!

när vi kom hem var jon här som vanligt, hahah. familjen lagade god mat och sen käkade vi, ris med någon kycklingröra :D sen har vi kollat på idol, fyfan vad jag är imponerad av tove!!! hon kommer vinna.

PRAOA PÅ GYM

nu har jag packat allt som behövs för veckan, hoppas jag inte har glömt nått. snart kommer mamma hem, hon ska skjusa mig till lovisa, och sen skjusar karin oss till kumla där vi ska praoa hela veckan, vi hade verkligen ingen aning om vart vi skulle vara så karin fixade så fick praoa hos anneli (lovisas gudmor) på enjoy eller vad det heter, vi börjar typ inte för ens 15.00/16.00 varje dag.

ha en bra vecka alla ♥


MITT HÅR

så här blev det när älsklingsvote färgade mitt hår i fredags.
röda slingor.




på den här bilden syns det inge rött. men, spara eller klippa av?


UPPDATERING

pappa skjusade bort mig till linda danny och leon vid åtta, har varit där tills nu. vi snackade lite och så, och så spelade jag dannys tvspel ;) haha för grym va ja.. här ska ni få se lite bilder, även fast min mobilkamera är kass!!!!


LEON, THE BABY ♥


sweetie


FREDAGSMYS MED TOVE

sista dagen på praoen idag, fick en fet påse med godis! det har varit ganska roligt på ica. iallafall.. klockan tre när jag slutade kom tove förbi, vi gick hem till henne och efter en stund kom mamma och hämtade oss, vi åkte hem till mig och käkade och så, och tove lärde mig lite på facebook (haha jag måste vara den sista i världen som skaffar det). när vi var klara hemma hos mig åkte vi med gustaf in till stan igen, handlade tre hårfärger på ica och sen hem till tove. vi satte igång nästan med en gång och är ännu inte klara, haha. och då kom vi ändå hit vid fem någon gång. vilken färg tror ni det blir nu då? :D hare bra allesammans. - Love u tove

THAT 70'S SHOW

idag fick jag somsagt gå själv till praoen, det kändes som att klockan tickade mini-tickningar hela dagen, kollade på den säkert var femte minut. det är tur att personalen är trevliga iallafall! mamma kom och hämtade mig vid tre, vi åkte hem och tog ut maten som stod i ugnen och satte oss å kolla på That 70's show, så jävla roligt är det!! och Ashton Kutcher är sååå snygg, helt sjukt hur snygg han är faktist. snart börjar mammas pojkar, det måste jag kolla på. ;)


ica tröjan är på, haha


2 DAGAR KVAR

inatt/imorn åker cecilia och lovisa till london, vilket betyder att jag kommer vara utan lovisa dom två dagarna som är kvar på ica jouren :( trist. nu ska jag ducha och sedan kolla på tv hela kvällen, kanske plugga också hihi. men nu har jag slut på ord, haha har inget mer att skriva så hejdå.


DISNEY CHANNEL HAHA

haha idag har jag inget att skriva om. nu tänker jag iallafall kolla på disney channel, favvokanalen ;) hannah montana jonas sonys chans magi på waverly place h2O zac & codys ljuva hotelliv


ICA JOUREN, DAY ONE

första dagen på praoen har gått bra, vi får mest gå omkring och fronta alla varor i hyllorna och fylla på där det är slut, så det är nice. vi slutade klockan tre, då gick vi hem till lovisa och karin lagade mat åt oss :) sen la vi oss i soffan och somna, sov tills gustaf kom och hämtade mig.


PRAOA PÅ ICA

imorn börjar praoen, två veckor har vi. första veckan ska jag och lovisa praoa på ica, haha :)


IGÅR OCH IDAG

igår åkte jag in till cecilia och lovisa. vid halv fem åkte vi iväg till kumla, hem till deras kusiner för där var det kräftskiva, fast vi åt tacos ist aasgott!! sen gick jag, jonte, lovisa, max och cecilia därifrån till en fest och träffade schyst folk, umgicks med dom hela kvällen. vid halv två ville jag och lovisa hem så karin ringde och beställde taxi till oss för vi hade aldirg hittat tillbaka till deras kusiner, men den kom aldrig så vi fick gå med robin och hans kompis, aslång och görkallt. när vi kom tillbaka till kräftskivan höll alla vuxna på att dansa till gamla låtar. cecilia, lovisa, karin, mats och jag sov hemma hos deras andra kusiner, i ett utehus. vaknade i morse, käkade frukost, kollade på tv, packade allt och runt tre åkte vi därifrån. stannade på mc'd på hemvägen och beställde mat., supergott. sen skjusade dom hem mig. (: 


RSS 2.0