It's the high five I fight for

Hej mina 20 läsare. Jag sitter i min tvsoffa och är egentligen för distraherad för att blogga, har en popcornskål brevid mig och en Lisa att chatta med på facebook, seriöst den mest kärleksdesperata konversationen jag någonsin skådat. Har haft ett par riktiga lisadagar denna vecka. I måndags började det. Vi hade bestämt oss för att gymma, så det gjorde vi. 60 min motion + mage och rygg, rumpa och armövningar. vi är så jävla bra. - resten av dagen belönade vi oss själv med gurka och paprika doppat i världens godaste dipp ♥, detta åt vi framför den tre timmars långa serien torka aldrig tårar utan handskar. Jag blev kär i killen som spelade rasmus, han hade lockigt hår och glugg. skitfejnt. tänkte lägga upp en bild, men är för lat för att googla, adam pålsson, do it yourself.
 
 
Aw, en riktig viking.
 
vi fortsatte kvällen med nudlar och What To Expect. Kvällens kommentar går till Lisas lillasyster som mötte oss i trappan när vi kom upp med varsin kopp nykokta nydlar - "Men! Finns det ingen botten i er?"

På Onsdagen blev det tidig uppgång. Jag var hemma redan vid nio, hjälpte Gustaf att packa för att sedan åka till Kumla, hem till Jessica och Rasmus. Åt (den sista svenska måltiden för Gustar och Jessicas del) innan vi skjutsade dem till tågstationen. Där kramades vi, och grät. Dessa två påbörjade sedan sin resa mot en fyra månaders lång Australienresa. Själv skjutsade jag hem Rasmus och tog sedan med mig Lisa in till Örebro. Där gick vi hela dagen, på alla gator och alla affärer. Hittade en jävla massa bra skit. Mot kvällen tog vi bilen och körde till kumla, där åt vi den seriöst godaste salladen i Sverige. Fresh Food, hette matstället. n a j s.


Efter att vi tryckt i oss mer sallad än vad två artonåriga tjejer egentligen borde orka, så gick vi till Ica Maxi för att möta upp Jocke, elin, Victor och Hanna. Vi handlade godis och sånt, som sedan förtärdes framför en skräckfilm och en komedi i Elins tvsoffan. Vi fick även sällskap av Jennifer, Tea, Linus, Adam, Matilda, Amanda och Emil. Det var en bra kväll.
 
partyrockerjocke in the house tonight.
 
 
 
Sov hos lisa även denna kväll. Vi tog oss in till gymmet det första vi gjorde när vi vaknade. Så jävla bra, som sagt. :))) Efter det åkte jag in till Örebro ännu en gång, fast med caroline och jennifer. Det var halloweenutstyrsels-sökande. Jag köpte mig bara en jacka, dock.

När jag kom hem hade jag tänkt att plugga. Men eftersom jag fick huset för mig själv vret och upp volymet och dansade runt till Robbie Williams - Candy, samt ett antal hudson taylor låtar. För fint. Jag poppade mig även pluggpopcorn, dessa åt jag istället upp under detta blogginläggskrivandet. Värt. Nu är klockan snart tolv och jag har ännu inte pluggat. Kommer nog inte göra det heller. Är för glad för att plugga.

Hejdåååååå. godnatt
 
Min partyrocker-katt.
 
Ansiktsuttryck of the week:
 

Idag har jag pluggat exakt hela dagen

- förutom en liten timma då jag tog en paus och såg på x-factor. Då kanske ni undrar vad fan man pluggar på en hela dag? Jo, en liten jävla uppsats på engelska. Det tog verkligen från klockan elva tills nyss (18.00) att skriva den. Så nu har jag påbörjat något nytt - en presentation av en internationell organisation, som ska redovisas på måndagen direkt efter lovet. Men jag tänker att om jag fixar klart den idag, så kan jag bara njuta av resten av veckan. 

fuck yeah.
 
Min lilla flicka är så söt. Somnar under Magnus Samuelssons föreläsning. Fem av fem. 
 
 
Det här hänt mycket den senaste veckan. Eller lite har det hänt iallafall. 
- jag gymmade måndag och tisdag. 60 minuters motion på måndag och 90 minuters motion på tisdagen. På onsdag fyllde min bror år så då fyllde jag på med kalorier - god mat och tårta, blev det. Dessa tränade jag sedan bort dagen därpå då jag och Lisa gjorde 60 minuters motion igen. 
 
Happy brithday to you.
 
Samma dag fyllde vår lärare Anders. och samma dag släppte Coldplay sitt album Mylo Xyloto, fast för ett år sedan. Passande dag, eftersom både Anders och Gustaf är stora fan.
 
 
 
 
 
 
 
Mormor och morfar. Hihi
 
Eftersom min bror och hans flickvän åker till Australien på Tisdag så var våra familjer ute och bowlade igår. Notera: Jag satte strike det första jag gjorde. Sedan gick det bara neråt, hamnade på femte plats av nio möjliga. Men eftersom jag var bättre än min bror så ler jag ändå. Mitt lag som bestod av mig, Rasmus och Sven vann dock. Detta firades med mat och sällskapsspel hemma hos Bergstenarna, inte förrän klockan 01.00 kom vi därifrån. Det var en bra kväll. 

Denna kväll vet jag inte vad jag ska göra av än. Kanske träffa Gustaf en stund senare. 
Mamma lagar mat och det stinker kött i hela huset. Mår illa. Funderar på att testa livet som vegetarian snart. Annars hade jag inte mycket mer än så på hjärtat. Hoppas ni alla har en bättre kväll än jag. Heido

 
En anning censurerad och en aning fakeleende. Puss på er! 
 

Grattis broder.


Älskar fan naturkunskap

Hej bröder och systrar. Tänkte bara säga att de två senaste dagarna har jag
 
- (och lisa) fått Magnus Samuelsson att ställa upp på en fuckyoufinger-bild. Bara för att vara stäppet vassare än Oskar.
- Samma dag gymmade vi, 60 minuters motion + mage/rygg övningar. Sen dog vi i bastun. Det var nice.. och lökigt.
- Idag skrev vi ett prov i GeMu, hade diskussion på engelskan, krigade 45 minuters motion på idrotten samt kämpade oss igenom en naturkunskapslektion. Vill tillägga att när jag säger kämpade oss igenom, så menade jag verkligen kämpade. Vi samhällare är samhällare av en anledning, om man säger så. I början av lektionen ville Markus gå igenom föregående lablektion varpå han försökte få klassen att tillsammans diskutera och analysera vad som hade hänt när vi blandade järnpulvet med saltsyra. Vi satt tysta i en minut innan Tea klämmde ur sig "Men Markus, du kan lika gärna säga för det är ingen som vet." och Kasper fortsätter "Vänta va, vad skulle vi svara på? Jag lyssnade inte.." Efter en timmas genomgång av jagminnsinteensvad så satt grabbarna och lekte med mobilen, Elin ritade gubbar i sitt anteckningsblock, Tea och Matilda pratade om sitt hår och jag småflinade åt Markus försök i att få klassen engagerad. Lite väl lättroad.
 
Har suttit i två timmar med 117 glosor. Seriöst, jag kommer kunna dom imorgon - inte.

Hejdoåååååro

Ta mig tillbaka till Februari och Thailand.

 
 
 
 

Mer Strömpis åt folket.

Häääj. Jag ligger i min tvsoffa med en handduk lindad runt huvudet och med tandborsten i munnen. Vaknade för första gången i min egna säng efter en krogenrunda. Brukar ha problem med att komma hem från nattbussen som anländer i Askersund 03.30 så jag brukar sova hos min moster eller hos någon kompis. Men inatt hade Markus skjuts hem och eftersom vi bor åt samma håll kunde jag åka med. Så skööööönt.

Gårdagen var bra. I skolan skrev vi uppsats i tre timmar och sedan fick vi sluta. Jag följde med hem till Elin, vi köpte chips och nudlar som vi åt framför tvn. Åt middag med hennes familj på kvällen och sedan gick vi hem till Linus för att förfesta. Kan inte räkna upp alla peeps som var där för då kommer jag nog glömma några små stackare, men kan säga att det var en jävla massa bra sådanna. Tog sedan bussen in till Örebro för att fortsätta kvällen på Ivy och Strömpis. Allt var bara guld. Har verkligen saknat övervåningen på strömpis. Vi gav dock upp för tidigt och satte oss istället på Mc Donalds, men det var mysigt det också.

Här nedan följer ett bildspel. Kul ju.
 
 
Anton mådde bra.
 
 
Kom till Ivy och fick en sjuktgladjävla överraskning när jag hittade christoffer där.
 
 
 
 
 
 
En Jocke, en Josefin och en bakåtvänd, självmordsbenägen Christoffer. Bussen var ju lite försenad och regnet öste.
 
 
 
En trött jocke får avsluta detta inlägg. Idag blir det bioooooo.

Duktiga jag.

Idag tog jag vara på en sovmorgon för första gången ever tror jag. Skrev en analys och skickade in deeen, vet ni hur skönt det kändes? Asskönt.
 
Sen åkte jag till skolan och hade en lektion. Istället för att åka hem och ligga på mitt golv och stirra upp i taket som jag vanligtvis skulle göra så tog jag mig i kragen och gick till gymmet. Första gången på... alldeles för länge. Har ju varit sjukt i mer än två månader, sedan jag kom hem från alanya. Och nu kände jag mig frisk för första gången. Jag tänkte att jag skulle ta igen varenda träningstillfälle jag missat så jag gjorde 20 minuter crosstrainer, 20 minuter motionscykel och 40 minuter löpande på bandet. För er som har det svårt med matematik blir det 80 jävla minuter motion. Fettt duktigt jobbat, Josefin!

På bussen hem tog jag mig i kragen igen, istället för att stoppa i hörlurarna öppnade jag istället ett häfte fullproppat med små krönikor som vi ska ha läst tills på fredag. Tre timmars lång svenskauppsats here I come. Kult det ska bli, naaaat.
 
Nu ska jag ta mig i kragen för sista gången idag och läsa två kapitel i engelskaboken istället för att spendera bort timmar framför facebook. Sen ska jag nog spela guitarhero och dricka mjölk. Känner mig så fruktansvärt vuxen.

Helg. En bra sådan

Trots mitt för tillfället tragiska (då syftar jag på alla tusen skolarbeten) liv har jag haft en fruktansvärt bra helg.

I fredags var jag helt ledig från skolan. Låg inomhus stora delar av dagen och skrev på filosofianalysen, just filosofianalysen kanske inte hör det det fruktansvärt-braiga, men att vara ledig är något som uppskattas. När jag kände mig nöjd blev jag tvungen att ta mig ut på en promenad för att rensa tankarna, man blir knäpp av filosofiskt tänkande. Solen var sådär asorange, det regnade löv över hela vägen och jag spelade Hudson Taylor och Paolo Nutini i hörlurarna. Det var apnajs, om man nu kan uttrycka sig så. Det var även så kallt att tre bilar stannade mig under min 40 minuter långa promenad och frågade om jag ville ha skjuts hem, en av dessa hade jag aldrig sett förut. Skumt.

När jag kom hem hann jag bara duscha innan Gustaf knackade på dörren. Han ville ha hjälp med sin pianoläxa så självklart ställde jag upp. Han skulle lära sig G och D. Jag lovar, det tog över en timma. Jag satt bredvid och skrattade åt hans omusikalitet. Förlåt Gustaf. Bör dock tillägga att han i slutet av kvällen nästan kunde hela låten, så jag var väl inte helt kass som pianolärare.
 
Vi åkte in till Askersund och handlade diverse onyttigheter som vi sedan åt framför x-factor. Guld kväll.

På lördagen ringde alarmet vid nio, jag packade min bikini och åkte sedan för att hämta upp Sara och Lovisa. Spenderade förmiddagen med dom inne på Gustavsvik. Det var också guuuuuuuuld. Vet inte hur många liter vatten jag svalde under dagen eller hur många blåmärken vi samlade på oss sammanlagt men det var så värt det. Gustavsvik är underskattat.

På kvällen mötte jag upp Elin, Jocke, Lisa och Oskar utanför Ica i Askersund. Vi handlade två pizzakit, såser, chips och julmust som bara fan. Sen åkte vi hem till mig och lagade de godaste pizzorna, dessa dränkte vi sedan i mangoraja och kebabsås. Låg resten av kvällen i högar framför tvn och sippade mellan tio olika filmer. Den enda vi såg helt och hållet var 500 Days of Summer - och den var g g g g guld. Oskar och jag drog även fram GH-gitarrerna och spelade tills de andra inte ville höra mer. Sweet Child Of Mine, nostalgi. Jag ägde. Elin och Jocke åkte hem runt tolv och vi andra såg en till film. Oskar såg en till film, i alla fall. Jag fick åka och hämta min bror och hans tre vänner från en fest, de fortsatte sedan festandet hemma hos oss tills femnollnoll imose. Jag och oskar blev itvingade varsin Strårom-shot innan vi la oss, lisa också egentligen, men hon vägrade efter att ha sett vår reaktion. Smart.

Imorse fixade vi brakfrukost med kokta ägg och kaffe. Mina vänner begav sig sedan iväg strax därefter, sedan dess har jag legat i min säng kämpat emot min migrän samt läst några sidor i religionboken. För första gången på veckor tycker jag att ett skolarbete är intressant. Får se om jag känner samma sak efter provet imorgon.

Det var allt. För övrigt ser jag fram emot tisdag, det ska bli SÅ JÄVLA BRA!

Puss

Jag kan inte ens sova om nätterna.

Skriva idrottsuppgift 
Skriva loggbok - projektarbete 
Läsa två kapitel av en eng.bok som sedan ska disskuteras
Skirva en uppsats enligt mall
Lära sig 4 låtar som ska spelas på Öppet hus
Fixa e-n-j-ä-v-l-a-m-a-s-s-a med projektarbetet
Skriva en filosofianalys 
Naturkunskapsprov 

Är så jävla stressat att det påverkar min sömn och hela mitt humör. Har sovit max tre timmar de senaste nätterna. 

Tur att jag inte är ensam om detta: 






Lite så vi tänker. 
Men nu har jag wainat färdigt för en stund. 

RSS 2.0