Vi hittarpånåt.

Yes. Exakt så hette evenemanget som min fina Lisablyrre startade på facebook. Det enda som var planerat var att vi skullle hittapånått, inte vart eller hur. Vi bjöd in lite schysst peeps och bad dem brainstorma.

Det blev så att vi hamnade på harge-strand. Vi köpte med oss käk, bullar, jordgubbar (som en helt random, skitsöt bebis kom och käkade upp) och nutella. Tog även med oss bikinis, filt, fotboll och kubb. Så jävla perfektttttt förmiddag blev det!!!

 
 
Ninni var expert på ett dränka jordgubbar och bullar i nutella. Det fick charla stå som offer för

 
 hhiihihii. ni ser själva, gööörmysigt.
 
framåt eftermiddagen tog vi vårt pick och pack och åkte till vretan, jag, ninni och lisa. hemma hos familjen blyckert var det korv-kalas. dem hade dukat upp ett bord med hundra sorters potatis-sallader, torkad lök, tre olika chips-skålar, öl, dricka, is, gott, gott och gott. Det var fettt och kladdigt och alldeles underbart. Familjen Åkesson, Elin och bröderna Bårman var också där. Det var finnnnnnnt som snus.

Vi åt korv(ar), vi åt tårta, och allt det där kladdiga jag nyss skrev om. Sen spelade vi kubb, diskuterade, lyssnade på musik och dödade myggor och hade det så jävla kungligt.
 
 
En far och två döttrar. 
 
man måste ju snitta korven. annars spricker den!

 
 
här har vi bagarN själv! så himla duktiggggg liten skitunge!!!!


Dennna dagen var kanonnnnn men veckan är inte slut än. Imorgon blir det krogen och på lördag har erik och oskar födelsedagsfest i kumla. det blir kul!!! psuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0