All the girls - scream if you are having a good time / Chris Martin

YEEEEEEEÄÄÄÄHHHHHHH!

Det här, mina damer & odjur - var verkligen de två finaste timmarna i mitt liv. Coldplay fick hela Stockholms stadion att vibrera av magi. Och jag befann mig inte på jordens yta. Det var folkfest från början till slut. Fyrverkeriet, jubel, glitterregn, omänskliga falsetter, gåshud, tårar, lasershower som aldrig förr, händer i luften, känslor, och ja, kärlek.
 
Alla i publiken fick dessutom ett armband i ingången som sedan blinkade i olika färger under vissa låtar. Så hela publikhavet bara lyyyste och glittrade. jag dog lite inombords. Det var bättre än allt jag någonsin sett, och dååååå har jag ändå sett lite i konsertstil.

herregud. det var dock inte förrän grabbarna bockade, lamporna tändes och arenan började tömmas på folk som det började strömma tårar ur mina ögon. och med dessa ögon skulle jag sedan köra hem till askersund mitt i natten, det var jobbigt. men det gick. Oskar, John och Gustaf underhöll mig med roliga historier.

Jag har bilder, men på min brors mobil - och han är inte hemma än. Så därför laddar jag upp lite videos från konserten som jag har hittat på youtube, så nu får ni sitta här och ångra ihjääääääl er att ni inte pungade ut 700 kr för att vara med om detta. För det hade jag gjort.

Tre sjukt bra låter. Fick rysningar efter Viva La vida när Chris lägger sig på krysset och bara njuter medan trummisen och publiken fortsätter sjunga. Lyssna även på vad han säger den sista minuten av klippet. ASCOOLT! under Charlie Brown ser ni även armbanden som blinkar över hela publikhavet.


 
Älskar hela framfrädandet av Fix You:
 


Här har vi förrästen introt på hela konserten, det var MÄKTIGT!


Och nästa, every teardrop, kanske inte asbra bild, MEN LYSSNA TRYCKER PÅ ARENAN FÖR FAN! UNDERBART! för att inte snacka om fyrverkerietna i slutet. ÅH!

 
Detta får fan räcka. Ni fattar, det var GRYMT! Jag kommer leva på det här föralltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0