Stockholm bilder

TISDAG:

Första dagen startade med att vi hoppade på bussen i hallsberg, den var framme i Stockholm runt halv elva, då fick vi ta våga rullväskor och släpa dom genom stan ner till hamnen (där vid slottet), där satte vi oss i kungsträdgården i skuggan, för de va typ 30 grader och vi va skitvarma haha, vi väntade på Evalotta som kom med en båt för att möta upp oss. När hon gjort det visade hon oss lägenheten som vi skulle få sova i. Då är jag så klantig så det första jag gör när jag fått nycklarna är att glömma dom i lägenheten så vi blir utelåsta. Först tog vi oss ett svalkande dopp i eriksdalsbadet, sen var det bara att knalla ner 2 km tillbaka till slussen för att hämta extra nycklar som evelina hade.

När vi gjort det gick vi tillbaka till lägenheten och fixade oss lite. Åkte buss till slussen, köpte fetaste lunchen på mcdonalds som vi bar med oss och käkade på djurgårdsfärgan, sen var det allsång på skansen som gällde. Var där några timmar innan och såg repetitionerna också, när skansen var slut skulle vi åka hem, men då var det tydligen gratis entré på gröna lund så vi gick in där. Åkte ingen men gick runt och mös lite, å käka. Sen blev det färgan och bussen tillbaka till lägenheten. Spelade kort tills vi somna :)
haha den här gubben alltså


HAH


Anna påväg till djurgården, skansen :)
repetition

ONSDAG:

Vaknade ganska tidigt, köpte frukost och sedan gick vi ner mot centrum. Gick gamla stan och vidare mot shopping gatorna. Hittade massa fint! Runt fyra gick vi tillbaka till gamla stan där Janne (VÄRLDENS ROLIGASTE) har sitt kontor, mötte upp honom och gick till båtarna där vid slottet igen, tog Norrskär ut till skärgården där dom bor, på världens finaste ö. Resten av dagen badade vi haha, på kvällen blev det käk och mys vid klipporna och solnedgången.


HAHA andra dagen gick vi omkring lagom svettiga och äckliga, då kommer det fram en gubbe å ba "ni får höga poäng för er elegans, mycket höga" haha...


JANNE :)
sköningen


evelina, mammas kusin


käk och mys i solnedgången
sen gick vi ner till klipporna. satt där och pratade och mös tills... aa sent på nattenTORSDAG:

Vi låg vid lilla plaskdammen (som dom kallar det) hela dagen, drack coola och kollade på alla stora färjor som åkte förbi ön. Underbart säger jag! På kvällen badade vi bastu i lilla stugan nere på bönan och klockan ett på natten åt vi middag, haha janne säger klockan 23.00 "någon som kommer va hungrig efter det här?... bra då är det mat om två timmar." det är lixom det som deras sätt.


anna plaskarlyxkryssare kör förbi :)
bastuuun

FREDAG:

Vi solade även denna dag, sedan blev vi skjussade med båt till karlsudd, därifrån körde emil oss till tåg/buss centralen. Jag säger bara, fyfan va kul vi hade!


Janne lagade brunch till oss


Här ska vi dra


ByeKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0