Cause this is Africa

Oh,lever fortfarande på känslorna efter gårdagen, snacka om att den konserten gjorde mig lycklig. Allt var bara så bra. Och innan det hade jag, fanny, chrizze och daniel sjungit & spelat lite i aulan inför tvåorna på alleskolan som inledning på kärleksdagen, alla verkar tycka om det vi gjorde, så det var verkligen en kick, blir helt varm av alla fina kommentarer! :)

knycker en bild från lisa så länge,lägger in filmerna senare ikväll förhoppningsvis!



Kärleksdagen innehöll dock inte så mycket kärlek som alla hade väntat sig. Utan det var en föreläsning om våldtäckter, internetporr och allt sånt där annat som avskräcker oss ungdomar. Diss till det.

Hiss till pizzan som jag, fanny och kevin gick och käkade :) och efter det bar det iväg till örebro med alla estet tvåor och treor





när vi kom dit blev det rep på en gång
helt magiskt underbart var det

sjukt duktiga musiker, mäktig kör, tio afrikaner (det säger sig självt hur bra det var) plus molly och gladys





efter repet var det fri lek ahahha
matsäcks-ätning osv med andra ord









se bara vad söta dom är! blev räääättt så imponerad på att dom sjöng acapella utan att ens få start ton, och på det sjöng dom stämmor. fattar ni hur musikala dom är?

när dom kom till sverige i september hade dom aldrig sett en mikrofon, aldrig varit utanför sin hemby i sydafrika, och aldrig sett en hund i kläder... haha, vad gulligt!

SJUKLIGT BRA


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0